Lista poklona za valentinovo

Valentinovo je zanimljiv praznik jer su devojke i žene tada pune iščekivanja, a muškarci puni nervoze i strepnje. One su romantično raspoložene, prorade im nežni ženski hormoni, pune su ljubavi, ali i očekivanja dokaza te ljubavi u vidu odgovarajućeg poklona.

Baš zbog tog ženskog očekivanja, muškarci su mnogo nervozni jer se plaše da će pogrešiti u izboru poklona i pokvariti veliki praznik. A to im dugo ne bi bilo oprošteno i zaboravljeno. To nikako.

Ukoliko i vi imate dileme oko izbora poklona za ovaj ljubavni praznik, pregledajte našu listu predloga poklona za Valentinovo i rešite svoju muku.

1. Torta „srce“

Nema slađeg poklona od torte, a ako je ta torta u obliku srca, onda je idealna za pokazivanje ljubavi. Stariji parovi, koji su već prošli mnogo toga zajedno i razmenili mnogo poklona, ponekad požele uživati u opuštenom i mirnom Valentinovu. Ako mogu lepo razmeniti poljupce i zasladiti ih ukusnom tortom u obliku dva spojena srca, moguće je da će im to biti najlepši ljubavni poklon.

2. Narukvica „srce u srcu“

Srce je uvek simbol ljubavi, a kada se još radi o dva isprepletena srca ili o jednom srcu koje se nalazi unutar drugog, onda je to znak večnog pripadanja drugom biću. Zato nikako nećete pogrešiti ako svojoj voljenoj osobi poklonite narukvicu sa jednim od ovih simbola i na taj način joj poručite da su vaša srca zauvek spojena.

3. Privesak za ključeve „srce i ključ“

Koliko ste puta samo čuli za izraz „ključ mog srca je kod tog i tog“, a da niste ozbiljnije razmišljali o njegovom značenju. Međutim, sada možete svojoj voljenoj osobi pokloniti privesak za ključeve u obliku srca i ključa koji to srce otključava pa na taj način poručiti da joj predajete i svoje srce i ključ za njega. To će vašoj voljenoj osobi simbolično pokazati da joj apsolutno verujete i da je volite.

4. Buket medenjaka s ljubavnim porukama

Naručite simpatične medenjake u obliku srca i tražite da vam na njima ispišu određene ljubavne poruke. Od vas zavisi šta želite poručiti svojoj voljenoj osobi pa će to i pisati na medenjacima. Ovo će biti vrlo simpatičan poklon jer crvena medena srca deluju vrlo lepo, a lepo ispisane ljubavne poruke će taj buket učiniti zaista posebnim.

5. Seksi veš u paru

Ukoliko vam se čini zanimljiva ideja da sa svojom voljenom osobom uparite donji veš, možete kupiti veš za parove. Reč je o muškom i ženskom donjem vešu sa identičnim printom. Ako vam to baš i nije privlačna pomisao, kupite neki komplet seksi veša koji biste voleli gledati na svojoj voljenoj osobi, a potom ga skidati s nje, lepo ga upakujte i takvim poklonom joj čestitajte Valentinovo.

6. Seksi kockice

Ukoliko biste voleli malo začiniti svoj ljubavni život i učiniti ga dinamičnijim, poklonite svojoj voljenoj osobi seksi kockice baš za Valentinovo. Naravno da ovaj poklon možete odmah isprobati i potruditi se da sve poze i lokacije sa kockica doslovno ispoštujete. Pustite mašti na volju pa još unapredite ono što kockice zahtevaju. Biće to nezaboravno Valentinovo.

7. Kupka od ruže

Kada voljenoj osobi želite pokloniti lep i romantičan poklon, možete izabrati metalnu korpicu u formi srca koja je ispunjena sapunima u obliku većih crvenih ruža. Korpica ima poklopac pa poklon deluje još lepše. Latice ovih sapuna se tope u vodi i otpuštaju intenzivan miris ruže. Dakle, stavite veliku mašnu na ovaj poklon pa se pridružite svojoj voljenoj osobi kada ga bude isprobavala u kadi.

8. Cveće i bombonjera „srce“

Ukoliko svojoj voljenoj osobi želite čestitati Valentinovo na klasičniji način, uvek se možete opredeliti za kupovinu raskošnog buketa cveća i bombonjere u obliku srca. U cvećari tražite da vam taj buket cveća formiraju tako da izgleda kao lepo cvetno srce pa svojim poklonom iznenadite i obradujte voljenu osobu.

9. Romantična večera

Ako vaša voljena osoba voli da izlazi u restorane, možete rezervisati sto u nekom novom restoranu ili u vašem omiljenom pa svoju ljubav izvesti na lepu romantičnu večeru baš na Valentinovo. Biće to veče koje ćete posvetiti jedno drugom i u kojem ćete uživati slaveći svoju ljubav. Možete se dogovoriti s osobljem restorana da vam na poseban način dekorišu sto ili da hranu serviraju tako da ima elemente srca i ljubavi.

10. Romantično putovanje

Ukoliko vam vreme i budžet dozvoljavaju, uplatite neko romantično putovanje za dvoje i svojoj voljenoj osobi na taj način čestitajte Valentinovo. Biće to putovanje za pamćenje jer ćete ga uvek vezivati za ljubav, romantiku i vas dvoje. Uz to, na putovanju ćete sigurno naići na mnogo znakova ovog praznika jer ga većina turističkih destinacija obeležava na poseban način.

11. Kućni ljubimac s velikom mašnom

Kada imate voljenu osobu koja mnogo voli životinje i stalno govori kako će nabaviti neku od njih, Valentinovo je pravo vreme da joj poklonite upravo takvog ljubimca.  Izaberite malog „slatkiša“, stavite mu veliku crvenu mašnu i ispišite lepu ljubavnu poruku. Ubeđeni smo da će se vaša voljena osoba mnogo obradovati vašem poklonu i da će je taj ljubimac zauvek podsećati na vas.

12. Mirisne sveće u obliku srca

U vreme praznika koji slavi ljubav, kakav je Valentinovo, uvek se mogu pronaći razne stvari u obliku srca. Zato vam uopšte neće biti problem da za svoju voljenu osobu izaberete lep komplet većih mirisnih sveća crvene boje i to baš u obliku srca. Takav poklon će poručiti ljubav i prijatnu aromu koju ljubav nosi.

13. Mašna za nevaljale

Ukoliko ste žena koja kupuje poklon za svoju voljenu osobu, možete mu pokloniti mašnu za nevaljale i na taj način uneti malo „vreline“ u vaš odnos. Reč je o kostimu iz dva dela koji izgleda kao mašna za poklon, a vi tu mašnu morate obući. Na taj način ćete svojoj voljenoj osobi predati sebe kao poklon i to u vrlo golišavoj formi. Mi smo ubeđeni da se vaš partner neće buniti kada bude „otpakivao“ poklon i skidao mašnu. Naprotiv, veoma će uživati u prazniku.

14. Knjiga o ljubavi

Knjige su uvek dobar poklon, a kada se radi o onima sa temom ljubavi, onda su veoma prikladne kao poklon za Valentinovo. Zato izaberite neku knjigu koja slavi ljubav ili je na poseban način objašnjava, napišite lepu posvetu unutar korica i poklonite je svojoj voljenoj osobi. Može to biti i neka šaljiva knjiga vezana za ljubav, ako mislite da će se to dopasti vašoj voljenoj osobi.

15. Uokviren spisak razloga za ljubav

Ako volite sami izrađivati svoje poklone, lako ćete napraviti unikatan poklon za Valentinovo. Izaberite dekorativan komad papira pa lepo ispišite razloge zbog kojih volite svoju voljenu osobu, a možete ispisati i razloge zbog kojih je ljubav važna i zašto je treba negovati, pa taj spisak uokvirite. Na taj način ćete dobiti podsetnik za sve ono što nikako ne biste trebali zaboraviti ni vi ni vaša voljena osoba. Uz ovo dodajte omiljeni slatkiš ili bocu vina i lepo proslavite Valentinovo.

16. Masaža za parove

Opuštanje uz prijatnu masažu je nešto što svakome godi i nema te osobe koja bi se ljutila da dobije ovakav poklon. Ukoliko želite taj poklon „pojačati“ i učiniti romantičnijim, poklonite svojoj voljenoj osobi masažu za parove. Ubeđeni smo da će ovaj vaš poklon biti pravi pogodak za Valentinovo, pogotovo ako još niste imali ovakvo zajedničko iskustvo.

17. Šolje za zaljubljene

Svaki zaljubljeni par ima neke zajedničke sitnice i one su za taj par posebne. Zašto onda da i vi nemate nešto što ćete svakodnevno moći koristiti u paru? Kupite šolje za zaljubljene jer su one intenzivne crvene boje, oblika srca i dekorativnog tanjirića. Sam naziv im kaže kome su namenjene, dolaze u paru pa smo ubeđeni da je to odličan poklon za Valentinovo.

18. Greb poster za zaljubljene

Ovakav poklon bi svakako mogao vašu vezu učiniti zanimljivijom i kvalitetnijom jer u sebi sadrži čak stotinu zadataka za parove. Uz poster dolazi kartonska tuba u kojoj ga možete nositi i čuvati, poseban grebač za otkrivanje polja i špenadle za pričvršćivanje na zid. Svi zadaci su isključivo za parove i utiču na kvalitetno provođenje zajedničkog vremena. Idealan poklon za voljenu osobu koja sve želi raditi s vama.

19. Kozmetičko ogledalo „srce“

Svojoj voljenoj osobi možete pokloniti veliko kozmetičko ogledalo u obliku srca i na taj način joj omogućiti lakšu primenu kozmetičkih tretmana. Ogledalo ima zakrivljene bočne strane, ugrađene lampice po obodu i pruža odličan pogled iz više uglova. Stavite veliku mašnu i obradujete voljenu osobu.

20. Ljubavne lisice

Ne bismo mi baš mnogo objašnjavali za šta sve možete koristiti ovaj poklon jer smo ubeđeni da će se vaša voljena osoba i sama dosetiti svega toga. Naravno, vi ćete joj svesrdno pomagati u pronalaženju i primeni tih ideja. Valentinovo bi moglo mnogo dobro proći, posebno ako uz ove ljubavne lisice dodate i neku bocu vina.

21. Plišane igračke

Mnoge osobe su veoma romantične, posebno one tinejdžerske dobi, pa su im plišane igračke vrlo slatke i drage. Ukoliko je i vaša voljena osoba neko ko spada u ovu grupu, rešili ste problem poklona. To znači da nikako nećete pogrešiti ako svojoj voljenoj osobi poklonite jednu takvu mekanu plišanu igračku, dodate cvet ili omiljeni slatkiš i čestitate joj praznik.

22. Ručni sat

Već smo ranije pisali o tome kako je sat uvek dobar izbor poklona i kako je prikladan u svakoj prilici. Ako je vaša voljena osoba neko ko rado nosi sat, možete joj pokloniti kvalitetan sat u obliku srca ili ipak neki klasičniji model. Svakako tražite da vam na tom satu ugraviraju posvetu i svojim poklonom iznenadite i obradujte voljenu osobu.

23. Belgijska čokolada s porukama

Veoma lep i romantičan poklon za Valentinovo je belgijska čokolada koja na svojim omotima ima ispisane ljubavne poruke. Reč je o vrlo lepom pakovanju koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa smo ubeđeni da neće ni vašu voljenu osobu.

24. Skupa kozmetika

Ukoliko znate za neku kozmetičku želju vaše voljene osobe, možete se potruditi da tu želju ispunite baš na Valentinovo. Potražite i kupite kozmetiku koju vaša voljena osoba priželjkuje, lepo je upakujte i uz takav komplet dodajte ljubavnu poruku. Imaćete lep praznik i mnogo zahvalnosti.

25. Mekana deka i jastučić

Simpatičan poklon za Valentinovo može biti i mekana deka u crvenoj boji sa printom u obliku malih srca ili bela deka sa crvenim srcima, a uz nju mali pripadajući jastučić. Ovo je poklon koji će vaša voljena osoba koristiti kad god gleda televiziju ili kad odmara u popodnevnim satima, a svaki put će je podsetiti na vas i vašu ljubav.

26. Ljubavni Fondue

Nema ništa lepše od romantične večeri u toploj sobi, gledanja filma, maženja i umakanja omiljene hrane u otopljenu čokoladu. Zato nikako nećete pogrešiti ako svojoj voljenoj osobi za Valentinovo poklonite ljubavni fonde. Reč je o lepoj keramičkoj posudi u obliku srca uz koju dolaze sveća i četiri nabadalice sa srcima na vrhu. Otopite čokoladu u ovoj posudi i uživajte u slatkim ljubavnim trenucima.

27. Magično seksi srce za zaljubljene

Zamislite zabavu sa svojom voljenom osobom u kojoj vam jedno magično crveno srce pokazuje šta trebate raditi. Malo promućkate ovo romantično srce, a ono vam prikaže jednu od dvadeset sličica u geometrijskom telu i dobijete „seksi domaći zadatak“ koji ćete rado rešavati. Dakle, odličan poklon za Valentinovo, posebno za mlađe parove.

28. Okvir za sliku s motivima ljubavi

Ukoliko imate neku fotografiju koja vam je posebno draga, a na kojoj ste sa svojom voljenom osobom, možete je uvećati i staviti u poseban okvir. Na poleđini fotografije ispišite tople ljubavne reči upućene voljenoj osobi i obavezno datum. Potrudite se da nabavite okvir sa motivima ljubavi pa romantično zapakujte svoj poklon i iznenadite svoju voljenu osobu.

29. Poseban striptiz

Ako ste baš raspoloženi da razveselite svoju voljenu osobu na Valentinovo nekim nesvakidašnjim poklonom, možete joj/mu pripremiti poseban striptiz. Osmislite dekoraciju prostora, osvetljenje i muziku pa započnite s predstavom. Naravno, ne zaboravite na provokativnu odeću, obavezno vino i sveće. Biće to „vruće“ Valentinovo koje će vaša voljena osoba sigurno pamtiti.

30. Ambijentalna lampa „srce u srcu“

Vrlo lepa lampa u obliku srca na kojem se nalazi ljubavna poruka je svakako dobar izbor poklona za Valentinovo. Posebno kada znate da ta lampa omogućava osvetljenje u boji koja vam najviše odgovara tog momenta, bilo da vam je potrebna romantična ili neka druga atmosfera. Sedam različitih boja svetla će se pobrinuti da vaš ambijent uvek bude osvetljen baš onako kako vam najviše godi, a svetleće srce sa porukom će ga dodatno ulepšati.  Dakle, odličan ljubavni poklon za Valentinovo.

Verujemo da ste pomoću naše liste poklona za Valentinovo uspeli usrećiti svoju voljenu osobu.