20 poklon – ideja za voljene osobe

Kada su voljene osobe u pitanju, često želimo da ih nečim obradujemo i da im na taj način pokažemo koliko ih volimo i koliko su nam važne. Posebno to želimo kada se bliže neki praznici ili posebni datumi koji vezuju nas i naše voljene osobe.

Međutim, nekada nismo sigurni kojim poklonom bi bilo najbolje da pokažemo kakve osećaje gajimo prema voljenima pa nam je teško da poklon izaberemo. Upravo zbog toga smo pripremili dvadeset ideja za poklone voljenim osobama i verujemo da te poklon-ideje dovoljno govore o našim osećanjima.

1. Jastuci sa slikom

U današnje vreme, kada je moguće personalizovati sve i svašta, neće biti nikakav problem da za svoju voljenu osobu naručite jedan neobičan jastučić sa slikom. Ta slika može predstavljati motiv nečega što je posebno u vašoj vezi ili jednostavno može biti slika vaše voljene osobe pored koje piše nešto poput „Moja radost“. Naravno, na jastučiću se može naći i vaša zajednička slika, posebno ako izaberete neku koja vam je oboma veoma draga.

2. Dan ugađanja

Pravi poklon ne mora biti nešto strogo materijalno i opipljivo, može to biti niz posebnih usluga, znakova pažnje i razumevanja. Kako biste svojoj voljenoj osobi stvorili jedan dan u kojem će se ona ili on osećati kao vrlo posebna osoba, potrudite se i osmislite taj dan pažljivo. Preuzmite određene obaveze na sebe, stvorite romantičnu atmosferu kod kuće uz večeru, sveće, mirisnu kupku, masažu ili uz ono za što znate da će veoma obradovati vašu voljenu osobu. Ugodite joj potpuno i razmazite je skroz. Ubeđeni smo da će takav poklon i takav dan dugo pamtiti.

3. Putovanje

Ukoliko vaša voljena osoba voli putovanja, a vi nemate problem sa izdvajanjem određene svote novca za to, možete joj pokloniti jedno putovanje iznenađenja, možda neko o kojem je dugo maštala. Od vas i voljene osobe zavisi da li će to biti put za dvoje ili će biti putovanje namenjeno baš voljenoj osobi. U svakom slučaju, verujemo da ćete prijatno iznenaditi svoje drago biće i da će to putovanje dugo pamtiti.

4. Masaža za parove

Svaka masaža je prava blagodet, ali ona na koju idete u ljubavnom paru je posebno uživanje. Zato nikako nećete pogrešiti ako svojoj voljenoj osobi poklonite masažu za parove i zajedno se prepustite uživanju u istoj. Rezervišite termin koji vam oboma odgovara, ponesite dobro raspoloženje i lepo se opustite. Takav poklon će sigurno razveseliti voljenu osobu.

5. Poruka u boci

Ukoliko želite mnogo toga lepog reći svojoj voljenoj osobi, ali nekako nikada nemate pravu priliku za to ili se jednostavno spetljate kada vas obuzmu emocije, sada imate način da to uradite smireno i da zvuči baš onako kako ste oduvek želeli. Nabavite lep komad papira i na njemu ispišite sve ono što osećate prema svom voljenom biću, možete i nacrtati nešto ako tako želite, urolajte papir, zavežite ga malom ukrasnom mašnicom i stavite tu dragocenost u jednu dekorativnu bocu sa čepom. Upakujte ovaj poseban poklon, dodajte neki slatkiš ili piće i iznenadite svoju voljenu osobu.

6. Slatka korpa sa posebnim stvarima

Izaberite jednu simpatičnu korpu ili neku dekorativnu gajbicu pa je ispunite posebno biranim slatkišima i pićem koje vaša voljena osoba voli. Potrudite se da lepo složite sve što kupite ili sami napravite, ali se potrudite i da to ne budu obične stvari, nego nešto što vaša voljena osoba ne kupuje ili ne pravi baš svaki dan. Neka taj poklon bude poseban i neka ima veći značaj. Dakle, sve simpatično upakujte, dodajte lepu poruku za voljenu osobu i obradujte je svojim poklonom.

7. Bon za omiljenu prodavnicu

Ako ste vi osoba u godinama i već ste „ispucali“ sve moguće varijante poklona za voljenu osobu, odnosno jednostavno ne znate šta da poklonite svojoj dragoj osobi i da je to posebno razveseli, možete joj pokloniti bon za omiljenu prodavnicu. Na taj način će vaša voljena osoba dobiti poklon kakav želi i usrećiti sama sebe onako kako joj to najviše odgovara, a vama će biti zahvalna.

8. Nakit

Kada je reč o nakitu, varijante su brojne jer je izbor zaista veliki. Ukoliko znate za neku posebnu želju vaše voljene osobe vezanu za nakit, odmah je ispunite. Ako niste sigurni da postoji neka posebna želja u vezi nakita, možete svojoj voljenoj osobi pokloniti lančić s priveskom „srce u srcu“ ili narukvicu sa srcem i ključićem. Ovakav nakit simbolično naglašava vašu ljubav i vašu povezanost pa smo ubeđeni da će se dopasti voljenoj osobi.

9. Stolić za doručak u krevetu

Ovakav poklon nije samo predmet koji ćete predati. Ne. Od ovog poklona morate napraviti malu romantičnu predstavu, počevši od toga da je/ga probudite poljupcem i da u krevet donesete doručak za dvoje serviran na posebno lepom stoliću. Šta će se sve desiti nakon doručka i kako će vam vaša voljena osoba zahvaliti, nije na nama da zamišljamo, ali možemo pretpostaviti. Dakle, nikako nećete pogrešiti s ovakvim poklonom.

10. Šolja s porukom

Svima je jasno da je šolja, šolja i da tu nema neke mudrolije. Međutim, svaki poklon se može podići na viši nivo i učiniti posebnim pa tako i ovaj. Kao prvo, možete izabrati šolju koja je u obliku nečega što vaša voljena osoba mnogo voli, kao što su kozmetika, muzički instrumenti, knjige, cipele i slično. Toga bar ima mnogo u ponudi  na internetu. Zatim, na toj šolji možete posebnim flomasterom sami ispisati poruku kakvu želite ili to možete zatražiti od profesionalaca. Mi vam predlažemo da ispišete „Dobro jutro, ljubavi moja“ jer ćete tako biti uz svoju voljenu osobu svako jutro dok bude pila kafu ili čaj.

11. Posteljina sa srcima

Svaki san je mnogo lepši i opušteniji kada legnete u lepu posteljinu, a kada je još ta posteljina ispunjena ljubavnim srcima, blaženstvo je zagarantovano. Zato se potrudite da nabavite jednu ugodnu posteljinu sa printom u obliku malih srca ili sa jednim velikim crvenim srcem na sredini pa takvim poklonom obradujte voljenu osobu. Uz ovo dodajte poruku na kojoj ćete napisati „Moje srce je uz tebe i kad spavaš“ i to će sigurno imati poseban značaj za vašu voljenu osobu.

12. Zlatna ruža

Ukoliko želite svojoj voljenoj osobi poklonom poručiti da je lepa poput ruže i da vam je vrednija od zlata, možete joj na poklon doneti zlatnu ružu. Reč je o vrlo lepoj ruži koja je pozlaćena 24k zlatom, a dolazi spakovana u elegantnu crnu kutiju sa ovalnim otvorom na poklopcu. Ruža je dužine oko 30cm i zaista je lep poklon. Uz nju možete dodati neku bombonjeru ili flašu vina pa time iznenaditi svoju voljenu osobu.

13. Ljubavne lampe s porukama

Na tržištu ćete lako pronaći mnoge ljubavne lampe na kojima su ispisane prikladne poruke namenjene voljenim osobama. Radi se o ambijentalnim lampama koje su izrađene u obliku srca ili dva isprepletena srca, a poruku možete osmisliti i sami pa tražiti da je ispišu na lampi. Ove lampe veoma dekorativno izgledaju i kada su isključene, a kada na njima zasvetli neka od sedam mogućih boja svetla, postiže se posebna atmosfera.

14. Ime zvezde

Ako ste vi neko ko bi svojoj voljenoj osobi skinuo i zvezde s neba, a znate da to ne ide, možete toj voljenoj osobi pokloniti zvezdu sa njenim imenom. Na internetu ćete lako pronaći ovu ponudu i poručiti ovaj poklon ne mrdajući iz svoje sobe. Poklon sadrži lepo uramljeno ime zvezde, sertifikat koji potvrđuje da je to zvanično ime, mapu sa tačnom lokacijom dotične zvezde i čestitku za stečenu zvezdu. Ubeđeni smo da će ovako romantičan poklon usrećiti vašu voljenu osobu i vinuti vas u zvezde.

15. Zvono za ljubav

Kako biste pokazali svojoj voljenoj osobi da ste uvek tu za nju i da na vas može računati kad god i za šta god da treba, poklonite joj/mu zvono za ljubav. Uz to zvono stavite i poruku na kojoj će pisati „Samo pozvoni i tvoja ljubav stiže“ pa dodajte piće ili slatkiš i iznenadite svoju voljenu osobu ovakvim poklonom.

16. Skupa kozmetika i parfemi

Ako ni vi ni vaša voljena osoba niste od onih koji mnogo polažu na romantiku, ako ste u zrelijim godinama i već ste se nakupovali takvih poklona, uvek se možete odlučiti za skup komplet kozmetike ili neki dobar parfem. Takav poklon je uvek prikladan i sigurno će biti iskorišćen, posebno onda kada se radi baš o kozmetici i parfemu koji su omiljeni vašoj voljenoj osobi.

17. Seksi igračke

Za sve one voljene osobe koje su mnogo temperamentne i koje žele malo više začiniti svoj ljubavni život, poklon u kojem su neke seksi igračke je pravi pogodak. Nema veze da li se radi o mlađoj ili starijoj osobi, bitno je kakve su joj ljubavne želje i apetiti. Zato izaberite neku od seksi igračkica, provokativno je zapakujte i njome iznenadite svoju voljenu osobu. Sve što se kasnije bude dešavalo je zabranjeno za javnost.

18. USB privesak u obliku srca

Jasno je koliko je USB stik često u upotrebi pa nećete pogrešiti ako svojoj voljenoj osobi poklonite jedan takav stik u obliku srca. Ovakav USB možete poklanjati i muškarcima i ženama jer ih ima izrađenih od drveta, ali i od metala sa ukrasima od cirkona. Veoma simpatično izgledaju, osmišljeni su kao privesak i otvaraju se po sredini. Kada je USB zatvoren, srce izgleda kao i svaki drugi lep privesak. Vaša voljena osoba će se sigurno obradovati ovakvom simpatičnom i korisnom poklonu.

19. Kupka od ruže

Veoma lep i dekorativan poklon vašoj voljenoj osobi može biti i kupka od ruže u posebnom pakovanju. Reč je o šest mirisnih sapuna u obliku raskošnih crvenih ruža, koje se nalaze u dekorativnoj metalnoj korpici u obliku srca. Korpica ima poklopac koji je čini još lepšom i bogatijom. U dodiru s vodom, ružine latice se tope i otpuštaju intenzivan miris ruže. Dakle, ovo je veoma romantičan i lep poklon za svaku voljenu osobu.

20. Provokativan veš

Bilo da je reč o poklonu za žensku ili za mušku voljenu osobu, zanimljiv i provokativan veš je uvek dobar izbor. Moguće je i da izaberete veš u paru, odnosno komplet u kojem je muški i ženski veš sa istim dezenom. Ako vam se to ne dopada, uvek možete izabrati zanimljiv i provokativan veš koji želite gledati na svojoj voljenoj osobi i iznenaditi je takvim poklonom.

Zaista se nadamo da su vam ove naše poklon-ideje pomogle da odlučite čime ćete iznenaditi i obradovati svoju dragu voljenu osobu.