Ideje poklona za fudbalera

Fudbal je definitivno najbitnija sporedna stvar na svetu i najveći broj muškaraca je zaluđen ovim sportom. Neki od njih su aktivni fudbaleri, neki fudbaleri amateri, a neki su vatreni navijači koji ne propuštaju ni jednu utakmicu svojih ljubimaca.

Zbog svega toga je velika šansa da u svom okruženju imate jednog fudbalera kojem želite nešto pokloniti, ali niste sigurni šta bi to bilo. Fudbal je vrlo aktivan i muževan sport, pa je potrebno i poklon tražiti imajući to na umu.

Naravno da svi fudbaleri ne moraju biti profesionalci i da poklon možete kupovati i za nekog dečaka koji je zaljubljenik u fudbal i koji ga aktivno trenira. Takvi pokloni trebaju biti prilagođeni njegovom uzrastu, a da opet imaju veze sa onim što njegov omiljeni sport predstavlja. U tom slučaju, kao poklon mogu doći u obzir i radni stolovi, stolice, školski pribor ili nešto drugo sa fudbalskim motivima.

Ako poklon kupujete za fudbalera amatera ili za vatrenog navijača fudbalskog kluba, izbor je veliki i podrazumeva raznu sportsku opremu kao i sve ono što simbolizuje njegov omiljeni sport i njegov klub. Dobrodošle su i karte za razne fudbalske utakmice kao i plaćeno putovanje na Mundijal.

Pokloni za profesionalnog fudbalera malo skraćuju listu, ali je i dalje moguće naći poklone koji su prikladni za ove osobe i mi ćemo vam to pokazati kroz našu listu predloga za poklone fudbaleru.

1. Sportska torba

Ovo je poklon koji je prikladan za bilo kojeg sportistu i s njim nikako ne možete pogrešiti. Izaberite kvalitetnu sportsku torbu u koju može stati dosta opreme koja je fudbalerima potrebna. Računajte na to da će ponekad nositi i loptu sa sobom, kao i kopačke ili neke rezervne patike. Ukoliko je moguće, pronađite torbu s nazivom omiljenog kluba ili s nekim detaljima prikladnim za fudbalere. Lepo je upakujte i obradujte svog fudbalera.

2. Daljinski upravljač „fudbalska lopta“

Bilo da se radi o profesionalcu, amateru ili navijaču koji obožava fudbal, ovaj daljinski upravljač je odličan izbor poklona i oduševiće svakog ljubitelja fudbala. Radi se o upravljaču koji je u obliku fudbalske lopte i koji ima šest funkcija u svom sastavu. Prikladan je za većinu poznatih brendova televizora i lako ga je upariti s njima bez nekog posebnog predznanja. Sigurni smo da ćete ovim neobičnim poklonom oduševiti svog fudbalera i da će vam biti zahvalan.

3. Kućne papuče „fudbalska lopta“


Kad nije na treningu i kada se odmara u miru svoga doma, svaki fudbaler bi bio oduševljen da na nogama ima i gleda papuče koje su u obliku njegovog omiljenog sporta. Pored toga što zanimljivo izgledaju, papuče su i praktične za upotrebu, pa je to sigurno dobar poklon. Nabavite ovakve papuče u veličini koja mu odgovara, lepo ih zapakujte i iznenadite svog fudbalera.

4. Golmanske rukavice i kožna lopta


U slučaju da je vaš fudbaler golman koji brani gol svog tima, na poklon mu možete odneti golmanske rukavice i kožnu fudbalsku loptu. Takvih rekvizita nikad nije dosta i uvek se brzo troše, pa će se sigurno obradovati vašem poklonu. Ukoliko želite ovakav poklon odneti nekom dečaku, vodite računa da rukavice budu odgovarajuće veličine i da deluju što profesionalnije jer to u dečijim očima ima veliku važnost.

5. Kugla za menjač automobila


Svaki fudbaler je pre svega muškarac, što automatski znači da mu je njegov automobil miljenik, pa je svaki poklon za tog miljenika pun pogodak. Ako još uspete spojiti fudbal i automobil, sigurno ćete biti proglašeni za ličnost godine. Upravo zbog ovog razloga, nabavite kuglu za menjač automobila u obliku fudbalske lopte i poklonite je svom fudbaleru, a on će vam biti mnogo zahvalan.

6. Privesak lopta


Ako vam je potreban neki simboličan poklon kojim želite obradovati vašeg fudbalera, kupite mu privesak za ključeve u obliku fudbalske lopte. Pored klasičnih lopta-privesaka, moguće je pronaći i privesak sa pravom kožnom loptom u minijaturnoj veličini. Takav poklon će sigurno veoma iznenaditi i obradovati vašeg fudbalera.

7. Posteljina sa motivima fudbala


Svaki muškarac bi rado spavao u posteljini koja ima motive automobila, golih žena ili fudbala. Ovo je prilika da jednom muškarcu poklonite posteljinu na kojoj se nalazi slika fudbalskog igrališta, kopački ili lopte. Nakon tog poklona će sigurno mnogo lepše spavati i sanjati najbolje fudbalske utakmice, a vama će biti vrlo zahvalan.

8. Zvučnik lopta

Dobra muzika je lek za svakoga. Može da opusti, popravi raspoloženje, podigne atmosferu ili nekoga da rastuži, ali ništa od toga bez dobrih zvučnika.Kako bi se vaš fudbaler zabavio i opustio uz dobru muziku nakon treninga ili utakmice, poklonite mu zanimljiv i moderan zvučnik u obliku fudbalske lopte. Zaista je interesantnog izgleda i sigurno će mu se svideti.

9. Šolja za kafu sa fudbalskim motivima


Dobra kafa je uvek lepša kada se pije iz zanimljive šolje, a jednom fudbaleru je sigurno najlepše da kafu pije iz šolje koja je oslikana motivima fudbalskog igrališta, lopte i kopački. Ili čak iz šolje koja predstavlja fudbalsku loptu. Nabavite jednu ovakvu šolju i iznenadite svog fudbalera zanimljivim poklonom.

10. Kućni mini fudbal


Nabavite stoni fudbal u nekoj manjoj verziji koja neće zauzimati mnogo prostora, a ipak će pružati dosta zabave pri igranju. Takav jedan stoni fudbal može biti prava relaksacija nakon treninga, bilo da ga vaš fudbaler igra sam ili u nekom društvu. Lepo ga spakujte, pa iznenadite fudbalera ovim poklonom.

11. Smešna kecelja “fudbaler“


Ukoliko vaš fudbaler voli da kuva i rado provodi vreme za šporetom, poklonite mu kecelju sa smešnom slikom fudbalera i to će ga sigurno nasmejati i oraspoložiti. Ovu kecelju može nositi kad god nešto radi po kuhinji ili kad se bavi roštiljanjem.

12. Buket čokoladnih „lopta“ lizalica


Ukoliko kupujete poklon za dečaka kojem je fudbal omiljeni sport i kojeg redovno trenira, možete ga obradovati buketom koji ćete napraviti od mnogo čokoladnih lizalica u obliku fudbalske lopte. Ovo će biti zanimljiv poklon kojem se sigurno neće nadati, a lepo će ga zasladiti nakon treninga i vratiti mu potrebnu energiju. Svi znamo da su muškarci često samo dečaci u odraslom telu, pa bi ovakav poklon mogao obradovati i ponekog odraslog fudbalera.

13. Nakit


Lep nakit je uvek dobar poklon, o kojoj god prilici da se radi. U današnje vreme zaista ima mnogo izbora kada je nakit u pitanju i za svakoga se može pronaći nešto zanimljivo. Takav je slučaj i sa poklonom za fudbalera. Možete izabrati kvalitetan lančić sa priveskom u obliku kopačke ili manžete u obliku lopte, a možda i kopačke. Raspitajte se kakav je ukus fudbalera kojem poklon nosite i prema tome izaberite nakit.

14. Miš za kompjuter


S obzirom da kompjuter svi koriste , miš za kompjuter je uvek potreban dodatak i rezervni dobro dođe. Na tržištu se mogu pronaći miševi u raznim oblicima i bojama, a vi izaberite onaj koji je izrađen u nekom od fudbalskih motiva. Vaš fudbaler će se prijatno iznenaditi i biti vam zahvalan na interesantnom poklonu.

15. Ulaznice za utakmicu


Svaki strastveni ljubitelj fudbala, bio on amater ili navijač, jako želi da bude prisutan na najvažnijim utakmicama koje igra njegov omiljeni tim. Velika stvar bi bila da na poklon dobije ulaznice baš za takve utakmice. Ako ste u prilici, nabavite ulaznice za ove događaje i usrećite svog fudbalera.

16. Knjiga o fudbalu


Sigurno postoji bezbroj zanimljivosti kada je istorija fudbala u pitanju i to se lako može saznati iz neke dobre knjige o ovoj oblasti. Postoje razni autori koji su opisali ovakve stvari, a na vama je da izaberete one koji vam se čine najinteresantniji, da knjigu lepo i zanimljivo zapakujete i da njome usrećite i zabavite svog fudbalera.

17. Vreća za sedenje „fudbalska lopta“


Praktičan i atraktivan komad nameštaja predstavljaju vreće za sedenje, a posebno su prikladne za opušteno druženje u muškoj sobi. Gledanje utakmice i uzbuđeno skakanje sa stolice pri svakom potencijalnom golu ili napetom iščekivanju pucanja penala, sigurno će biti mnogo lakše i udobnije sa ove „stolice-vreće“. Još kada je ona u obliku fudbalske lopte, pogodak je zagarantovan – bar onaj koji ćete vi postići kod svog fudbalera kada mu to poklonite.

18. Tepih „fudbalsko igralište“


Bilo da se radi o dečaku koji ozbiljno trenira fudbal ili o odraslom fudbaleru, možete mu pokloniti tepih sa motivom fudbala. Za dečaka će to biti fudbalsko igralište koje će ukrasiti njegovu sobu i koje će ga oduševiti. Naravno, ako je u pitanju odrasla osoba, tepih će biti prilagođen prostoru za koji ga kupujete i neće biti ispunjen svim onim dečjim detaljima koje imaju tepisi za mališane. Tada, umesto motiva fudbalskog igrališta, može imati izgled fudbalske lopte i biti crno-beli.

19. Šal i kapa omiljenog kluba


Svima je poznato da fudbaleri treniraju i po hladnom vremenu, a i da gledaju utakmice i kada je hladno. Za to im je potrebna i toplija oprema, odnosno detalji koji će ih ugrejati. Šal i kapa u bojama omiljenog tima su dobar izbor za poklon jednom fudbaleru i takav poklon će se sigurno dopasti muškarcu kojem ga poklanjate.

20. Set odeće za trening


Koliko god da imaju rezervne odeće za trening, uvek je dobro imati još koji komad za presvući. Zato je dobra ideja da jednom fudbaleru poklonite mali set koji ćete napraviti od pamučnih majica i štucni. Kupite nekoliko kvalitetnih pamučnih majica, ako nađete neke sa fudbalskim detaljima, još bolje, i uz njih dodajte nekoliko pari čarapa za fudbalere. Ovo će biti zaista koristan poklon.

21. Majice sa smešnim natpisom


Zašto bi baš fudbaleri bili pošteđeni majica sa smešnim natpisom? Naravno da nema nikakvog razloga za to. Kupite jednu ili više takvih majica koje već imaju odštampane natpise namenjene fudbalerima ili sami smislite neke luckaste rečenice i odnesite majicu na štampanje. Ovakav poklon će sigurno zabaviti vašeg igrača, a i može mu biti koristan.

22. Figurice fudbalera ili opreme


Kao lep i zanimljiv poklon jednom fudbaleru, možete kupiti figurice koje prikazuju igrača s loptom ili neke figurice lopte i kopački, možda golmana i fudbalskih golova i slično. Sve te figure izgledaju lepo i mogu krasiti sobu svakog fudbalera. Sigurni smo da će mu se poklon dopasti, koju god figuricu da odaberete.

23. Stona lampa


Bilo da je reč o odraslom fudbaleru ili o onom koji je još u razvoju, stona lampa sa fudbalskim motivima je dobar izbor poklona za ove muškarce. Možete ih lako naći u mnogim radnjama koje drže rasvetu, a vaši fudbaleri je mogu koristiti kad uče, odmaraju i nešto zabavno čitaju ili jednostavno da osvetle sobu. Ovo je i lep i praktičan poklon, pa će vam vaš fudbaler sigurno biti zahvalan na njemu.

24. Masažer za noge


Svima je dobro poznato da su noge delovi tela koji prilikom fudbalske igre najviše trpe. Nakon napornog treninga ili žestoke utakmice, svakom fudbaleru bi vrlo dobro došla masaža nogu i kupka za stopala. Zato u određenim radnjama potražite dobar masažer za noge ili onaj sa kadicom i kupkom za stopala, pa tim poklonom obradujte i iznenadite svog fudbalera. Sigurni smo da će vam na ovom poklonu biti veoma zahvalan i da će ga često koristiti.

25. Kozmetika u neobičnom pakovanju


Sportisti troše mnogo više kozmetičkih sredstava za kupanje i onih protiv znojenja od ostatka muške populacije, pa je dobar izbor poklona za fudbalera da kupite nešto od tih proizvoda. Potražite u prodavnicama neke gelove za tuširanje koji su pakovani u flaše sa čepom u obliku fudbalske lopte ili se na njima nalaze nalepnice sa likovima fudbalera i slično. Takve proizvode najčešće možete naći u vreme održavanja Svetskog ili Evropskog prvenstva u fudbalu. Iskombinujte gelove, antiperspirante i dezodoranse, pa takvim kompletom darujte fudbalera.

26. Set peškira sa fudbalskim motivima


Dobar izbor poklona za jednog fudbalera je i set koji sami možete napraviti od peškira za kupanje i onog za brisanje lica. Izaberite kvalitetne pamučne peškire koji na sebi imaju neke od fudbalskih motiva i sve to lepo zapakujte, pa obradujte i iznenadite svog fudbalera. Takav komplet će mu sigurno dobro doći i biće često u upotrebi, s obzirom na brojne treninge, utakmice i tuširanja nakon toga.

27. Mini golovi za fudbal


Kada dečak počne da se zanima za fudbal i kada sanja o tome da jednoga dana postane slavni fudbaler, potrebno mu je pružiti što više prilike da trenira i da se pri tome lepo zabavlja. Zato bi bilo dobro da nabavite male golove za fudbal i da ih poklonite vašem dečaku-fudbaleru. Može ih postaviti u  jednom delu dvorišta i u njima uživati kada god to poželi. Njegovoj sreći neće biti kraja, a vi ćete biti njegov idol.

28. Torta „fudbalsko igralište“ ili“ lopta i kopačka“


Ukoliko se vašem fudbaleru bliži rođendan, godišnjica ili bilo koji povod za slavlje, poklonite mu lepu tortu u obliku fudbalskog igrališta ili onu koja na sebi ima figure lopte i kopačke. Takva torta je baš neobična i atraktivnog izgleda, a vi se pobrinite da bude onakvog sastava i okusa kakav fudbaler voli, bilo da je pravite vi ili da je naručujete kod profesionalaca. Sigurni smo da će vam fudbaler biti zahvalan i da će tortu u slast pojesti.

29. Podmetači za čaše i šolje


Kupite komplet podmetača za čaše sa zanimljivim fudbalskim motivima i uz njih dodajte flašu nekog lepog pića, pa tim poklonom obradujte svog fudbalera. Možete i sami napraviti ove podmetače ako imate volje za to. Malo mašte i kartona ili šperploče, nalepnica ili boje i originalan poklon je tu

30. Fudbalska pivska čaša


Kakvo je to gledanje utakmica bez piva ili kakav je to trening nakon kojeg se s društvom ne prokomentariše uz pivo? Da bi efekat bio još bolji i lepši, poklonite svom fudbaleru fudbalske pivske čaše. Ove čaše su velike, odlične za pivo, a izrađene su tako da je gornji deo u obliku fudbalske lopte i lepo izgleda. Sigurni smo da će ukus piva biti mnogo bolji ako ih fudbaleri budu pili iz ovakvih čaša.

Nadamo se da ste uspeli naći ideju za ono što ćete pokloniti vašem fudbaleru. Ako se nikako ne možete odlučiti za jednu stvar, vi napravite kombinaciju nekoliko manjih poklona i na taj način višestruko obradujte onoga kome to poklanjate.