Neobični pokloni za žene – IDEJE

Svaka žena voli da dobija poklone, a kada su ti pokloni još neobični i nesvakidašnji, onda je njeno ushićenje maksimalno. Nije uvek lako pokloniti nešto što će biti posebno za tu osobu, ali vredi potražiti nešto neobično i time ostaviti upečatljiv utisak.

Ukoliko ste spremni na kupovinu i poklanjanje neobičnih poklona nekoj ženi, a ne znate šta da izaberete, pregledajte naš spisak predloga za te poklone i verujemo da ćete naći ono što tražite.

1. Stoni usisivač

Nema te žene koju ne nerviraju razne mrvice po kozmetičkom stolu, po kompjuterskoj tastaturi, telefonu, odeći i slično. Da biste nekoj posebnoj ženskoj osobi pomogli da se reši ovakve nervoze, možete joj pokloniti mali stoni usisivač. Reč je o okruglom minijaturnom usisivaču koji radi na baterije i koji efikasno usisava sve mrvice sa pomenutih površina. Vrlo je simpatičan i lako staje u svaku torbicu. Naravno da ovim usisivačem ne trebate usisavati tepih niti neku veću površinu tog tipa.

2. Pametna wi-fi kućna bašta

Većina žena uživa u gajenju biljaka, ali ih u tome često sprečava nedostatak prostora. Za takve situacije je ovo odličan poklon. Vrlo neobična digitalizovana bašta u kojoj možete gajiti sve biljke će sigurno oduševiti vašu dragu damu. Pomoću aplikacije na telefonu možete podešavati određene stavke bašte, a ona sama obavlja zalivanje biljaka i reguliše količinu svetlosti koja je biljkama potrebna pomoću led svetla postavljenog iznad bašte. Vrlo neobičan i zanimljiv poklon.

3. Aparat za gaziranje vode

S ovim neobičnim aparatom imate priliku da napravite mnoge osvežavajuće napitke, posebno u letnjim mesecima. Razni ceđeni sokovi će dobiti novu dimenziju kada ih učinite gaziranima u kućnim uslovima. Aparat ne zauzima mnogo mesta, lako se prenosi pa se može koristiti i na putovanjima. Sigurni smo da ćete takvim poklonom veoma iznenaditi i obradovati jednu damu.

4. Smart Home pokretač zavesa

Koliko puta vas je mrzelo da ustanete i pomerite zastore sa prozora jer ste upravo legli, a zaboravili ste to uraditi? S ovim neobičnim aparatom to više neće biti problem. Aparat se postavlja na garnišnu i ima daljinsko upravljanje. Jedan klik je dovoljan da se aparat pokrene levo ili desno i da skloni, odnosno da navuče zastore na prozor. Moguće je namestiti tajmer i aparat će u određeno vreme pokriti ili otkriti vaše prozore. Idealno za dame, zar ne?

5. Mali frižider za kozmetiku

Svakoj ženi je jasno kolika je prednost imati ovaj neobični poklon. Kozmetika se lako kvari na visokim temperaturama, a leto i putovanja su posebno rizične situacije. Zato je ovakav mali frižider i neobičan i praktičan poklon za svaku damu. U njega staju osnovne kozmetičke stvari i lako ih je prenositi i čuvati. Izgleda kao pravi frižider samo u vrlo mini verziji.

6. Silikonski okrugli držač kose

Kada vidite ovaj poklon, nema šanse da se ne nasmejete i ne zapitate čemu to služi. Pomenuti držač kose izgleda kao roze cvet koji se preko lica navuče na kosu tako da uokviri lice i ne dozvoljava da vam kosa upada u hranu tokom jela. Izgleda vrlo neobično, ali je praktičan za osobe koje imaju dugu i nemirnu kosu koju ne vežu tokom jela.

7. USB tabla s porukom

Neobičan poklon za neku damu, a posebno onu mlađu, može biti USB tabla na kojoj ćete postaviti određenu poruku. Tabla nudi mogućnost da sami birate tekst i efekte koji svetle oko tog teksta, a napaja se pomoću USB kabla i ne zahteva nikakav poseban alat. Ispišite na tabli šta god želite i iznenadite svojim poklonom neku žensku osobu.

8. Horizontalna sveća

Žene su poznate po tome da vole romantično osvetljenje koje pruža plamen sveće pa je zato dobar izbor poklona za jednu damu ova neobična sveća koja stoji horizontalno. Radi se o tankoj sveći koja je izrađena od prirodnog voska i koja je namotana na bakarni nosač. Dovoljno je da izvučete tri centimetra sveće u postolju u kojem stoji i ona će goreti celih sat vremena. Čak i kada ne gori, ova sveća je veoma dekorativna i privlači poglede jer neobično izgleda.

9. Sirena ćebe

Nema ništa lepše od jutarnjeg ispijanja toplog napitka dok ste umotani u meko i toplo ćebe. A kada je to ćebe u obliku sireninog repa, onda je sigurno da je doživljaj nesvakidašnji. Ovo ćebe možete kupiti u nekoliko boja, perivo je u mašini za veš i vrlo je ugodno na dodir. S ovim ćebetom na nogama, izgledaćete kao sirena koja je otplovila u neku bajku.

10. Tajna kutija od srca

Ako nekoj dami želite poslati posebnu tajnu poruku, možete joj pokloniti vrlo neobičnu kutiju koja se otvara pomoću rešavanja zagonetke. U kutiju stavite šta god želite i ona će sigurno čuvati vaš poklon. Ova neobična kutija je izrađena od drveta i po sebi ima drvena srca, a rešavanje zagonetke nije nimalo lako. Srećom, uz kutiju dolazi i rešenje pa ćete na kraju ipak moći doći do sadržaja kutije i ako ne uspete rešiti zagonetku.

11. USB plišane rukavice „tost“

Damama je češće hladno po rukama nego muškarcima pa su ove rukavice namenjene uglavnom njima. Lako se postavljaju na šake i greju ih pomoću USB kabla, a izgledaju kao komadi tost-hleba sa iscrtanim licem. Rukavice su predviđene da se koriste tokom rada na računaru jer se često  dešava da se ruke ohlade nakon dugotrajnog kucanja po tastaturi i da je teško nastaviti rad sa tako hladnim rukama.

12. Rukavica srce za smartfon

U hladnim danima je teško i nepraktično kuckati poruke na mobilnom telefonu ako se nalazite napolju i ako je temperatura mnogo ispod nule. Ruke se ukoče od zime, a i telefoni zablokiraju. Upravo zato je neko lepo smislio neobično rešenje za taj problem. Reč je o rukavici u obliku srca u koju stavite obe šake i telefon, a onda nesmetano kuckate poruke i sve to gledate kroz providni deo rukavice.

13. Ovlaživač vazduha u obliku sijalice

Skoro da nema dame koja ne koristi neki ovlaživač prostorije pa zašto da joj vi ne poklonite jedan baš neobičnog izgleda. Reč je o ovlaživaču koji izgleda kao standardna sijalica i koji može da stoji uspravno ili nakošeno. Ima zapreminu od 400ml i radi pomoću USB kabla.

14. Magic Sakura ili magično drvo trešnje

Ovo je vrlo simpatičan i neobičan poklon koji će se svideti svakoj ženi. Malo kartonsko drvce trešnje izgleda sasvim obično dok ga ne zalijete „magičnom“ vodom koja uz njega dolazi. Nakon toga, u toku 24, sata drvce dobije roze cvetove koji traju i do mesec dana. Veoma dekorativno izgleda i sigurno će oduševiti vašu damu svojom neobičnošću i dužinom trajanja.

15. Japanke „riba“

Kada vidite ove papuče, ne možete a da se ne zapitate kome je palo na pamet da izradi pauče japanke u obliku ribe. Toliko su realnog izgleda da se na momenat ustručavate da ih obujete. Ukoliko imate neku damu koja je baš veliki fan ribe i ribljih proizvoda, onda je ovaj neobični poklon pun pogodak za nju i nema nikakvog razloga da tražite dalje.

16. Šolja sa „ljudskim“ prstima

Ovo je jedna neobična šolja koja umesto ručke ima repliku ljudskih prstiju. Kako bi se držala šolja, potrebno je uplesti svoje prste sa prstima na šolji, a to baš luckasto i neobično izgleda. Šolja je u beloj boji pa se lako uklapa u svaku kuhinju i kuhinjsko posuđe.

17. Kišobran u flaši

Evo jednog vrlo korisnog, a neobičnog poklona. Kišobran je klasične izrade i dobro služi svrsi, ali je spakovan u futrolu koja ima izgled flaše. Čep flaše je ujedno i ručka kišobrana pa ovaj poklon ima neobičan izgled i kada je sklopljen i kada je otvoren. Nema dileme, ovaj poklon će često biti u upotrebi.

18. Otvarač za flaše „štikla“

Naravno da postoji mnogo dama koje vole pivo ili neka druga pića za koja je potreban otvarač za flaše. Zašto onda da te iste dame nemaju vlastiti otvarač za flaše i to u ženskom stilu? Nema baš nikakvog razloga za to kada već postoji vrlo ženstven otvarač u obliku elegantne štikle, a koji još  dolazi spakovan u lepu kutiju.

19. Kompjuterski miš koji greje ruku

Ubeđeni smo da je naziv ovog poklona već sve objasnio, ali ćemo ipak dodati nekoliko reči. Radi se o mišu za kompjuter koji ima grejače i koji pruža ugodnu toplinu onome ko ga koristi. Naravno, leti je nepoželjno raditi ovakvim mišem, ali je zato u zimskom periodu idealno pomagalo za sve one kojima su ruke hladne i koji imaju slabu cirkulaciju.

20. Ćebe za obući

Svi su bar jednom iskusili problem spadanja ćebeta sa ruku kada nešto pokušate dohvatiti dok ste pokriveni. Da biste to izbegli, nabavite ćebe za obući i nećete morati razmišljati o tome da li vam je ćebe palo na pod kada ustanete iz kreveta. Jednostavno ćete svoje ćebe nositi na sebi gde god da odete.

21. Majmunčić za nokte

Ovaj neobični aparatić duva u vaše nalakirane nokte umesto vas i još simpatično izgleda. Za svaku damu je to odličan poklon i ona se sigurno neće buniti kada joj ga donesete. Pri pogledu na majmunčića, moraće se nasmejati, a svakako će imati koristi od njega kada bude menjala boju laka na noktima.

22. Neobične pertle (Quick Shoelace)

Ovaj poklon je najviše prikladan za tinejdžerke i za one dame koje se osećaju tako mladima. Radi se o ljubičastim pertlama koje se ne vezuju na standardan način, nego za vezivanje dobijate uputstvo koje uz pertle dolazi. Ove neobične pertle na svojim krajevima imaju ukrasne alke i kopče pomoću kojih se pričvršćuju za obuću.

23. Vibrirajuće gaćice

Sam naziv govori o kakvim gaćicama je reč, a mi nećemo komentarisati ili nagađati koliko je to potreban ili nepotreban poklon za jednu damu. Definitivno je vrlo neobičan, a i nikad se ne zna kad ovakve gaćice mogu baš, baš usrećiti neku ženu. Vi poklonite, a one neka odluče kako i kada će ih koristiti.

24. Kavez za mobilni telefon

Ovaj poklon bi nekako odgovarao celoj populaciji jer svi previše koriste mobilne telefone čak i kada su u nekom društvu. Pa ipak, dame su te koje i više pričaju i više se dopisuju i zato smo kavez za telefon uvrstili u listu neobičnih poklona za žene. Dakle, poklonite jednoj dami ovaj kavez i navedite je da svoj mobilni telefon zaključa u tom kavezu dok je na kafi s prijateljicama. Naravno, i prijateljice moraju učiniti isto.

25. Pink kaciga za pivo

S obzirom da dosta dama voli pivo, nema razloga da nekoj od njih ne poklonite kacigu za pivo u roze boji. Reč je o kacigi koja na sebi ima dva mesta za limenke piva i malo crevo-slamku kroz koje to pivo možete piti, a da su vam ruke istovremeno potpuno slobodne. Naravno, vaša  dama na kacigu može staviti i limenke nekog drugog pića, a ne samo piva i uživati u njemu do mile volje.

Verujemo da ste na ovom našem spisku neobičnih poklona za žene uspeli pronaći neki poklon kojim ćete usrećiti i iznenaditi svoju dragu damu.