Šta pokloniti ljubavnici? (IDEJE)

Ako čovek već ima ljubavnicu, to znači da ima i suprugu koja mu nije dovoljna, ali ne želi da je ostavi jer mu tako odgovara. E, sad, to onda znači i da je ljubavnica svesna toga da je ponekad na prvom, a ponekad na drugom mestu u životu tog muškarca.

Da bi se ljubavnica osećala posebnom i da bi nastavila pružati određene usluge oženjenom muškarcu, potrebno je da je taj muškarac obraduje nekim poklonima i kada nisu praznici. S obzirom da je ljubavnička veza najčešće zasnovana na strasti i seksu, nije neobično da i pokloni budu nabijeni takvim emocijama ili da budu skupi.

Ako ste vi neko ko traži poklon za ljubavnicu, a ne znate šta biste joj tačno poklonili, pogledajte naše predloge i sigurno ćete među njima pronaći ono što će vam odgovarati.

1. Seksi veš

Ovakav poklon je čista klasika kada su u pitanju ljubavnički odnosi, ali ne mora da bude dosadan. Izaberite neki posebno interesantan komplet donjeg veša, nabijen izazovom i erotikom, pa ga poklonite svojoj ljubavnici. Da bi sve bilo još zanimljivije, možete svojoj posebnoj dami „pomoći“ da taj veš obuče ili da ga svuče, a možda i oboje. Sigurni smo da se ona neće buniti.

2. Knjiga „Kama sutra“

Knjiga koja opisuje umeće ljubavi i seksa, koja prikazuje mnogobrojne načine vođenja ljubavi kako bi se postigao što veći užitak na tom polju, sigurno je pravi poklon za jednu ljubavnicu. Ovu knjigu možete zajedno proučiti i isprobavati razne poze koje su prikazane u toj knjizi. Na taj način ćete još više uživati u vremenu koje provodite zajedno.

3. Vikend-putovanje

Dobar poklon svakoj ljubavnici je zanimljivo putovanje na kojem nesmetano i nesputano može uživati sa svojim ljubavnikom. Izaberite neku zanimljivu destinaciju i tamo provedite vikend sa svojom ljubavnicom. Sigurni smo da će vaša posebna dama uživati u ovakvom poklonu.

4. Nakit „ljubavnici na mesecu“

Ukoliko svojoj ljubavnici želite pokloniti neki nakit, možete joj kupiti lančić sa simpatičnim priveskom koji prikazuje ljubavni par koji sedi na mesecu. Ovaj privesak je baš prikladan poklon za jednu ljubavnicu jer mu je i tematika ljubavna. Ako vaša ljubavnica više voli neke „moćnije“ i skuplje komade nakita, vi se „isprsite“ i ispunite ljubavnici želju.

5. Posebna večera

Ako niste u prilici da sa svojom ljubavnicom često budete u javnosti, potrudite se da joj jedno takvo pojavljivanje učinite posebnim i da joj ga date na poklon. Izvedite svoju ljubavnicu u neki elitni restoran na posebnu večeru. Potrudite se da joj to veče dugo ostane u lepom sećanju i da ga pamti kao specijalan poklon.

6. Zajednički dan u SPA centru

Pojam ljubavnice se uvek vezuje uz uživanje i beg od dosadne stvarnosti. Zato je logično da sa ljubavnicom provodite ugodne trenutke ispunjene posebnim užicima. S obzirom da je ljubavnica osoba s kojom niste po ceo dan svakog dana u sedmici, sigurno bi joj mnogo značilo da provedete zajedničko vreme u nekom SPA centru uz opuštanje i uživanciju. Takvo vreme bi moglo biti pravi poklon za jednu ljubavnicu.

7. Skupa odeća

Ako već želite imati ljubavnicu, onda morate biti sposobni i da je „održavate“. Zato se nemojte ustručavati da svojoj posebnoj dami poklanjate skupu garderobu kojom ćete joj pokazati da je cenite i da želite da dobro izgleda.

8. Otvoren račun u nekoj prodavnici

Ukoliko znate da vaša ljubavnica rado kupuje u nekoj posebnoj prodavnici, možete joj otvoriti račun u istoj i na taj način joj priuštiti poklone mnogo češće. Vaša ljubavnica se sigurno ne bi ljutila kada biste joj predali jedan ovakav poklon, tj. kada biste joj rekli da može slobodno kupovati i trošiti vaše pare u omiljenoj prodavnici.

9. Izazovna obuća

Svima su iz filmova dobro poznate one slike zavodljivih žena u provokativnom donjem vešu i vrtoglavo visokim štiklama. Ako imate želju da vidite svoju ljubavnicu u navedenom izdanju, poklonite joj jedne takve cipele i zamolite je da vam priušti prizor iz filmova. Ovakav poklon će biti vaš koliko i njen, ali će uživanje biti obostrano, a vaša dama će se osećati posebno privlačno.

10. Hrana kao afrodizijak

Ukoliko vaša ljubavnica voli posebnu vrstu hrane i voli da uživa u raznim specijalitetima, potrudite se da joj nabavite hranu za koju se zna da ima afrodizijačke efekte i pripremite joj posebno uzbudljivo privatno veče. Sve to zanimljivo spakujte i lično hranite svoju ljubavnicu komadićima te hrane. Setite se filma „Devet i po nedelja“ i sve će vam biti jasno. Ponekad su ovakve uzbudljive večeri najbolji mogući poklon.

11. Knjiga „Poznate ljubavnice kroz istoriju“

Ima li prikladnijeg naziva knjige kada je poklon za jednu ljubavnicu u pitanju? Verujemo da bi ovo moglo biti zanimljivo štivo za svaku ženu, a posebno za onu koja se nalazi u istoj ulozi kao i žene koje su opisane u datoj knjizi. Ispišite posvetu i lepo upakujte ovu knjigu, pa njome obradujte svoju ljubavnicu.

12. Parfem i cveće

Ako ste vi d onih muškaraca koji se ne bave mnogo maštom i smišljanjem posebnih poklona, nego se radije držite klasike, svojoj ljubavnici uvek možete pokloniti buket prelepog cveća i skupi parfem. Naravno da je poželjno da to cveće i taj parfem spadaju u omiljene vrste vaše ljubavnice. Svaka žena voli poklone i sigurno će se obradovati ovoj klasici.

13. „Ljubavne“ lisice

Kako biste se dodatno zabavili sa svojom ljubavnicom, možete joj pokloniti „ljubavne“ lisice i onda je njima vezati za razne delove nameštaja u stanu. Naravno da i ona može vezati vas, ako vam tako više odgovara. U svakom slučaju, imaćete priliku da se uživite u razne zločeste uloge i da na taj način dodatno „zagrejete“ vašu vezu.

14. Privesak srce i ključ

Ako vam je vaša ljubavnica posebno draga i želite joj to naglasiti nekim poklončićem, možete joj darovati privesak koji je sačinjen od srca i ključa koji se u to srce uklapa. Naravno da je ovaj privesak izrađen od plemenitog metala i da je vrlo dugotrajan. Na taj način ćete svojoj ljubavnici staviti do znanja da je ona ta koja ima ključ vašeg srca.

15. Telefon

S obzirom na sveopštu pomamu za najnovijim modelima telefona, ovo uopšte nije loš poklon za ljubavnicu. Posebno ako je vaša ljubavnica sklona praćenju trendova u oblasti mobilnih telefona i ostalih tehničkih stvari. Zato izaberite jedan od poslednjih modela mobilnog telefona i njime usrećite svoju dragu damu.

16. Korpa slatkiša i šampanjca

Ovakav poklon će sigurno razveseliti vašu ljubavnicu ako se u korpi nalaze njeni omiljeni slatkiši i vrhunski šampanjac. Potrudite se da ceo poklon bude neobično i ukusno zapakovan, ali i da ga zajedno s njom degustirate. Tako će joj ovaj poklon sigurno biti draži i slađi.

17. USB „vibrator“

Ako se želite malo našaliti sa svojom ljubavnicom, a da joj ipak poklonite nešto korisno, možete joj darovati USB stik u obliku vibratora. Ona će sama odlučiti u koje svrhe će ga koristiti.

18. Zvono za seks

Još jedan luckast poklon koji je potpuno prikladan za bilo koju ljubavnicu je zvono za seks. Ovim zvonom možete vi zvoniti svojoj ljubavnici, ali isto tako može i ona zvoniti vama kada za to oseti potrebu. Budite spremni.

19. Satenska posteljina sa srcima

Svima je dobro poznato kako satenska posteljina važi za određeni luksuz i kako predstavlja posebnu stavku u ljubavničkom gnezdu. Zbog svega toga, poklonite svojoj ljubavnici lepu satensku posteljinu sa malim srcima i onda je zajedno s njom testirajte. Naravno, morate se i lično uveriti u kvalitet.

20. Figurica „ljubavnici“

Zanimljiv poklon za jednu ljubavnicu može biti figurica ljubavnika isprepletenih u ljubavnom zanosu. Možete pronaći ovakve figurice kao delo nekih poznatih autora, ali možete ih nabaviti i kao delo potpuno anonimnih umetnika. Na vama je da odlučite koju i kakvu figuricu ćete pokloniti svojoj ljubavnici, a mi smo sigurni da će je bilo koja od njih podsećati na vas dvoje.

21. „Zločesta“ kecelja

Kao zanimljiv rekvizit u ljubavnim igrarijama, možete koristiti neke provokativne kecelje. Poklonite svojoj ljubavnici jednu kecelju sa golišavim motivima i navedite je da vas uslužuje obučena samo u taj vaš poklon. Verujemo da će vam to biti najbolja konobarska usluga do sad.

22. Zlatna ruža

Ako ste odlučili da svojoj ljubavnici na malo ozbiljniji način pokažete da vam je stalo do nje, možete joj pokloniti ružu koja je pozlaćena 24 karatnim zlatom. Ovo je dugovečan poklon, a ruža dolazi spakovana u elegantnu crnu kutiju i vrlo impresivno izgleda. Sigurni smo da ćete ovakvim poklonom iznenaditi i obradovati vašu ljubavnicu.

23. Magično seksi srce

Evo jednog poklona koji ćete rado zajedno koristiti. Radi se o crvenom srcu koje je potrebno malo protresti da bi se na njemu pojavio svetleći geometrijski oblik u čijem središtu je prikazana jedna od dvadeset ljubavnih poza. Ta slika vam pokazuje koju pozu u seksu trebate trenutno koristiti, a srce ima dugi vek trajanja. Na vama je da probate što duže izdržati i pratiti srce.

24. Kozmetički kofer

Svaka ljubavnica želi biti što lepša i poželjnija pa smo sigurni da je takav slučaj i sa vašom ljubavnicom. Zato nikako nećete pogrešiti ako svojoj ljubavnici poklonite veći kozmetički kofer pun odličnih proizvoda za ulepšavanje.

25. Kupka od ruže

Ovo je jedan lep i mirisan poklon, a radi se o šest crvenih ruža koje su spakovane u metalnu korpicu s poklopcem. Ova korpica je u obliku srca. Ruže su sapuni koji se tope u vodi i tako svaku kupku čine mirisnom i začinjenom ružama. Nećete pogrešiti ako ovakav poklon izaberete za svoju ljubavnicu, a posebno ako joj se pridružite u toj ružinoj kupki.

Zaista se nadamo da ćete nekim od naših predloga mnogo obradovati vašu ljubavnicu.