Šta pokloniti ljubavniku? (IDEJE)

Ukoliko tražite poklon za svog ljubavnika, vi ste ili vrlo zadovoljni njegovim ponašanjem (čitaj: uslugama) pa ga želite nagraditi ili niste zadovoljni učinjenim i želite ga na neki način odobrovoljiti i potaknuti da bude bolji.

Dakle, o kojem god razlogu da se radi, nikako neće škoditi da svom ljubavniku poklonite neke „vrele“ poklone i da mu se tako zahvalite ili da ga dodatno motivišete. Naravno, poklona ima u izobilju, ali je pitanje kako odabrati onaj pravi i njime ostvariti pun pogodak.

Ako imate takvih dilema i niste sigurni šta da poklonite svom ljubavniku, pregledajte našu listu predloga poklona koje smo namenili baš za takve situacije. Verujemo da ćete pronaći onaj pravi.

1. Seks tajmer (Sex Timer)

Bilo da u ljubavnoj vezi želite nagraditi ili ukazati na nedostatke, ova spravica je odličan izbor. Zanimljivog je i šaljivog izgleda jer predstavlja peščani sat na kojem su iscrtani podeljci koji označavaju nivoe ljubavničkog umeća. Pesak unutar sata jasno pokazuje do kojeg podeljka, odnosno nivoa je stigao vaš ljubavnik nakon „odrađenog posla“ i kakve ljubavničke sposobnosti ima. Tako je najniže rangiran natpis „vrlo slabe“, a onda dolazi „nezadovoljavajuće“, zatim „ljubavničke“ pa „plejboj sposobnosti“, onda „pastuv“ i najviše rangirane sposobnosti su „divlji pastuv“. Pesak unutar sata iscuri za nekih 30-ak minuta, a sat je izrađen od kombinacije drveta i plastike i dolazi u elegantnoj crnoj kutiji. Svakako je vrlo zanimljiv i duhovit poklon baš za ljubavnika.

2. Ljubavne kockice

Ako već imate ljubavnika, sigurno su vam na „repertoaru“ određene ljubavne igrice. Koliko god da imate mašte, ponekad se morate malo zamoriti smišljajući načine da vam veza ostane zanimljiva. Kako biste lakše ostvarili taj cilj i učinili da sve i dalje bude „vrelo“, poklonite svom ljubavniku ljubavne kockice. Pomoću ovog poklona ćete se i zabaviti i isprobati neke nove ljubavne poze. Samo da znate, moramo vas upozoriti, nakon bacanja kockica, nema izvlačenja i odustajanja – poza se mora isprobati.

3. Skupi sat

Da ne bi sve bilo okarakterisano kao seksualno i neozbiljno, iako mi ne vidimo zašto bi to bio problem, predlažemo vam da svom ljubavniku poklonite provereno ozbiljan poklon. Pogotovo ako je vaš ljubavnik neko ko više voli tradicionalne stvari nego one luckaste. Izaberite jedan lep, kvalitetan i skup sat pa takvim poklonom pokažite svom ljubavniku da vam je stalo do njega.

4. Borat kupaći

Ako želite malo „začiniti“ vašu ljubavničku vezu, a uz to se i prilično nasmejati, poklonite svom ljubavniku kupaći kostim koji otkriva sve što treba i pokriva ono najbitnije. Ukoliko volite gledati svog ljubavnika razgolićenog, ovo vam je odlična prilika da ga obučete i u isto vreme razgolitite. Nakon predaje poklona, zabava može da počne za vas oboje.

5. Putovanje

Šta može biti bolje i zabavnije za dvoje ljubavnika od vremena provedenog na nekom lepom putovanju. Izaberite destinaciju koju je vaš ljubavnik od ranije želeo posetiti, rezervišite putovanje i poklonite ga u lepom pakovanju. Sigurni smo da ćete obradovati vašeg ljubavnika.

6. Nakit

Mnogo je načina da nakitom pokažete vašem ljubavniku da vam je lepo s njim i da želite nastavak te veze. Kakav će taj nakit biti, dosta zavisi i od toga da li je vaš ljubavnik slobodan ili je u braku. Možete izabrati neke očite znake ljubavi i strasti, kao što su lančići s privescima „volim te“, „želim te“, srca sa ključićima i slično, ako je on slobodan. U onom drugom slučaju, birajte neke manje upadljive komade nakita jer će vaš ljubavnik na taj način ipak moći da ih nosi i da kaže kako ih je dobio na poklon od radnih kolega, poslovnih partnera i slično. Ne sumnjamo da će se već snaći.

7. Striptiz

Da bi poklon bio zanimljiv i dobro prihvaćen od onoga kome ga poklanjate, taj poklon ne mora uvek biti kupljen ili strogo materijalan. Ponekad je najbolji poklon naš trud oko nekoga i briga za njegove emocije. Upravo zato, lepo se spremite, izazovno i slojevito obucite, smestite svog ljubavnika u neku udobnu fotelju, pustite muziku i otplešite svoj ples. Šta će kasnije biti, nije na nama da mislimo.

8. Putna torba

Ukoliko svog ljubavnika želite videti na raznim zajedničkim putovanjima ili je on osoba koja i inače mnogo putuje, poklonite mu lepu i praktičnu putnu torbu. Takav predmet nikada nije višak jer uvek može zatrebati, a vi se potrudite da ta putna torba bude nešto posebno, bilo izgledom, bilo kvalitetom. Sigurni smo da ćete ovim poklonom obradovati vašeg ljubavnika.

9. Kravata i dugmad za košulju

Evo jednog klasičnog poklona s kojim nema greške. Kravata je uvek u upotrebi i neće biti višak u ormaru vašeg ljubavnika. Izaberite neku lepu svilenu kravatu koja odgovara uz većinu odevnih kombinacija. Uz nju možete dodati dugmad za košulju ili to možete pokloniti kao poseban poklon, što svakako zavisi od toga da li ih vaš ljubavnik koristi ili ne.

10. Košulja

Košulja ili bilo koji odevni predmet za koji znate da bi se svideo vašem ljubavniku dolazi u obzir kao poklon. Naravno da ćete obratiti pažnju na njegovu omiljenu boju, na veličinu i materijal tog odevnog predmeta i da ćete to uskladiti s ljubavnikovim željama.

11. Knjiga o ljubavnim veštinama

Dobar izbor poklona za jednog ljubavnika je svakako i knjiga koja govori o ljubavnim veštinama i o tome kako ih nadograditi. Zato izaberite neku knjigu tipa „šta sve jedan ljubavnik treba da zna“, napišite posvetu (ili nemojte ako je vaš ljubavnik u braku) lepo je upakujte i poklonite vašem dragom.

12. Privesak za ključeve

Nabavite neki simpatičan privesak koji za vas i vašeg ljubavnika ima posebnu simboliku i poklonite ga vašem dragom. Može to biti privesak u obliku dva spojena srca ili onaj koji ima srce sa strelicom, a može biti i neki privesak u obliku golog ženskog tela. Možda bi se vašem ljubavniku dopalo da uz sebe uvek nosi privesak koji ga podseća na neka mesta koja ste zajedno posetili, na primer, Ajfelov toranj ili nešto drugo.

13. Ulaznice za neki poseban događaj ili za striptiz bar

Ako je vaš ljubavnik osoba koja voli posete pozorištu, nekim utakmicama ili koncertima, potrudite se da nabavite ulaznice za neki od tih događaja i to za one koji su baš posebni po nečemu. Ukoliko nije neki fan ovakvih dešavanja, možete mu pokloniti ulaznicu za veče striptiza ili posetu nekom drugom zanimljivom i neobičnom mestu. Naravno, to zavisi od njegovih afiniteta, ali ćete ga sigurno iznenaditi i obradovati ovim poklonom.

14. Kozmetika

Neizostavan poklon bilo kojoj osobi pa tako i ljubavniku je i kozmetički set. S ovakvim poklonom ne možete pogrešiti, samo je bitno da izaberete proizvode proverene marke ili one za koje znate da ih vaš ljubavnik koristi. Potrudite se da taj set bude spakovan u neku neobičnu kutiju ili da bude u neobičnim flašicama, posudicama i slično.

15. Seksi igračke

Svaka ljubavna veza je dinamičnija i zanimljivija kada se u nju uključe određena pomagala. Zato nikako nećete napraviti grešku ako svom ljubavniku poklonite neke ljubavne „igračke“ i pridružite mu se u isprobavanju istih. Ko zna, možda ćete i vi mnogo uživati u tom poklonu koji date svom ljubavniku.

16. Cipele

Dobre kožne cipele niko ne odbija pa tako neće ni vaš ljubavnik. Potrudite se da malo „oslušnete“ njegove želje na tom polju i onda ga iznenadite kvalitetnim i udobnim kožnim cipelama. Sigurni smo da će mu se dopasti vaš poklon, a vi insistirajte da te cipele pred vama proba bez ičega na sebi.

17. Peškir ili bademantil

Svom ljubavniku možete pokloniti peškir na kojem crvenim slovima piše „Lover“ ili mu možete darovati bademantil na kojem ćete odštampati sličan naziv. Svakako ćete ga iznenaditi i nasmejati svojim poklonom, a on će taj poklon moći koristiti kad god poželi da se kupa ili tušira. I uvek će ga podsećati na vas.

18. Posebna večera

Ukoliko se ne viđate često u javnosti, vašem ljubavniku bi sigurno značila jedna posebna večera u nekom dobrom restoranu ili na vašem omiljenom mestu. Odaberite odgovarajući dan i vreme pa povedite svog ljubavnika na neku posebnu večeru i obradujte ga svojim poklonom.

19. Zločesta kecelja

Da biste nasmejali svog ljubavnika i u njemu probudili svakakve zločeste ideje, poklonite mu „Adamovu odeću“ ili neku kecelju na kojoj je slika golišavog muškog tela. Naravno da ćete insistirati da obuče to „odelo“ ili da stavi tu kecelju na sebe bez ičega drugog i da vam lično pokaže kako u tome izgleda. Dalje je do vas.

20. Telefon ili laptop

Ako je vaš ljubavnik osoba koja mnogo voli tehniku, poklonite mu najnoviji model telefona ili neki dobar laptop. Naravno da ćete vi oceniti šta je bolje za njega, čemu je naklonjeniji, a nakon toga ostaje samo da sve zanimljivo upakujete i da ga iznenadite svojim darom.

21. Intimni džemper za muškarca „slon“

Ovo je poklon za ludiranje i zabavu dvoje ljubavnika. Radi se o pletenoj navlaci za „gospodina Miška“ koja je u obliku slonove surle i koristi se kao zimska futrola za muške intimne delove. Niko ne kaže da vi ne možete skidati tu futrolu s vašeg ljubavnika kad god to poželite.

22. Korpa skupih vina i sireva

Ako je vaš ljubavnik hedonista ili ako je neko ko voli klasičnije poklone, uvek mu možete pokloniti neko kvalitetno vino i uz njega dobre sireve. Sve to spakujte u jednu prikladnu korpu i takvim poklonom obradujte svog ljubavnika.

23. Mašna za nevaljale

Evo jednog poklona koji morate predati baš vi. Radi se o crvenom kostimu u obliku velike mašne za poklone. Ova mašna ima gornji deo kao kod kupaćeg kostima, a donji deo je samo traka koja ide između nogu i spaja se nazad s gornjim delom. Dakle, s ovom mašnom izgledate kao zamotan poklon koji je svezan velikom crvenom mašnom. Naravno da vaš ljubavnik mora odvezati i skinuti tu mašnu da bi dobio poklon. Sigurni smo da se uopšte neće buniti.

24. Delux dijamantni set flaša i čaše

Ovo je jedan vrlo luksuzan poklon i ako mislite da ga vaš ljubavnik zaslužuje, obavezno ga nabavite. Radi se o staklenoj flaši i dve čaše koje izgledaju kao brušeni dijamanti, a stoje na luksuznom hrastovom postolju. Kada se u tu flašu ulije kvalitetno ljuto piće, ona postaje još dragocenija i izgleda još luksuznije. Vaš ljubavnik će biti oduševljen ovim poklonom.

25. Seksi pivska čaša

Za ljubavnika koji voli pivo, pravi poklon je velika pivska čaša u obliku golog ženskog tela. Čaša je zapremine od pola litra i provokativno izgleda. Uz čašu stavite i omiljeno pivo vašeg dragog i sigurno nećete pogrešiti s tim poklonom.

Nadamo se da smo vam pomogli da odlučite šta da poklonite svom ljubavniku i čime da ga obradujete. Uživajte zajedno s njim.