Najbolji pokloni za momačko veče

Na temu braka postoje mnoge šale, ali se kroz sve njih konstantno provlači činjenica da se brak smatra određenim „zatvorom“ i nestankom slobode. Posebno se tako govori i naglašava kada su u pitanju muškarci i njihovo stupanje u brak.

Izgleda da je baš zbog toga izmišljeno momačko veče, kao vrsta oproštaja od slobodnog života, razuzdanosti i neozbiljnosti. Upravo zato se na momačkoj večeri ni ne očekuje ništa drugo osim ludovanja, pijančenja, šala na račun dolazećeg „zatvora“ i zadirkivanja budućeg mladoženje.

Kada su u pitanju pokloni za momačko veče, nema nikakvog razloga da tada poklanjate nešto ozbiljno i mnogo skupo jer vas uskoro očekuje odlazak na svadbu i poklon koji ćete tad predati mladencima. Momačko veče je rezervisano za ludorije i zabavu pa bi i pokloni trebali biti takvi. Ako ipak ne znate koji poklon da ponesete na ovo veče, obavezno pregledajte naše predloge.

1. Gumena lutka

Naravno da ovakav poklon izgleda baš luckasto, ali verujte da će on biti povod za mnogo šale i zabave na momačkoj večeri. Kada budete predavali ovaj poklon, naglasite da je to poslednja prilika da mladoženja slobodno pogleda drugu ženu ili da je pipne. Lutku možete obući u neku smešnu ili provokativnu odeću pa time još više nasmejati celo društvo.

2. Torta „sise“

Kakva bi to proslava bila kada na njoj ne bi bilo torte i slatkiša? Zato je obavezno da i momačko veče ima svoju tortu, a posebno kada je ona baš u duhu onih koji zabavi prisustvuju. Naručite veću tortu u obliku ženskih grudi, tražite da ispišu neki smešni tekst na torti i takvim poklonom razveselite sve učesnike momačke večeri. Ubeđeni smo da ćete čuti mnogo smešnih komentara.

3. Majica sa natpisom „Game Over“

Kako smo već ranije rekli, ulazak muškarca u brak se doživljava kao gubitak slobode i slobodnog „švrljanja“ okolo, a poklon koji to simbolično naglašava je i ova majica. Neće vam uopšte biti teško da poručite jednu majicu sa slikom mladenaca i tekstom koji kaže da je „Game Over“ za budućeg mladoženju. Imaćete celo veče da ga zezate na tu temu.

4. Rog za piće

Dobro je poznato da su momačke večeri ispunjene zabavom sa dosta alkohola pa vam zato predlažemo da na jednu takvu veče donesete rog za piće. Biće to vrlo zabavan poklon i svi prisutni će hteti da piju iz pomenutog roga. Nemojte se iznenaditi ako neko „vrlo pametan“ predloži takmičenje u ispijanju pića iz roga. Dakle, zabave vam neće faliti.

5. Donji veš „muž-trofej“

Kako biste dragom budućem mladoženji jasno pokazali da je osvojen, poklonite mu muške bokserice sa natpisom „muž-trofej“. U najluđem scenariju i ako se zabava odvija u privatnom prostoru, možete tom mladoženji i obući bokserice preko postojećih pantalona, a onda ga celo veče zadirkivati zbog toga.

6. Veliki paket papirnih maramica

Izaberite veliki paket papirnih maramice sa nekim luckastim motivima, možda one iz crtaća, pa na njih svežite ogromnu mašnu i stavite poruku na kojoj piše „Slobodno se isplači, mi ćemo ti brisati suze“. Uz pomenute maramice ponesite flašu nekog dobrog pića i zabava može da počne.

7. Kaciga za pivo

Naravno da se podrazumeva ispijanje veće količine piva na momačkoj večeri, ali je moguće da će učesnici i budući mladoženja biti obuzeti igranjem nekih igrica ili drugačijim ludovanjem pa će im ruke biti zauzete. U takvim slučajevima je odličan izbor kaciga za pivo jer omogućuje ispijanje omiljenog pića bez ikakvih smetnji. Dakle, nema greške s ovim poklonom.

8. Pivski pojas

S obzirom da na momačko veče dolazi mnogo drugova budućeg mladoženje i da ih sve treba poslužiti pićem, pivski pojas je nešto što će znatno olakšati pomenuto posluživanje. Naravno, taj pojas pruža mogućnost dugotrajnog ostajanja na jednom mestu, na primer, prilikom gledanja  utakmice, a da istovremeno imate pivo pri ruci. „Ubilo se“ za momačko veče.

9. Velika točilica za pivo

Odličan izbor poklona za jedno momačko veče svakako je i točilica za pivo. Ako još izaberete onu veliku u koju staje tri litra tekućine, biće to pun pogodak. Ovakva točilica će omogućiti jednostavno točenje pića bilo kome, a uvek se lako može dopuniti novim količinama omiljenog piva.

10. Alko basket

Jasno nam je da se većina ovih poklona odnosi na alkohol i njegovu konzumaciju, ali to je svakako glavno dešavanje svake momačke večeri. Zato nikako nećete pogrešiti ako budućem mladoženji poklonite alko basket i njegovo momačko veče učinite još luckastijim i uzbudljivijim. A ko će od prisutnih biti najbolji „košarkaš“ i popiti najviše pića, ostaje da se vidi.

11. Mašna za nevaljale

Ako se odlučite za ovaj „nevaljali“ poklon, obavezno ga obucite na onu gumenu lutku koju smo na početku spomenuli. Na taj način će vaš poklon dobiti smisao i postaće predmet smeha i zabave. Nakon lutke, „nevaljalu mašnu“ možete obući mladoženji ili nekome od prisutnih pa ih tretirati kao poklon i ludo se zabavljati. Mladoženju ionako predajete kao poklon budućoj mladoj.

12. Knjiga

Kako smo već mnogo puta rekli, knjiga je odličan poklon u svakoj prilici i ima svoju svrhu. Nekada je tu da pomogne savetima koji su unutar nje, nekada da nasmeje i oraspoloži primaoca poklona, ali je uvek korisna. U ovom slučaju, budućem mladoženji možete pokloniti knjigu „Kako preživeti brak“ i lepo se šaliti na tu temu celo veče.

13. Papuče

Jasno je da drugari zadirkuju svog „kralja momačke večeri“ govoreći mu da je nagrabusio i da je od sad po ženinom palicom. Kako biste naglasili baš taj deo koji mladoženju uskoro pretvara u „papučara“, poklonite mu jedan par kućnih papuča i uz njih napišite odgovarajuću smešnu poruku.

14. Šolja s motivima tri majmuna

Kako bi šale bile što originalnije, nabavite šolju sa motivom ona tri majmuna koji imaju ruke preko očiju, usta i ušiju pa takvim poklonom razveselite svog drugara. Uz šolju dodajte poruku u kojoj ćete napisati da ga od sutra sleduje ponašanje slično ovim majmunima – niti šta vidi, niti šta čuje, niti šta sme reći. Takav je bračni život, nema opcija.

15. Seksi pivska čaša

Prikladan poklon bilo kojoj momačkoj večeri je i pivska čaša u obliku golog ženskog tela. Svakom muškarcu, a posebno onima na momačkoj večeri, je mnogo slađe piti pivo držeći ruku na ženskom struku nego na ručki neke krigle. Zato nikako nećete pogrešiti ako budućem mladoženji poklonite ovakvu čašu.

16. Kravata s otvaračem za flaše

Budući mladoženja bi trebao biti sređen i pristojno obučen, što će se tokom večeri svakako promeniti, a kravata je neizbežan deo svake svečanosti. Kako biste malo začinili ovu „svečanost“, poklonite dragom slavljeniku kravatu od koje će imati najviše koristi, a to je ona s kojom može uspešno otvarati flaše pića. Verujemo da će mu ta kravata postati omiljena i da će je često koristiti.

17. Pljoska s natpisom „danas“ i „sutra“

Kako biste naglasili razliku između sadašnjeg i budućeg vremena vašeg dragog slavljenika, poklonite mu pljosku na kojoj su motiv drugara iznad kojih piše „danas“ i motiv mladenaca ispod kojih piše „sutra“.  Razlika je jasno vidljiva i vašem slavljeniku će sve biti dobro objašnjeno.

18. Kecelja „oženjen“

Za sve one buduće mladoženje koji vole poslovanje po kuhinji, odličan poklon za momačko veče je kecelja sa slikom zatvorskih rešetaka iza kojih stoji muškarac, a iznad je natpis „Oženjen“. Simbolika ovog poklona je potpuno jasna, a njegov humoristični deo je dobra osnova za zabavu tokom momačke večeri.

19. Borat kupaći (mankini)

Nemamo blage veze šta biste mogli napisati uz ovaj kupaći kada ga budete davali na poklon budućem mladoženji. Nama je bio vrlo smešan i luckast pa smo ga već videli „u akciji“ na nekoj momačkoj večeri gde je sve smešno i zabavno. Mi smo vam dali ideju, a vi smislite šta ćete s njom. Možda da tim kupaćim pokažete koliko toga će slavljeniku ostati kad ga supruga uzme pod svoje.

20. Privesak za ključeve „Da, draga“

Naravno da se podrazumeva kako muška reč u braku uvek mora biti zadnja. Na momačkoj večeri je potrebno to naglasiti što god se više može i budućeg mladoženju konstantno zezati na tu temu. Zato mu poklonite privesak za ključeve na kojem piše „Da, draga“ i recite mu da ste sigurni kako će u braku njegova reč uvek biti poslednja.

21. Pehar izdržljivosti

Nabavite jedan od onih plastičnih pehara ili medalja, lepo ih upakujte, stavite veliku mašnu, dodajte neko piće uz to i poruku s tekstom „ Mora se priznati, dugo si izdržao kao samac. Zato zaslužuješ ovaj pehar“.

22. Antistres sisa

Već smo rekli da su momačke zabave mesto ludovanja, zezancije i šala pa je ovakav poklon nešto što se podrazumeva i nikome nije čudan. Dakle, nabavite jednu gumenu antistres sisu i predajte je vašem budućem mladoženji uz poruku da razumete pod kolikim je stresom trenutno i koliko mu je neophodna takva sisa.

23. Striptizeta

Ukoliko svojim poklonom želite dovesti momačku veče do „tačke ključanja“, dogovorite se sa ostalim drugarima i svom slavljeniku poklonite dolazak striptizete na momačko veče. Naravno da će taj poklon biti vrhunac večeri, da će prštati od bezobraznih komentara i smeha, ali sve što se desi na momačkoj večeri, mora i ostati na momačkoj večeri. To je nepisano pravilo.

24. Sex Timer peščani sat

Kako biste se još malo zabavili i nasmejali na momačkoj večeri, poklonite svom slavljeniku seks tajmer i naglasite da mora vežbati i unapređivati svoje ljubavničke veštine da vas ne osramoti pred mladom. Ovaj seks tajmer je u obliku peščanog sata i ima iscrtane podeoke na kojima pišu nivoi ljubavničkih veština, a kreću se od „veoma slabe“ do „divlji pastuv“.

25. Okvir sa zajedničkom fotografijom drugara

Za kraj vam predlažemo jedan lep i sentimentalan poklon koji je svakako prikladan na momačkoj večeri. Ovde nema šale i zezancije, samo draga uspomena na zajedničke trenutke i ljude s kojima ste ih provodili. Dakle, izaberite simpatičan okvir za slike i u njega stavite zajedničku fotografiju mladoženjinih drugova. Sliku svi potpišite na poleđini pa takvim poklonom obradujte budućeg mladoženju. Ukoliko ipak imate želju da to bude smešan poklon, možete izabrati okvir sa nekim luckastim detaljima i prilikom fotografisanja praviti određene grimase.

Nadamo se da vam se dopadaju naši predlozi poklona za momačko veče i da ćete pomoću njih uneti mnogo dobrog raspoloženja na momačku zabavu.