Spisak ideja neobičnih poklona za muškarce

Svi mi znamo da nećemo pogrešiti kada nekome poklonimo klasičan poklon u vidu kvalitetnog pića, bombonjere ili cveća. Međutim, postoje situacije u kojima želimo biti drugačiji, ali postoje i osobe koje želimo iznenaditi nečim nesvakidašnjim, nečim što se ne viđa često i što ta osoba nikako ne očekuje.

Takvi pokloni uopšte ne moraju biti skupi, dovoljno je da su neobični na neki način pa da imaju drugačiji efekat na onoga ko ih prima. Ako i vi tražite jedan takav poklon za neku posebnu mušku osobu, a ne znate šta da izaberete, pogledajte naš spisak ideja neobičnih poklona za muškarce i sigurni smo da ćete rešiti svoju nedoumicu.

1.Teleskop

Ovo je, svakako, malo skuplji poklon, ali je sigurno nešto što nije uobičajeno i što vaš muškarac ne očekuje. Bez obzira na to koliko ga zanimaju nebeska tela i istraživanje svemira, teleskop će ga zabaviti na razne načine dok bude posmatrao neke mnogo prizemljenije stvari. Sigurni smo da će odmah pozvati svoje društvo da se pohvali ovakvim poklonom i da zajedno uživaju u njegovom korišćenju.

2. Pištolj otvarač za flaše

Svakom muškarcu je potreban otvarač za flaše i svaki muškarac taj otvarač i ima, ali sigurno nema pištolj kojim može skidati čepove s flaša. Tu, naravno, nastupate vi i poklanjate svojoj dragoj muškoj osobi poseban otvarač za flaše u obliku pištolja. Ovo je zaista neobičan poklon, a funkcioniše tako što nategnete pištolj, otvorite flašu i ispalite metak (čep) u neku metu. Možete gađati metu čak do pet metara udaljenosti, a niko vas ne sprečava da organizujete takmičenje i da se dodatno zabavljate. Dakle, odličan neobični poklon za muškarce.

3. Kravata otvarač za flaše

Da ne ispadne kako predlažemo samo neke „agresivne“ poklone i potičemo ratničku stranu u muškarcima, na naš spisak poklona smo uvrstili i jedan neobičan otvarač flaša za gospodu mirnije prirode. Radi se o kravati koja u svom središtu ima ugrađen otvarač za flaše i koja zaista luckasto izgleda. Sigurni smo da će i ovaj poklon svojom neobičnošću iznenaditi vašeg dragog muškarca.

4. Mravi za mezu

U našem narodu je ustaljen običaj da goste poslužimo mezom i ne osećamo se dovoljno dobrim domaćinima ako to propustimo. Kako biste vašem muškarcu pružili priliku da svoje goste zaista iznenadi neobično predstavljenim posluženjem, vi mu poklonite mrave za mezu. Radi se o kompletu od dvanaest komada malih figura mrava koji na gornjoj strani imaju iglicu na koju možete nabosti komade meze. Kada ih sve složite u vijugavu liniju, izgleda kao da mravi na svojim leđima donose mezu pred goste. Vrlo efektno i neobično.

5. Giljotina za mezu

Kada smo već kod meze, da vam onda predstavimo još jedan neobičan i vizuelno efektan poklon koji će muškarci voleti. Ovo je daska za rezanje koja na sebi ima postavljen oštar sekač i kojom možete na licu mesta rezati i slagati mezu. Zanimljivo izgleda, dekorativna je i praktična. Naravno, pomoću ove naprave možete rezati i povrće, sireve i druge stvari.

6. Kanister poklon set

Neobičan poklon jednom muškarcu može biti starinski limeni kanister koji u svojoj unutrašnjosti skriva flašu pića, čaše i još neke dodatke. Ovaj poklon je napravljen od pravog kanistera na kojem su izrezana vratašca i u koji su postavljene drvene police. Čaše dolaze uz kanister, a piće birate i kupujete sami. Ovo je svakako neobičan poklon i oduševiće bilo kog muškarca.

7. Deluxe golf set

Ako je muškarac za kojeg birate poklon ljubitelj golfa, možete mu pokloniti ove neobične hemijske olovke. U setu dolaze tri olovke u obliku palica za golf, a uz njih idu i dve loptice za zabavu u nekoj pauzi. Kutija ovog seta je istovremeno i teren za mini golf na kojem se nalazi i jedna crvena zastavica. Sve zajedno vrlo neobično i simpatično izgleda, ima praktičnu primenu, a služi i za zabavu. Pun pogodak za muškarca.

8. Debeli vuneni kombinezon

Kada tražite neobičan poklon za muškarca kojem je uvek hladno i koji ne podnosi zimu, možete mu pokloniti ovaj debeli vuneni kombinezon i sigurno nećete pogrešiti. Radi se o kombinezonu koji je ispleten od debele vune, u smeđoj je boji i, naravno, iz jednog je dela. Izgleda neobično i pomalo smešno, ali je svakako vrlo topao i služi svrsi. Sigurni smo da će se vaš muškarac baš iznenaditi kada dobije ovakav poklon.

9. Šah za tri osobe

Za sve one muškarce koji su ljubitelji šaha, ovo će biti vrlo zanimljiv i neobičan poklon. Igranje šaha utroje nije nešto što se očekuje i zato će igra biti mnogo interesantnija. Posebno napeto i zanimljivo bi moglo biti ako jedan igrač uspe matirati ostalu dvojicu u isto vreme. Dakle, nećete pogrešiti ako jednom muškarcu poklonite ovaj neobični poklon.

10. Portikla za brijanje

Verovatno nema te žene koja se ne hvata za glavu kada uđe u kupatilo nakon što je njen voljeni muškarac završio s brijanjem svoje brade. Čak i onda kada se on svojski potrudi da očisti sve tragove tog brijanja, uvek se negde zametnu dlačice koje su se „otele kontroli“. Da biste izbegli takve situacije i rešili muke i muškarca i ženu, poklonite mu ovaj neobični poklon. Reč je o velikoj portikli koja se jednom stranom pričvršćuje na zid, a drugom oko vrata muškarca koji se brije. Na taj način sve dlačice ostaju unutar portikle, a kupatilo čisto.

11. Lampa Zvezdani ratovi

Retko koji muškarac nije ljubitelj filmova o ratovima zvezda pa je poklon u vidu lampe iz tog serijala baš dobar izbor. Ova lampa vrlo neobično izgleda jer predstavlja vernu repliku svemirskog broda, visine je oko šezdeset centimetara i radi na baterije. Sigurni smo da takav poklon vaš muškarac ne očekuje i da će mu se baš obradovati.

12. Lampa Hulk pesnica

Evo još jedne neobične lampe koja će oduševiti većinu muškaraca. Akcioni junaci su omiljeni likovi mnogim muškarcima, bez obzira da li su dečačke ili odrasle dobi, pa su im i rekviziti iz tih filmova isto omiljeni. Ova lampa je svakako jedan „moćan“ i neobičan detalj na zidu bilo koje sobe, a o onoj tinejdžerskoj da ne govorimo. Lampa svetli zelenom bojom i lepi se na zid, a radi pomoću baterija.

13. Kućni golf simulator

Za sve one koji su ljubitelji golfa, ovo će biti odličan poklon i sigurno ga neće očekivati. Veliki ekran svojom slikom i simulacijom ostavlja utisak pravog golf terena i pruža veliki užitak strastvenim igračima. Uz njega dolazi sva potrebna oprema, a vaše je samo da zaigrate. Ovo je idealan neobičan poklon za one koji ne vole ili nemaju vremena napuštati kuću i odlaziti na prave terene. Uz ovaj simulator možete koristiti i razne svetske kurseve golfa te tako naučiti mnogo toga.

14. Kalupi za led u neobičnim formama

Praktičan i luckast poklon su kalupi za led u neobičnim formama. Leto je vreme kada se led koristi maksimalno i kada je baš dobro malo razbiti monotoniju koju stvara izgled obične kocke leda. Zato nabavite neobične kalupe za led u obliku metka, gitare, mrtvačke glave, raznih životinja, slova, flašica, medicinske opreme i slično pa takvim poklonom iznenadite svog muškarca.

15. USB grejač šolje

Za sve one koji dugo sede za računarom i koji polako ispijaju svoju kafu ili čaj uvek je bio problem kada im se taj napitak ohladi. Da biste im rešili ovu neugodnost, poklonite im USB grejač šolje koji lako mogu spojiti na računar i uživati u toplom napitku celo vreme dok rade ili se zabavljaju. Ove grejače možete pronaći u vrlo neobičnim oblicima, od onih u obliku mace do onih u obliku bombe.

16. Pepeljara vanzemaljac

Ovo je zaista jedna vrlo neobična pepeljara i nema šanse da na stolu ostane neprimećena. Okruglog je oblika, obojena u halucinogene boje, a na sredini ima malu platformu na kojoj je postavljena statua vanzemaljca. Pepeljara je odličan neobičan poklon za sve one muškarce koji uživaju u SF filmovima, a uz to su pušači.

17. Košarka ili golf za toalet

Dobro je poznato da su muškarci onaj deo populacije koji voli da se na razne načine zabavlja dok u toaletu „odrađuje posao“. Kako biste ih dodatno usrećili, poklonite im košarku ili golf za toalet i ovim neobičnim poklonom produžite njihov (ionako dug) boravak u toaletu. Za to vreme, vi bez brige možete raditi šta god hoćete.

18. Pidžama-odelo

Evo jednog zaista neobičnog poklona koji je posebno pristao za poslovne muškarce. Ovim poklonom možete jasno poručiti šta mislite o nečijoj strasti prema poslu i vremenu koje na tom poslu provodi. Pidžama je izrađena od saten-svile i izgleda baš kao poslovno odelo sa košuljom i kravatom. Šta da vam više kažemo?

19. Zagonetna pivska flaša

Neobičan poklon poput ovog ima i praktičnu i zabavnu stranu. Ova pivska flaša zaista neobično izgleda jer je spakovana u drveno postolje i zaključana šifrom mozgalice koju treba rešiti da bi se došlo do flaše. Naravno, u kutiji je rešenje mozgalice, ali to ne znači da ne trebate sami pokušati da je rešite. Kad otključate postolje, umesto pivske flaše, u postolje možete staviti i neko drugo piće po želji. Idealan neobičan poklon za muškarce – i zabavan i gasi žeđ.

20. Lanac za vino

Kada poklanjate bocu vina, zašto da uz nju ne poklonite i lanac na kojem će to vino stajati? Na taj način ćete svoj poklon učiniti mnogo zanimljivijim, a neće vas mnogo koštati. Ovaj neobični lanac je osmišljen tako da izgleda kao da visi u vazduhu kada se u njega umetne flaša pića. Vrlo je dekorativan i svakako neobičan poklon prikladan za svakog muškarca.

21. Torbica zaštitnik košulje

Čovek bi pomislio: „Ko još kupuje torbice za košulje?“, ali ova torbica je zaštitnik ispeglanih košulja jer ih čuva od gužvanja. Idealan neobični poklon za poslovne muškarce koji često putuju i nemaju vremena da se bave peglanjem košulja. Naravno da ni jedan od njih ne želi izgledati neuredno na nekom sastanku i tu im u pomoć priskače ova torbica.

22. Kaiš protiv lopova

Evo jednog praktičnog i neobičnog poklona koji će dobro doći bilo kojem muškom turisti. Ako se plašite raznih džeparoša u turističkim mestima, uzmite ovaj kaiš protiv lopova. Naime, radi se o tome da je kaiš sa unutrašnje strane osmišljen tako da ima postavljeno platno sa rajsferšlusom u koji možete sakriti novac. Kada se kaiš zakopča, niko neće ni pomisliti da se unutar njega nalazi vaše blago.

23. Tattoo rukavi

Ako želite nekog muškarca iznenaditi neobičnim poklonom, onda ćete to svakako uspeti ovim rukavima sa oslikanim tetovažama. Rukavi dolaze u paru i imaju iste tetovaže na oba rukava. Kada se postave na ruke, ostavljaju utisak prave tetovaže i mogu poslužiti za sve one situacije u kojima neki muškarac želi izgledati „opasno“.

24. USB frižider

Leti je teško održati piće hladnim kada se sedi za računarom i nešto radi. Zato je idealan i vrlo neobičan poklon koji rešava taj problem USB frižider. Poklonite svom dragom muškarcu jedan ovakav frižider u koji staju dve limenke i koji lako može spojiti na svoj računar. Na taj način će uvek pri ruci imati hladno piće, a da ne mora ustati sa stolice.

25. Najmanja kutija s alatom

Ovaj simpatični poklon je vrlo neobičan i lako stane u svaki džep. Reč je o privesku za ključeve u obliku kutije za alat. Kutija je izrađena od plastike, a u sebi sadrži metar za merenje, jedan krstasti i jedan ravni odvijač. Na odvijačima se nalaze otvarači i sve zajedno izgleda vrlo simpatično. Odličan poklon za svakog muškarca i uz to vrlo neobičan.

Sigurni smo da ste na našem spisku neobičnih poklona za muškarce pronašli bar jedan koji vam se baš svideo i kojim ćete iznenaditi i obradovati neku posebnu mušku osobu.