Šta pokloniti ljubiteljima BMW-a?

 

Nekako smo navikli da automobile vezujemo mnogo više za muškarce nego za žene i da sve što uz automobilsku industriju ide, pripisujemo muškoj vrsti ljudskog roda. Međutim, sasvim smo sigurni da ni mnoge žene nemaju ništa protiv dobrog automobila i da i one imaju svoje favorite među četvorotočkašima.

Kada se desi da su ti favoriti upravo automobili iz BMW porodice, jasno je da su to osobe koje cene jaku mašinu i sigurnu vožnju. Ukoliko želite jednoj takvoj osobi pokloniti nešto što će je  obradovati, možete se odlučiti za bilo koji poklon vezan uz BMW simboliku i sigurno nećete pogrešiti.

Da bismo vam olakšali odabir i pomogli da usrećite jednog pravog ljubitelja BMW-a, ili pravu ljubiteljicu, pripremili smo vam listu od 25 predloga poklona koji su svi do jednog odličan izbor baš za ove osobe.

1. Novčanik sa znakom BMW-a

Sigurni smo da biste svog ljubitelja BMW industrije mnogo obradovali kada biste mu/joj poklonili lep kožni novčanik sa ugraviranim znakom omiljenog automobila. Ovakav novčanik je jasan pokazatelj onoga što dotična osoba favorizuje, a ujedno je i lep komad aksesoara. Ukoliko mislite da bi se vašoj dragoj osobi više dopao novčanik koji na sebi ima istaknut znak BMW-a u boji ili sa zalepljenim 3D amblemom, možete se odlučiti za neki od takvih novčanika i na taj način iznenaditi dotičnu osobu.

2. Poseban privesak za ključeve

Ako želite nekom ljubitelju BMW-a pokloniti predmet koji može svakodnevno koristiti, a koji ujedno i jasno pokazuje šta mu je favorit, poklonite mu/joj privesak za ključeve u obliku BMW automobila. Ovakve priveske možete pronaći u nekoliko veličina, ali i sa dodatnim funkcijama. Neki od njih imaju ugrađene male svetiljke, drugi u sebi sadrže praktičan nožić, a neki poseduju malenu olovku. Ovakav poklon će sigurno oduševiti vašeg ljubitelja ili ljubiteljicu BMW-a i s njim nikako nećete pogrešiti.

3. Drveni zidni sat

Još jedan dobar poklon za nekog ljubitelja BMW-a može biti i zidni sat. Ako je taj sat izrađen od drveta i na sebi ima iscrtan jedan od automobila ove poznate marke, kao i jasno ispisan logo, onda ćete postići pravi pogodak svojim poklonom. Vaš ljubitelj BMW-a će moći uživati u pogledu na omiljeni automobil kad god poželi da zna koliko je sati.

4. Posteljina

Snovi zaista mogu biti svakakvi, od onih veselih do pravih košmara i noćnih mora i na njih često ne možemo mnogo uticati. Međutim, sigurni smo da bi ti snovi bili mnogo prijatniji kada biste u njih tonuli sa osmehom na licu. Upravo zato, čvrsto verujemo da ćete ulepšati svako spavanje svom ljubitelju BMW-a ako mu/joj poklonite posteljinu sa ovim poznatim znakom i omogućite da sa zadovoljstvom utonu u prve snove.

5. Peškir za plažu

Nema baš nikakvog razloga da svima na plaži jasno ne stavite do znanja koji automobil veoma cenite i volite. Ipak je to jedna moćna mašina proverenog kvaliteta i ne treba je skrivati. Ako tako misli i vaš ljubitelj BMW-a, poklonite mu jedan lep peškir za plažu sa velikim znakom ove poznate automobilske marke i omogućite mu da još više uživa u odmoru i lenčarenju. Sigurni smo da će vas se setiti kad god baci pogled na taj peškir.

6. Ručni sat

Lep i koristan poklon svakoj osobi može biti kvalitetan ručni sat. Ako taj poklon želite dati nekome ko je zaljubljenik u BMW vozila, možete ga oplemeniti i naglasiti tako što ćete izabrati ručni sat na čijem brojčaniku se nalazi logo ove poznate firme. Sat potražite u ženskoj ili muškoj formi, zavisno od toga za koga taj poklon birate.

7. Slatka korpa „BMW volan“

Evo jednog poklona koji nema dug vek trajanja, ali je zato mnogo sladak. Radi se o simpatično i ukusno izrađenoj korpi u obliku volana BMW automobila. Ta korpa je popunjena kvalitetnim slatkišima, a sadrži 22 Ferrero Rocher kuglice i 17 Mocart kugli. Sve zajedno vrlo impresivno izgleda i lako se može naručiti putem interneta, a ubeđeni smo da će oduševiti svakog ljubitelja ili ljubiteljicu BMW-a.

8. Podmetači za čaše

Poklon koji je svakodnevno u upotrebi i koji se može baš dugo koristiti su podmetači za čaše. Izaberite jedan lep set ovih podmetača koji na sebi imaju znak BMW-a ili čak i sliku nekog od njihovih automobila pa takvim poklonom obradujte i iznenadite svog ljubitelja ovih vozila.

9. Set nalivpero i upaljač

Ljubitelji i korisnici BMW vozila su često poslovni ljudi koji svakodnevno dolaze u kontakt sa raznim dokumentima i koji često moraju nešto potpisivati i zapisivati. Ukoliko je vaša draga osoba neko ko pripada baš ovoj kategoriji ljubitelja BMW-a, možete joj pokloniti set nalivpera i upaljača koji na sebi sadrži logo ove poznate firme. Takav poklon će zasigurno ostaviti dobar utisak na poslovne ljude, a biće im i od koristi.

10. BMW poklon-lampa

Ovo je jedan interesantan poklon koji će se dopasti svakom ljubitelju BMW-a. Radi se o poklon-lampi čije postolje je izrađeno od drveta, a ostatak je napravljen od pleksiglasa. Na lampi je utisnut veliki logo BMW-a koji intenzivno svetli kada je lampa uključena. Reč je o stonoj lampi i njene dimenzije nisu opterećenje ni za jedan prostor.

11. USB stik

Moderni svet podrazumeva čestu upotrebu USB stika i zato je dobar izbor poklona za jednog ljubitelja BMW vozila stik u obliku nekog od BMW-ovih automobila. Takav poklon je i praktičan i zanimljiv pa smo ubeđeni da ćete njime obradovati svoju dragu osobu.

12. Poslovna tašna s logom BMW-a

Kako smo već ranije rekli, mnogi ljubitelji BMW-a su i poslovni ljudi. To, naravno, znači da im jedna poslovna tašna nikako ne bi bila naodmet, a posebno onda kada se radi o tašni koja na sebi ima logo njihovog omiljenog automobila. Zato nabavite jednu ovakvu poslovnu tašnu, lepo je upakujte i njome iznenadite svog ljubitelja BMW-a.

13. Kožna jakna s amblemom

Svaki pravi ljubitelj BMW-a voli da istakne svoju naklonost na razne načine. Jedan od mogućih je i nošenje garderobe sa amblemima omiljenog proizvođača automobila. Zato nikako nećete pogrešiti ako svom „bmwovcu“ poklonite lepu kožnu jaknu koja na svom rukavu ili na prednjem delu ima amblem ove poznate firme. Povedite računa o odgovarajućoj veličini jakne, a kada to rešite, ukusno upakujte svoj poklon i njime obradujte jednog strastvenog ljubitelja BMW-a.

14. Otirač s natpisom

Dobar izbor poklona za nekoga ko voli i poštuje BMW marku jeste otirač s odgovarajućim natpisom. Ovakvi natpisi su obično duhovitog sadržaja i posetiocima već na ulazu izmame osmeh na lice. Možete se opredeliti za onaj koji najviše odgovara vašoj dragoj osobi, a mi vam predlažemo da kupite i poklonite otirač na kojem piše „Ovde živi vlasnik BMW-a“.

15. Šolja za kafu

O kome god da se radi, bilo da je u pitanju žena ili muškarac, kafa je sigurno jedan od uobičajenih napitaka u njihovoj svakodnevnici. Zato nabavite šolju za kafu sa luckastim natpisima i neobičnim oblikom pa takvom šoljom obradujte i iznenadite svog fana BMW-a. Mi vam predlažemo šolju na kojoj piše „Svaka kafa bolje miriše kada se pije u BMW-u“. Čak i da vaša draga osoba ne konzumira kafu, možete joj pokloniti šolju za čaj, mleko ili kakao, ali u tom slučaju prilagodite tekst na šolji odgovarajućem napitku.

16. Majica sa duhovitim natpisima

Naravno da je moguće izabrati mnogo majica sa odgovarajućim tekstom za ljubitelje bilo čega ili bilo koga, ali to ne znači da je ne trebate izabrati i za svog ljubitelja BMW-a. Mi vam predlažemo da nabavite majicu na kojoj piše „Niko nije savršen, ali vlasnik BMW-a je vrlo blizu.“ i da takvim poklonom obradujete i nasmejete jednu dragu osobu.

17. Knjiga

Ako je vaš ljubitelj BMW-a strastveni poštovalac ove marke i ovog proizvođača, verovatno bi se obradovao poklonu pomoću kojeg bi mogao saznati mnoge zanimljivosti o stvaranju i razvoju te industrije. Zato nikako nećete pogrešiti ako jednoj takvoj osobi poklonite knjigu o istorijatu BMW-a ili o najzanimljivijim anegdotama koje su pratile stvaranje nekih modela.

18. Katalog modela BMW proizvoda

Zanimljiv poklon svakom poštovaocu BMW-a može biti i katalog svih modela koje je ta firma proizvela i plasirala na tržište. Naravno da bi u tom pregledu posebnu pažnju privukli modeli koji su rađeni po narudžbi ili oni u vrlo limitiranom izdanju. To su vrlo skupi i zanimljivi proizvodi koji bi svakog pravog ljubitelja BMW-a ostavili bez daha. Potrudite se da nabavite jedan takav katalog i da njime obradujete i iznenadite svoju dragu osobu.

19. Daska za rezanje

U svakoj kuhinji je potrebna daska za rezanje, a ako znate da će je koristiti fan BMW-a, nikako nećete pogrešiti ako mu/joj poklonite jednu dasku za rezanje na kojoj je ispisan logo ove firme. Tako će sva hrana koju budu pripremali imati mnogo lepši okus i biti spremljena sa većim zadovoljstvom.

20. Modeli automobila

Ukoliko znate koji model BMW automobila je posebno prirastao za srce vašem ljubitelju BMW-a, poklonite mu malu repliku tog modela. Možete kupiti i nekoliko komada pa mu taj poklon predstaviti kao njegov novi vozni park. Naravno da će to biti šaljiv poklon, ali ne moraju ni svi pokloni biti ozbiljni niti poklonjeni samo za određene prilike. Možete poklanjati nešto simpatično i običnim danima, čisto da nekoga usrećite.

21. Čarape sa logom

Upečatljiv poklon za jednog ostrašćenog ljubitelja BMW-a može biti i par čarapa sa logom ove firme. Zanimljivo upakujte ove čarape i njima iznenadite osobu koju želite darovati. Kad god obuje ove čarape, setiće se vas i prilike u kojoj ste poklon dali.

22. Nalepnica za parking

Kako bi vaš ljubitelj BMW-a nasmejao prolaznike ili stanare svoje zgrade, a možda i radne kolege na poslovnom parkingu, poklonite mu veliku nalepnicu na kojoj piše „Ovde parkira samo BMW“. Takvu nalepnicu može postaviti na vrata svoje garaže ili na neko parking mesto koje stalno koristi.

23. Presvlake za auto

Presvlake za auto su vrlo dobar poklon za bilo kojeg vlasnika automobila, a ako ih vi želite pokloniti jednom ljubitelju BMW-a, potrudite se da nabavite presvlake koje na sebi imaju sitnu štampu BMW loga. Na taj način će unutrašnjost automobila biti potpuno drugačija od ostalih, a istovremeno će ukusno naglašavati omiljeni brend. Naravno, vaš BMW fan će biti presrećan.

24. Miš za kompjuter

S obzirom koliko je miš za kompjuter u svakodnevnoj upotrebi, nećete nikako pogrešiti ako nabavite jedan miš u obliku BMW automobila i poklonite ga pravom ljubitelju ovih vozila. Na taj način ćete mu/joj dati nešto što svakako trebaju, ali ćete im pružiti dodatno zadovoljstvo jer će usput uživati u pogledu na nešto što baš vole.

25. Dugmad za košulju

Ukoliko poklon tražite za mušku osobu, izaberite dugmad za košulju s logom BMW-a i takvim lepim i neobičnim poklonom obradujte svog strastvenog ljubitelja ovih vozila. Sigurni smo da ćete ga prijatno iznenaditi i da će ga taj poklon dugo podsećati na vas.

Nadamo se da smo vam svojim predlozima pomogli da izaberete najbolji poklon za jednog ljubitelja BMW-a.