Pokloni za ljubitelja alfa romea

Šta pokloniti nekome ko je zaljubljenik u određenu vrstu automobila, a da to ne bude klasičan poklon prikladan za bilo koju osobu? Sigurni smo da se uz male izmene, neka prilagođavanja i određena personalizovanja uvek može dobiti originalan poklon koji će se svideti vašoj dragoj osobi.

Talijanska industrija automobila je poznata po sportskim modelima pa smo sigurni da njihove automobile često biraju osobe avanturističkog duha. Međutim, kada je u pitanju ljubitelj Alfa Romea, njegov izbor može biti i nešto „mirnije“ vozilo, ali to nikako ne znači da se vi ne trebate prepustiti svojoj mašti i kreativnosti prilikom izbora poklona za jednog ljubitelja „alfe“. Naravno, naših 25 predloga vam u tome mogu mnogo pomoći.

1. Tanjir

Ukoliko želite iznenaditi jednog ljubitelja Alfa Romea, možete mu/joj pokloniti veliki dekorativni tanjir na kojem ćete dati da se odštampa logo ovog proizvođača automobila. Logo možete postaviti u jedan manji deo tanjira ili ga učiniti vrlo vidljivim u samom središtu. Naravno, ako ste u prilici da posetite neki od sajmova ovih vozila, vrlo je verovatno da ćete tamo pronaći nešto slično kao suvenir. Do tada, slobodno izaberite lep veći tanjir, ili možda tacnu, pa ga ukrasite poznatim logom ovog brenda. Vaš ljubitelj „alfe“ će sigurno uživati dok bude koristio takav komad posuđa.

2. Escajg

Zašto biste se zaustavili ili ograničili samo na tanjir odnosno tacnu kada svom ljubitelju Alfa Romea možete lepo pokloniti nešto neobično i korisno? Izaberite određeni komplet escajga, a najbolje bi bilo da je neobičnog izgleda, pa na krajevima svakog komada dajte da se odštampa logo ili samo naziv ovog proizvođača automobila. Zamislite samo koliko će vaš ljubitelj Alfa Romea biti iznenađen kada vidi ovakav komplet escajga i koliko će mu se obradovati, a tek koliko će uživati dok ga bude koristio.

3. Šolja s natpisom

Kad smo već kod posuđa, da dodamo i šolju za kafu ili druge tople napitke na našu listu predloga poklona. Ako vam se dopada oblik neke šolje, ali ne možete pronaći odgovarajući tekst za vašeg ljubitelja Alfa Romea, možete u prodavnici odabrati šolju, a tekst smisliti sami i dati da vam ga odštampaju na šolji. Mi vam predlažemo da to bude tekst u stilu „Ne smetaj dok alfa odmara“, ali vi svakako pustite mašti na volju i svojim natpisom nasmejite i obradujte svoju dragu osobu.

4. Muzej Alfa Romea u Milanu

Sigurni smo da bi jedan strastveni ljubitelj Alfa Romea bio oduševljen kada biste mu poklonili odlazak u posetu muzeju ovog poznatog brenda. Muzej se nalazi u Milanu i prava je „poslastica“ za sve obožavaoce Alfa Romea. Ukoliko vaš budžet nema problem s „dužinom i širinom“, slobodno se isprsite malo i obradujte svoju dragu osobu ovakvim poklonom. Garantujemo vam da će se o tome dugo pričati na sve strane, a vaš ljubitelj „alfe“ vam to neće lako zaboraviti.

5. Privesak za ključeve

Kako privesak za ključeve ne bi bio samo ukras, izaberite jedan od onih privesaka koji u svom sastavu imaju poneku skrivenu stvarčicu, kao što je svetiljka, nožić, olovka, neki otvarač ili nešto slično. Naravno da taj privesak za ključeve mora jasno pokazivati ljubav prema Alfa Romeu i da mora biti dostojan predstavnik ovog brenda. Zato se potrudite da nabavite lep privesak za ključeve sa znakom „alfe“ i sa dodatnim funkcijama pa tim poklonom obradujte svoju dragu osobu.

6. Ambijentalna lampa

Lepa i praktična stona lampa može popraviti atmosferu svake prostorije. Ako je ta lampa ukrašena natpisom Alfa Romeo, koji jasno svetli i ističe se kada je lampa uključena, onda je to pravi poklon za jednog ljubitelja ovog poznatog brenda. Lampa ima lepo izrađeno drveno postolje, dok joj je gornji deo napravljen od pleksiglasa i lako se uklapa u većinu prostorija. Ukusno zapakujte ovu lampu pa njome iznenadite svoju dragu osobu.

7. Majica sa duhovitim natpisom

Bez obzira što su ovakve majice mnogo puta viđene, uvek nas iznova nasmeje neki tekst na njima. Zbog toga smo ubeđeni da bi i vas nasmejalo da na nekoj osobi vidite majicu s natpisom „Alfa (mužjak) Romeo (po prirodi)“. Ukoliko se slažete s našim mišljenjem, poklonite jednu takvu majicu svom ljubitelju Alfa Romea i uživajte zajedno s njim u vedrom raspoloženju.

8. Kecelja

Ako je vaš ljubitelj Alfa Romea neko ko rado pripaše kecelju i kuva ili bar pomaže u kuhinji, poklonite mu/joj zanimljivu kecelju sa nekim natpisom kao što je „Alfa i u kuhinji“. Naravno, možete izabrati i kecelju sa slikom nekog od automobila iz „alfine“ ponude pa takvim poklonom obradovati ovog fana Alfa Romea.

9. Uokviren poster

Ako je vaš ljubitelj Alfa Romea posebno oduševljen nekim modelom automobila iz „alfine“ ponude, potrudite se da nabavite veći poster ili fotografiju tog automobila pa ga lepo uokvirite, zapakujte, stavite veliku mašnu i takvim poklonom iznenadite i obradujte svoju dragu osobu. Sigurni smo da će mu/joj se vaš poklon dopasti i da će ga rado gledati na svom zidu.

10. Odeća s amblemom

Dobra i moderna kožna jakna nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a kada na sebi ima utisnut amblem Alfa Romea, onda je ona sigurno pun pogodak kao poklon jednom strastvenom obožavaocu ovog automobilskog brenda. Povedite računa o odabiru prave veličine jakne, zanimljivo je zapakujte i takvim poklonom usrećite svog ljubitelja ili ljubiteljicu Alfa Romea.

11. Kačket

Mnogi muškarci nose razne kape da bi zaštitili svoju glavu od jakog sunca ili vetra pa je dobar izbor poklona za jednog ljubitelja „alfe“ kačket sa znakom ovog proizvođača. To je predmet koji mogu često koristiti, a kada on predstavlja jasan znak naklonjenosti Alfa Romeu, onda je to i odličan poklon. Zato izaberite jedan lep kačket sa „alfinim“ znakom i njime obradujte ljubitelja Alfa Romea.

12. Katalog

Svaki pravi poštovalac nekog brenda ima želju da na jednom mestu vidi sve što je taj brend nudio i radio tokom svog postojanja. Verujemo da je takav slučaj i sa vašim ljubiteljem Alfa Romea. Zato nikako nećete pogrešiti ako svojoj dragoj osobi poklonite katalog svih dosadašnjih „alfinih“  proizvoda i omogućite joj/mu da u svakom momentu može uživati u pogledu na razne modele koje je proizveo njihov omiljeni proizvođač automobila.

13. Poslovna torba ili sportska torba

Bilo da se radi o poslovnoj ili sportskoj torbi, ovakav poklon će biti pun pogodak za svakog ljubitelja „alfe“ ako na sebi nosi logo dotičnog brenda. Torbe su uvek potrebne i nemaju kratak rok trajanja pa su svakako poklon koji se može koristiti „na duge staze“. Izaberite jednu takvu torbu i njome iznenadite i obradujte svog ljubitelja Alfa Romea.

14. Peškir ili set peškira

Kao prikladan i praktičan poklon za jednog ljubitelja „alfe“, možete izabrati veliki peškir za plažu koji je dekorisan znakom ovog poznatog proizvođača automobila. Kao drugu, ali sličnu opciju, možete kupiti set peškira za lice i ruke sa ovim logom ili dati da vam taj znak odštampaju na odabranim peškirima. U svakom slučaju, vaš ljubitelj Alfa Romea će biti oduševljen poklonom i rado će ga koristiti.

15. Planer i olovka

Dobar kožni planer sa znakom „alfe“ ili sa slikom nekog od njenih poznatih modela, sigurno predstavlja odličan poklon za jednog ljubitelja Alfa Romea. Planer je uvek moguće iskoristiti, bilo za poslovne ili za privatne potrebe, a lepa olovka će samo upotpuniti ovakav poklon. Sigurni smo da će se vaša draga osoba obradovati takvom daru i da će ga rado koristiti.

16. Igračke-modeli „alfe“

Ukoliko tražite poklon za ljubitelja Alfa Romea, a on/ona vam je bliska osoba, možete mu/joj pokloniti nekoliko igračaka koje predstavljaju modele „alfe“ i tako formirati mali „vozni park“ omiljenog proizvođača. Ovo je i simpatičan i šaljiv poklon koji će sigurno razveseliti vašu dragu osobu.

17. Flaša u obliku automobila

Kupite flašu u obliku „alfinih“ automobila, napunite je pićem koje voli vaš ljubitelj Alfa Romea i iznenadite ga ovim poklonom. Možete se odlučiti i za to da neku flašu u obliku automobila date da na njoj odštampaju znak ovog poznatog proizvođača automobila. U svakom slučaju ćete obradovati svog ljubitelja Alfa Romea.

18. Posteljina

Dobra posteljina je uvek plus kada se odlazi na spavanje, a kada se još leže u kvalitetnu posteljinu sa znakom omiljenog brenda, onda to automatski garantuje lepe snove. Zato izaberite odgovarajuću posteljinu sa „alfinim“ znakom ili slikom nekog od njihovih modela, lepo je upakujte i poklonite svojoj dragoj osobi.

19. Miš za kompjuter

Današnji život je nezamisliv bez kompjutera, a uz njega najčešće treba miš koji će omogućiti lako rukovanje i upotrebu tog kompjutera. Zato nikako nećete pogrešiti ako svom ljubitelju Alfa Romea poklonite miš za kompjuter u obliku nekog od „alfinih“ vozila ili sa njihovim logom. Vaš ljubitelj „alfe“ će sigurno biti vrlo zadovoljan ovakvim poklonom, a moći će ga koristiti svaki dan.

20. Nakit

Lep poklon za bilo koju osobu je neki komad nakita, a kada je to, na primer, lančić sa priveskom na kojem piše „Moj alfa“ ili nešto slično, onda je to odličan izbor poklona za nekog ljubitelja Alfa Romea. Izaberite određeni komad nakita za koji verujete da bi vaša draga osoba volela da ga ima, dajte da se na tom nakitu ugravira prikladna poruka i tim poklonom usrećite i iznenadite svoju dragu osobu.

21. Donji veš

Ukoliko tražite poklon za svog partnera koji je veliki ljubitelj Alfa Romea, možete mu pokloniti donji veš na kojem piše nešto poput „Alfa u svemu“. Takav veš će nasmejati, ali i inspirisati vašeg partnera da vam se „oduži“ za takvo laskanje i da opravda vaše mišljenje. O daljem razvoju situacije nećemo nagađati, to ostavljamo vašoj mašti.

22. Upaljač

Ako ste u prilici da razmišljate o poklonu za nekog ljubitelja Alfa Romea koji je pušač, možete se odlučiti za kupovinu lepog upaljača sa natpisom koji je vezan za ovog proizvođača vozila. Izaberite odgovarajući oblik i boju upaljača za koje pretpostavljate da će se dopasti dotičnoj osobi, simpatično ga upakujte i iznenadite vašeg ljubitelja „alfe“.

23. Novčanik

Kvalitetan kožni novčanik je uvek dobar izbor poklona, a vi se potrudite da pronađete novčanik koji na sebi ima ugraviran logo Alfa Romea ili neki natpis koji je vezan za njih. Takvim poklonom ćete sigurno obradovati svog ljubitelja „alfe“ i on/ona će vam biti zahvalni.

24. Zidni sat

Na tržištu se lako mogu pronaći razni satovi sa logom Alfa Romea ili sa slikom nekog od njihovih modela pa ne bi trebao biti nikakav problem da nabavite jedan takav sat. Bez obzira da li će neko koristiti ovakav sat baš da proverava vreme ili ne, ovaj poklon je lep i dekorativan deo svake prostorije i sigurno će obradovati jednog ljubitelja „alfe“.

25. Šaljivi spisak razloga

Da biste nasmejali i oraspoložili svog ljubitelja Alfa Romea, osmislite i napravite spisak razloga zašto je dobro biti u „alfi“, voleti i koristiti ovakvo vozilo. Na kraju, kao zaključak, možete napisati velikim slovima „Jednom alfa, uvek alfa“. Sigurni smo da će to biti vrlo originalan poklon, a vi svojoj mašti možete dati na volju.

Ako smo uspeli u svojoj nameri da vam pomognemo u odabiru poklona za nekog ljubitelja Alfa Romea, mi smo vrlo zadovoljni i srećni. Nadamo se da ste i vi.