Šta pokloniti devojci za rođendan?

Pitamo se, zašto bismo morali čekati njen rođendan ili Osmi mart da devojci nešto poklonimo? Žene su bića koja vole pažnju, nežnost i bezbroj sitnica u kojima pronalaze simboliku. Valjda upravo zato toliko pažnje polažu na poklone i ne zaboravljaju bitne datume.

Jasno nam je da muškarci imaju problema s izmišljanjem tema i poklona, da im to ni izbliza nije  tako lako kao ženama, pa smo vam zato pripremili neke dobre ideje. Da se snađete bar za njen  rođendan.

p.s. Naravno da pokloni neće biti istog značenja ali ni vrednosti ako ste u dugoj ozbiljnoj vezi i ako ste srednjoškolci. A ni ne trebaju biti jer sve ima svoje vreme.

1. Buket ruža

Klišej ali funkcioniše. Ovo je zaista simpatičan poklon, a skoro sve žene obožavaju cveće. Dodajte omiljeni slatkiš vaše devojke i neku toplu ljubavnu poruku, pa joj čestitajte rođendan. Ovo je odličan poklon za tinejdžere.

2. Komplet mirisnih sapuna

Još jedan lep, ali i upotrebljiv poklon. Lako se može naći u radnjama i to u raznim varijantama, a na vama je da odaberete onu koja će se najviše dopasti vašoj devojci. Moguće je birati između sapuna složenih u buket, onih u ukrasnoj korpi, u kutiji u obliku srca i slično. Sapuni su obično od prirodnih i kvalitetnih sastojaka.

3. Kišobran u boci

Bez obzira da li radi ili ide u školu, kišobran će joj kad-tad zatrebati. A svaka devojka ima dovoljno veliku tašnu da u nju može staviti kišobran koji je spakovan u futrolu u obliku i veličini boce. S obzirom da je ovo nesvakidašnji poklon, vaša devojka će se sigurno iznenaditi i obradovati.

4. Kecelja „birthday girl“

Ovo je jedan šaljivi poklon koji će vašu slavljenicu nasmejati, s obzirom da je na kecelji seksi devojka koja iskače iz rođendanske torte. Uz ovo joj napišite  ljubavnu poruku i u njoj kažite da je ona vama poželjna upravo kao devojka s kecelje.Dobijeni poklon može koristiti kad god nešto radi u kuhinji i pri tom se setiti vas i poruke.

5. Ljubavne kockice

Ako ste spremni da malo začinite ljubavni život, kupite joj ljubavne kockice za rođendan. Naravno, bacaćete ih zajedno i isprobavati poze i mesta koja na kockicama ispadnu. Ako će vam tako biti zabavnije, vi dodajte seksi donji veš i neke lisice za privatnu upotrebu. A onda joj dugo čestitajte rođendan.

6. 52 razloga ljubavi prema njoj

Kupite obične igraće karte, pa ih presvucite lepim papirom u boji i na svaku ispišite po jedan razlog zbog kojeg volite svoju devojku. Ako vam je mnogo 52 razloga imate i manji špil od 32 karte. Ovakav poklon će je oduševiti i veoma će ceniti trud koji ste uložili u njegovu izradu. Zahvaliće vam hiljadu puta.

7. Maska za telefon ili telefon

Izaberite masku koja odgovara modelu njenog telefona, pa je učinite ličnom i posebnom tako što ćete dati da se postavi vaša zajednička slika na nju. Ovo će joj biti drag poklon.

8. Tarot karte

Astrologija je u današnje vreme jako popularna, a i predviđanja budućnosti na razne načine, takođe. Ako se i vaša devojka zanima za tu oblast, poklonite joj prave tarot karte. Shvatiće da ste se potrudili da ih nabavite i još više će vas voleti. A ko zna, možda vam iz njih pročita blistavu budućnost ili vam pomogne da rešite beli ozbiljan problem.

9. Kućni ljubimac

Većina devojaka voli životinje i želi da ima kućne ljubimce. Ako je i vaša devojka takva, a još uvek nema svog ljubimca (osim vas) , poklonite joj mače, štene, zeku, kornjaču, papagaja ili akvarij s ribicama, ovisno o tome koje životinje priželjkuje. Stavite im veliku mašnu oko vrata, ili kaveza, i pustite da „govore“ umesto vas.

10. Privesak u paru

Ako želite dati posebnu notu vašoj vezi, poklonite svojoj devojci zlatni ili srebrni privesak čiji par će biti kod vas. Izaberite oblik koji za vas dvoje ima najupečatljivije značenje, ugravirajte datum i posvetu, dodajte njen omiljeni slatkiš i sve lepo upakujte. Vaša devojka će biti oduševljena što vas veže nešto što je i drugima očito.

11. Nakit

Ovo je zaista klasičan poklon, ali je uvek dobrodošao. Žene nikad nemaju dovoljno nakita, pa još jedna lepa ogrlica ili narukvica nije na odmet. Naravno, možete joj pokloniti i prsten, broš, lančić sa zanimljivim priveskom ili naušnice. A možete napraviti i komplet od tih delova nakita. Ako mislite da bi ona više volela kvalitetan ručni sat, opredelite se za to.

12. Kutija za nakit

U današnje vreme, na tržištu se može naći mnogo praktičnih i lepih kutija za nakit. Većina ih je puna malih pregrada i ladica za sitne predmete, a imaju i odeljke za krupnije stvari kao što su ručni satovi i ogrlice. Isto tako, veliki je izbor neobičnih oblika tih kutija, bilo da su to imitacije životinja ili građevina. U svakom slučaju, ovo je i praktičan i lep poklon.

13. Kozmetički kofer

Svako putovanje vašu devojku stavlja pred problem pakovanja i nošenja sve kozmetike koja joj je potrebna. Zato je kupovina kozmetičkog kofera idealno rešenje tog problema. Sva potrebna kozmetika će se nalaziti na jednom mestu i uvek biti lako dostupna. Takođe, neće biti oštećena jer u koferu postoje predviđena mesta za određene stvari. Devojka će vam biti jako zahvalna.

14. Mirisne sveće

Pravi romantični ugođaj stvaraju upaljene mirisne sveće ukusno raspoređene po prostoriji. Ako je vaša draga ljubitelj istih, poklonite joj komplet raznih mirisnih sveća i kvalitetnih ulja, te omogućite kućnu spa atmosferu.

15. Poklon-bon za salon lepote

S obzirom da većina muškaraca nema pojma šta sve žene rade u salonima lepote, na kozmetičkim tretmanima i slično, najbolje je da svojoj devojci poklonite novčani bon koji može iskoristiti u jednom takvom salonu. Ona će sigurno znati za šta će ga najradije upotrebiti i kad, a vama će biti veoma zahvalna.

16. Kozmetičko ogledalo

Nema ulepšavanja bez ogledala, a sve devojke vole da se ulepšavaju. Zato nećete pogrešiti ako joj poklonite veliko stono ogledalo iz tri dela i sa ugrađenim svetlima. Ovakvo ogledalo omogućuje istovremeno pogled iz više uglova, pa je veoma praktično pri nanošenju šminke. Takođe, ugrađena svetla olakšavaju precizne radnje kao što je čupanje obrva, npr.

17. Aparat za uklanjanje dlačica (depilator ili epilator)

Depilacija je noćna mora svake žene. Zato će vam vaša devojka biti neizmerno zahvalna ako joj poklonite kvalitetan aparat za uklanjanje dlačica i tako olakšate ovaj posao. U radnjama ih ima raznoraznih, a vi se potrudite da izaberete onaj koji bi vaša draga najviše volela.

18. Tetovaža

Ako je vaša devojka ljubitelj trajnog oslikavanja tela, poklonite joj  termin u salonima tetovaže. Idite s njom, budite joj podrška, a možda i zajedno izaberete sliku koju će istetovirati. Nakon toga, imaće trajni podsetnik na vas.

19. Putovanje za dvoje

Romantično putovanje za dvoje je uvek pun pogodak. Ne mora to biti Grčka ili Španija, može biti i neki romantični hotel na planini.

20. Večera i torta

Organizujte svojoj voljenoj rođendansku večeru uz sveće i ugodnu muziku, a rezanje torte neka bude posebno iznenađenje. Naručite tortu u nekom zanimljivom obliku, danas je to bar lako izvodivo. Takođe, tražite da bude napravljena po ukusu slavljenice, od sastojaka koje najviše voli. Poklonite joj posebnu pažnju toga dana i ona vam to sigurno neće zaboraviti.

21. Omiljeni parfem

Buket cveća i omiljeni parfem vaše devojke su sigurna kombinacija sa kojom nema greške. Ako želite, možete dodati set kozmetike za šminkanje koju rado koristii time upotpuniti poklon. Nabavite lepu kutiju, pa sve spakujte i napišite toplu čestitku punu ljubavi.

22. Poruke u boci

Ispišite mnogo malih ljubavnih poruka i stavite ih u neobičnu staklenu posudu sa poklopcem iz koje se mogu vaditi i čitati. Kupite simpatičnu plišanu igračku i poklonite je zajedno sa ljubavnom teglicom. Ovaj poklon nema rok trajanja, a može se koristiti kad god devojka poželi „dozu ljubavi“.

23. Knjiga

Neizbežan poklon za one koji u knjizi vide bogatstvo. Ako je vaša devojka jedna od takvih osoba, potražite knjigu za koju znate da je dugo želi ili neku sa ljubavnim citatima i ljubavnim mudrostima.  A možete joj pokloniti i Kamasutru,  ako ste voljni isprobavati nešto novo. Posveta, cveće i velika mašna biće potpun poklon.

24. Deka „sirena“

Ovo je topla i simpatična deka za noge u obliku repa sirene, a vaša draga je može koristiti dok odmara u dnevnom boravku, pijucka kafu ili čita knjigu. Ovakav poklon sigurno još nije dobila, pa ćete biti i originalni i praktični.

25. Podloga za laptop ili još bolje laptop

Malo je onih koji u današnje vreme  ne koriste laptop, pa je ova podloga dobar i koristan poklon. S obzirom da ima mesta predviđena za držanje miša i sitnih predmeta poput olovaka i notesa, a odozdo otvore za hlađenje,  vrlo je praktičan poklon na kome će vam devojka biti zahvalna.

Ako smo vam pomogli ovim idejama, znači da smo uspeli u nameri. Ako ništa drugo, nadamo se da ste dobili neku jasniju sliku kako možete iskombinovati poklone za rođendan devojci.

U svakom slučaju, ne zaboravite da su ljubav i pažnja osnova svega i jedini pravi poklon. Svi ostali pokloni su dobrodošli i treba ih darovati češće, bez posebnog povoda, ali ne vrede mnogo ako su dati reda radi, samo da se zadovolji forma.