Najbolji pokloni za devojačko veče

Za ženu je brak sinonim za porodicu, za „svijanje gnezda“ i uređenje zajedničkog doma pa kada se odluči na taj korak, sve vidi romantično i idilično. Njene neudate drugarice joj u tome srčano pomažu jer još uvek nemaju pojma šta sve brak sa sobom nosi.

Za razliku od momačke večeri, na kojoj drugovi budućeg mladoženju „žale“ zbog odlaska u bračni „zatvor“, na devojačkoj večeri se slavi „hvatanje muža“ i buduća mlada potiče na „čvrsto držanje uzda“ u braku. Naravno, sve to je ispunjeno smehom, provokacijom i šalama pa je i devojačka veče jedna vesela i rasterećena zabava.

Kao i kod momačke večeri, akcenat je stavljen na seksualne šale i bezobraštine jer je to „poslednja prilika“ za dozvoljenu razuzdanost i glupiranje pre braka pa bi i pokloni za devojačku veče trebali biti u tom duhu. Nema razloga za skupe poklone jer će ih mladenci svakako dobiti već za dan ili dva.

Ukoliko ne znate šta da ponesete kao poklon za devojačku veče, pregledajte naše predloge poklona za tu priliku i sigurno ćete pronaći onaj pravi.

1. Majica s duhovitim natpisom

Naravno da je devojačko veče ispunjeno šalama i veličanjem buduće mlade kao „kraljice koja seda na svoj tron“ i koja ima svako pravo da se zbog toga dobro zabavi. Zato nećete pogrešiti ako dragoj slavljenici poklonite majicu na kojoj stoji tekst „Žena mog muža je fantastična, u to nema sumnje“ i navedete je da tu majicu nosi dobar deo večeri.

2. Striper

Kakva bi to devojačka veče bila bez malo „vruće“ zabave? Već smo napomenuli da je ova veče prilika za glupiranje i nedužne bezobraštine pa nema smisla da se ta prilika dobro ne iskoristi. Dakle, dogovorite se s ostalim drugaricama i platite dolazak stripera na devojačku zabavu pa svojim poklonom dovedite veče do „usijanja“. Naravno, moramo naglasiti, što se na devojačkoj večeri dogodi i ostaje na devojačkoj večeri. To je zlatno pravilo.

3. Plišani Miško

Ovo je jedan smešan poklon koji će celu veče biti predmet provokacija, bezobraznih komentara i šala. Naravno da će izazivati mnogo smeha i svakakvih „akcija“. Uz plišanog Miška možete staviti poruku u kojoj piše „Neka ti se nađe za -Ne daj, bože-“ i tako još više potaknuti vesele komentare. Verujemo da će ovakav vaš poklon često biti „u upotrebi“ tokom večeri.

4. Bedževi za sve učesnice zabave

Kao luckast poklon za devojačku veče, možete doneti bedževe na kojima piše „Žena menja prezime, ali ćud nikada“ i podeliti ih svim drugaricama na zabavi. To će biti glavna „misao“ večeri i sve učesnice zabave će je ponosno nositi. Bedževe lako možete naručiti putem interneta, a ne koštaju mnogo.

5. Oklagija „mužomlat“

Naravno da svoju drugaricu i buduću mladenku ne možete „neopremljenu“ poslati u bračni život. Potrebno je da uz sebe ima odgovarajuća sredstva kojima se bračni život vraća u „normalu“ i sve stvari drže pod kontrolom. Zato bez ustezanja i slobodno izaberite poklon u vidu oklagije na kojoj piše „mužomlat“ i predajte ga veseloj slavljenici.

6. Bezobrazna torta

Svaka zabava zaslužuje svoju tortu pa je takav slučaj i sa devojačkom večeri. Da bi ta torta bila posebna i vrlo prikladna za jednu takvu veselu veče, naručite tortu u obliku velikog Miška i tražite da njoj ispišu „Veličina jeste važna“. Ovakva torta će izazvati mnogo smeha, provokativnih komentara, a sigurno je i da će biti u slast pojedena. Prava devojačka torta.

7. Šolja sa natpisom

Šolja za kafu, čaj ili neki drugi topli napitak je već mnogo puta viđen poklon, ali ga ipak možete poneti na devojačko veče. Izaberite šolju na kojoj piše „On je gazda dok ne stigne gazdarica“ i takvim poklonom nasmejite celo društvo na devojačkoj večeri. Možete kupiti šolju koja vam se baš dopada i odneti je na štampanje ovakvog teksta ili izabrati onu na kojoj već stoji pomenuti natpis.

8. Pehar

Izaberite jedan od onih plastičnih pehara koji se uručuju kao priznanje za neke smešne događaje pa tražite da vam na njemu ispišu „Kako sam se nadala, dobro sam se udala.“ i to poklonite budućoj mladenki. Naravno da će se sve gošće smejati ovom poklonu i da će zadirkivati veselu slavljenicu, a njeni komentari će to samo pojačati.

9. Kecelja sa natpisom

Putem interneta možete poručiti kecelju osmišljenu baš za devojačko veče na kojoj žena sa mnogo ruku kuva, pere, čuva decu, tetoši muža, radi u firmi, a ispod toga piše „Ne zna ona šta je čeka“. Ovakav poklon je smešan način da se budućoj mladoj kaže kako nije svesna u šta se to „uvalila“.

10. Bič

Kako biste devojačko veče učinili još veselijim i luckastijim, poklonite budućoj mladenki jedan bič i uz njega poruku u kojoj piše „S dresurom je potrebno krenuti odmah, ništa ne prepuštaj slučaju“. Naravno da to ne mora biti baš pravi bič, nego može biti dečja igračka ili neki bič koji ćete sami napraviti od štapa i upletenog kanapa. Ako želite, možete malo začiniti svoj poklon i slavljenici pokloniti bič iz prodavnice seksi opreme i na taj način joj dati sredstvo da bude „domina“ u braku.

11. Sex Timer

Kako se i na devojačkoj i na momačkoj večeri uglavnom sve vrti oko šala vezanih za seks, svojoj slavljenici možete pokloniti jedan seks tajmer u obliku peščanog sata. Ovaj tajmer ima na sebi iscrtane podeoke sa ispisanim nivoom ljubavničkih veština, a oni se kreću od onog na kojem stoji naziv „vrlo slabe“ do onog gde piše „divlji pastuv“. Budućoj mladenki predajte ovaj poklon uz napomenu da odmah proveri kakve su ljubavničke veštine njenog izabranika i da ga natera da trenira, ukoliko nisu zadovoljavajuće.

12. Kecelja „đavolica“

S obzirom da na tržištu postoje brojne kecelje sa smešnim slikama i nazivima, logično je da postoji i ona koja je odgovarajuća baš za devojačku veče, a to je ona na kojoj je slika đavolice. Možete kupiti jednu ovakvu kecelju i pokloniti je dragoj slavljenici, ali možete kupiti i više komada ovih kecelja pa njima „uniformisati“ sve učesnice devojačke večeri. Ionako ćete tu veče sve biti prave „đavolice.“

13. Tiganj Miško

S obzirom da je reč o vrlo luckastom tiganju koji u svom dnu ima utisnut kalup u obliku gospodina Miška, nema bolje prilike za poklanjanje tog tiganja od devojačke večeri. Bilo da ćete dodati poruku u kojoj savetujete da buduća mlada ovim tiganjem „ureduje“ neposlušnog muža ili da ćete staviti poruku u kojoj kažete kako znate da će sva jaja iz tog tiganja biti u slast pojedena, vaš poklon će izazvati salve smeha.

14. Alko set „Girls Night Out“

Ovo je jedan vrlo simpatičan poklon koji baš pristaje devojačkoj večeri. Reč je o pljoski roze boje na kojoj piše „Girls Night Out“ i koja ima čep u obliku dijamanta, uz nju dolaze dve metalne čašice/šuteri, a sve je ukusno spakovano u lepu crnu kutiju. Vaša draga slavljenica će ovaj poklon moći koristiti kad god bude odlazila u provode sa drugaricama. Samo da muž ne sazna.

15. Knjiga

Kako god okrenemo, na kraju dođemo do neke knjige. Valjda je to i logično jer je knjiga univerzalan poklon i odgovara svakoj prilici. Da je to istina, dokazujemo knjigom čiji naslov glasi „Kako preživeti brak“ i koja predstavlja odličan poklon za jednu devojačku veče. Naravno da možete zbijati šale vezane za naslov knjige i na taj način se tokom večeri dodatno zabavljati.

16. Bezobrazna podvezica za devojačko veče

Sam naslov kaže o čemu je reč pa nema potrebe mnogo detaljisati. Dovoljno je da napomenemo kako se radi o čipkanoj podvezici koja na sebi ima malu figuricu muškog polnog organa i koja vrlo smešno izgleda. Naravno da striper nekako treba znati koja je dama glavna, a šta se sve može raditi s tom podvezicom na devojačkoj večeri, ostavljamo raspoloženim partijanerkama da otkriju, mi smo dovoljno rekli.

17. Narukvica „pljoska“

Ovo je još jedan smešni poklon koji će dodatno oraspoložiti buduću mladu. Reč je o pljoski u obliku veće narukvice u koju se sipa piće i koja celo veče omogućuje nazdravljanje prisutnim drugaricama. Nema bojazni da piće neće biti uz slavljenicu u kritičnim momentima ili onda kada se zabava zahuktava, a pomaže i kao modni detalj.

18. Antistres Miško

Ako na momačkoj večeri mogu imati antistres sisu, zašto na devojačkoj večeri ne bi imali antistres Miška. Logično je pomisliti da je i buduća mlada pod velikim stresom i da joj treba nešto što će stiskati dok je stres ne prođe. Ili bar dok se ne uda. Dakle, nema dileme da je ovo dobar poklon za svaku devojačku veče.

19. Kilogram čokolade

Kada smo već kod stresa, nema boljeg i opasnijeg leka za stres od konzumiranja čokolade. To sigurno zna svaka žena. Ako se dugo i uporno „leči“, dobije novi stres kada stane na vagu pa joj odmah  trebaju nove količine čokolade. Međutim, devojačko veče je posebna prilika i zato svojoj slavljenici možete poneti kilogram kvalitetne čokolade kao poklon za buduće bračne stresove.

20. Otvarač za flaše „štikla“

Ovo je pravi ženski otvarač za flaše i odličan poklon za devojačko veče. Nema smisla da na devojačkom slavlju otvarate piće nekim muškim otvaračem kada već postoji lepa metalna štikla namenjena baš toj radnji. Ova štikla je ukrašena cirkonima na vrhu i dolazi u veoma simpatičnom roze pakovanju sa mašnom.

21. Društvena igra

Izaberite neku društvenu igru koja se lako igra i koja će zabaviti sve učesnice devojačke večeri, a kao nagrade osmislite neke bezobrazne, provokativne ili smešne radnje. Pustite mašti na volju i zabavite se kao nikada do tad. Verujemo da će ta društvena igra ostati upamćena kao vrlo posebna za vaše društvo.

22. Donji veš sa natpisom

Dobar izbor poklona za devojačko veče je i donji veš sa smešnim natpisom. Putem interneta lako možete naručiti ženske gaćice na kojima piše „Zbogom gospođice, zdravo gospođo“. Ovakav poklon će sigurno nasmejati vašu veselu slavljenicu, a i potaknuti ostale drugarice na mnoge komentare.

23. Sef u obliku knjige

Kako biste podučili buduću mladu skrivanju svega i svačega što ne želi da muž pronađe, poklonite joj sef u obliku knjige. Reč je o sefu koji izgleda kao engleski rečnik, a unutar korica je smeštena metalna kasa sa bravom i brojčanikom. Dakle, odlično mesto za skrivanje ženskih dragocenosti koje nisu za suprugove oči. Na primer, račun za nove cipele koji ne smete baciti jer ćete se možda uskoro predomisliti i hteti ih zameniti.

24. Okvir sa slikom

Ovaj poklon je jedan vrlo sentimentalan dar i njega će vaša slavljenica uvek rado držati na polici. Izaberite lep okvir za sliku pa u njega stavite zajedničku fotografiju svih učesnica devojačke večeri, a na poleđini fotografije se sve potpišite.  Poklon može biti i smešan ako na fotografiji pravite neke luckaste grimase i poze.

25. Veliki kamen s natpisima

Za kraj devojačke večeri, svojoj dragoj prijateljici i budućoj mladenki možete pokloniti jedan vrlo neobičan poklon. Pronađite veći kamen pa po njemu ispišite reči: muž, deca, svekar, svekrva, njegova rodbina. Lepo ga upakujte, pa uz kamen stavite poruku u kojoj će velikim slovima pisati „Pomoći ćemo ti da nosiš ovaj teret. Ne zaboravi da smo uvek uz tebe.“ Verujemo da ćete ovakvim poklonom mnogo ganuti vašu dragu slavljenicu.

Zaista se nadamo da smo vam našim predlozima i idejama pomogli da izaberete odličan poklon za jedno devojačko veče i da tim poklonom unesete mnogo veselja na tu zabavu.