Šta pokloniti jetrvi – pokloni za jetrvu (najbolje ideje)

Iako se često može čuti o sukobima između jetrva, one itekako mogu biti dobre prijateljice. Moguće je da se lepo druže i da dobro poznaju jedna drugu. Na kraju krajeva, njihovi muževi su braća i sigurno imaju dosta zajedničkih tema o kojima mogu razgovarati.

Kada želite svoju jetrvu obradovati nekim poklonom, možete se voditi onim uopštenim stvarima ili se bazirati baš na ono što je za nju specifično. Najbolji su upravo takvi pokloni koji pogađaju lične interese i želje neke osobe, ali je ponekad teško da to znamo.

Ukoliko vi niste od onih srećnika koji tačno znaju šta neka osoba želi da dobije za poklon, možete proći kroz našu listu predloga poklona za jetrvu i odlučiti se za onaj koji najviše odgovara vašim odnosima i vašem budžetu.

1. Kozmetička torba

O kojoj god ženi da se radi, kozmetička torba je dobar izbor poklona. Žene su bića koja uvek imaju premalo mesta za sve pa tako i za kozmetiku. Jedna dobro organizovana torba, sa dosta pregrada i džepova će svačiju kozmetiku učiniti mnogo pristupačnijom, lakom za nošenje na putovanja i vrlo preglednom. Izaberite kozmetičku torbu u boji koju vaša jetrva najviše voli i obradujte je ovim poklonom.

2. Kuhinjska pomagala

Svaka domaćica treba pomoć u kuhinji u vidu nekih kuhinjskih aparata. Život je mnogo lakši kada ne morate sve raditi „peške“, a to se posebno odnosi na zaposlene žene. Moguće je da vaša jetrva ima mnogo toga kada su kuhinjska pomagala u pitanju, ali sigurno nema sve. Izaberite neki od aparata koji su joj potrebni ili kupite zamenu za neki koji je već dotrajao i obradujte je ovakvim poklonom.

3. Spavaćica ili pidžama

S obzirom da se radi o vašoj jetrvi, vi sigurno poznajete njen ukus i znate kakva „noćna odeća“ bi je obradovala. Ako je ona od onih žena koje su večito mladalačkog duha, izaberite neku slatku i otkačenu pidžamu i razveselite je tim poklonom. Ukoliko vaša jetrva spada u klasičniji tip osobe, možete joj pokloniti lepu satensku spavaćicu sa pripadajućim ogrtačem.

4. Omiljeni slatkiši

Nema te žene koja ne leči nervozu nekim slatkišima, a ubeđeni smo da i vaša jetrva ima svoju „slabu tačku“ kada su poslastice u pitanju. Zato izaberite sve one slatkiše koje jetrva obožava, složite ih u primamljivu „tortu“ i obradujte je ovakvim poklonom. Svakako navedite na poklonu da ne odgovarate za eventualne nus pojave u vidu povećanja telesne težine. To će je sigurno nasmejati.

5. Mirisne sveće

Poznato je da pravi miris može umiriti ili podići našu energiju pa zato odgovarajuće mirisne sveće mogu biti odličan poklon za određene situacije. Izaberite one mirisne sveće koje izgledaju neobično, koje su dekorativne, ali koje imaju miris u kojem će vaša jetrva uživati. Sve originalno upakujte i iznenadite vašu jetrvu.

6. Komplet donjeg veša

Verovatno dovoljno dobro poznajete svoju jetrvu da možete znati kakvi su joj ukusi kada je veš u pitanju. Zato joj možete pokloniti lep i kvalitetan komplet donjeg veša za koji znate da je u njenom stilu ili joj možete pokloniti nešto sasvim drugačije i navesti je da isproba nove stvari. Nikad se ne zna, možda joj se to baš svidi.

7. Set šolja za kafu ili čaj

Koliko god da ih posedujemo, uvek ima mesta za još jedne šolje jer nam s vremenom postojeće  šolje dosade i želimo gledati nešto drugo dok pijemo kafu ili čaj. Ako je takav slučaj i sa vašom jetrvom, poklonite joj jedan lep i neobičan komplet šolja za kafu ili čaj i usrećite je svojim poklonom. Naravno da se preporučuje da zajedno isprobate okus čaja ili kafe iz novih šolja.

8. Zanimljiv escajg

Verovatno ste u gostima kod svoje jetrve uočili kakvi su joj afiniteti po pitanju posuđa i escajga pa vam ne bi trebalo biti teško da joj za poklon izaberete jedan lep komplet pribora za jelo. Možda ćete se odlučiti za neki komplet o kojem je ranije pričala da joj se sviđa ili ćete joj kupiti neki po svom nahođenju, ali koji god da izaberete, sigurni smo da ćete obradovati svoju jetrvu.

9. Ulaznice za predstavu

Kao lep poklon svojoj jetrvi, možete nabaviti ulaznice za neku predstavu koju bi ona rado gledala. Takođe, možete joj se pridružiti u tom izlasku, ako mislite da bi joj se to još više dopalo. Moguće je da ćete provesti vrlo prijatno veče zajedno i da će vas to navesti da ovakve izlaske češće ponavljate.

10. Bon za kozmetički tretman

Koliko god godina da ima vaša jetrva, sigurni smo da neće odbiti dobar kozmetički tretman. Svakoj ženi je potrebna kozmetička nega i svaka žena se oseća posebnom kada je zadovoljna svojim izgledom. Zato uplatite termin za odgovarajući kozmetički tretman i tim poklonom obradujte svoju jetrvu.

11. Stolnjak i salvete

Pored toga da one lepo izgledaju, velika većina žena voli i da im kuća lepo izgleda. Zato nikako nećete pogrešiti ako svojoj jetrvi poklonite neki baš lep stolnjak u kompletu sa salvetama. Možete birati onaj sa etno motivima, ako je vaša jetrva ljubitelj takvog stila, ili se okrenuti izboru stolnjaka sa modernim detaljima. U svakom slučaju, uskladite boju vašeg poklona sa bojom ambijenta za koji stolnjak kupujete.

12. Knjiga

Ovo je poklon koji nikada ne gubi na vrednosti i koji se može pokloniti u svakoj prilici. Čak i onda kada vaša jetrva nije neki veliki ljubitelj čitanja knjiga, možete joj pokloniti, recimo, knjigu recepata ili biografiju poznate osobe za koju znate da je zanima. Teme su neiscrpne i lako se mogu uklopiti u knjigu kao poklon.

13. Set peškira

Svako kupatilo izgleda osveženo i mnogo lepše kada se u njemu nađe novi set peškira. Zato je ovo dobar izbor poklona za bilo koju osobu. Izaberite lepe debele i mekane peškire u koje će vaša jetrva jedva čekati da se zamota nakon kupanja. Možete joj pokloniti i neke neobične peškire za plažu, ako je to ono što vam više odgovara ili što bi vašu jetrvu više obradovalo.

14. Poklon-bon

Ukoliko ne znate šta da poklonite svojoj jetrvi i ne želite praviti pogrešne izbore kada je poklon za nju u pitanju, možete joj pokloniti bon na određeni iznos za neku prodavnicu koja nudi razne stvari i u kojoj svako može pronaći nešto za sebe. Ili možete uzeti bon za neku prodavnicu za koju znate da je vaša jetrva veoma rado posećuje.

15. Večera

Ako se rado družite sa svojom jetrvom, možete je izvesti na večeru ili ručak u neki novi restoran ili na neko od omiljenih mesta vaše jetrve. Posebno ako je često zauzeta kućnim obavezama i ne stiže se opustiti negde izvan kuće. Ona će sigurno ceniti vaš poklon i uživaće u dobrom društvu.

16. Saksijsko cveće

Postoje žene čiji stanovi i kuće izgledaju kao male botaničke bašte i svima je odmah jasno da su to osobe koje mnogo vole cveće i koje uživaju da ga gaje. Ako je vaša jetrva jedna od tih osoba, poklonite joj neku lepu biljku u saksiji i razveselite je svojim poklonom. Potrudite se da to bude nešto što odavno želi nabaviti i čemu će se posebno obradovati.

17. Pribor za rad u bašti

Ukoliko se radi o nekome ko svoje vreme rado provodi u bašti i uređivanju biljaka, poklonite svojoj jetrvi lep komplet alata za baštu i omogućite joj da još više uživa u onome što voli. Porudite se da to bude nešto što ona još nema, da se bojom i oblikom ističe i ostavlja poseban utisak. Sigurni smo da će vam biti vrlo zahvalna i da će ceniti vaš poklon.

18. Bademantil

Kao i peškiri i bademantil je poklon koji uvek nađe svoju primenu i koji nikada ne izlazi iz mode. Zato izaberite jedan lep debeo bademantil u kojem će se vaša jetrva posebno lepo osećati. Potrudite se da bude u njenoj omiljenoj boji ili ga bar zamotajte u takav papir. Jutarnje ispijanje kafe ili lenčarenje nakon kupanja će sigurno biti mnogo ugodnije u ovakvom bademantilu.

19. Kafe-aparat

Za pravu kafu i njen poseban okus, veliki značaj ima dobar aparat za kafu. Nije nebitno kakva će kafa biti i da li ćemo u potpunosti uživati u njenom okusu onda kada imamo vremena za odmor. Zato izaberite jedan dobar kafe-aparat za svoju jetrvu i omogućite joj potpuno uživanje u omiljenom napitku. Ona vam to sigurno neće zaboraviti.

20. Robot usisivač

Nema te žene koja uživa u spremanju i čišćenju kuće i koja ovakav posao ne smatra opterećenjem. Ni jedna ne bi odbila da neka spravica sama završi sve ono što bi ta žena trebala uraditi po kući dok ona uživa u popodnevnom odmoru. Kako biste svojoj jetrvi omogućili bar deo takvog uživanja, poklonite joj robot usisivač i rasteretite je dosadnog usisavanja. Vaša jetrva će vas obožavati.

21. Aparat za pečenje hleba

Ukoliko znate da jetrvini ukućani vole domaći hleb, ali da ona nema baš mnogo vremena da ga često sprema, možete joj pokloniti aparat za pečenje hleba. To će izazvati veliko veselje kod svih ukućana, a jetrvu će učiniti boljom domaćicom uz manje napora. Moguće je da ćete i sami uživati u tom hlebu kada dođete kod jetrve u goste.

22. Komplet kozmetike

Bez obzira što je to klasičan poklon, svakoj ženi dobro dođe lep komplet kozmetike, a posebno ako se radi o nekom skupljem setu koji ne može baš često da si priušti. Moguće je da koristi neke posebne kreme za lice ili telo i da bi joj baš značilo kada bi ih ponekad dobila na poklon i tako rasteretila vlastiti budžet. Izaberite nešto od kozmetike za koju znate da će obradovati vašu jetrvu i iznenadite j svojim poklonom.

23. Začinske biljke u saksiji

Ako je vaša jetrva strastvena kuvarica i voli da eksperimentiše s hranom, možete joj pokloniti začinske biljke u saksijama i tako dekorisati njenu kuhinju, a ujedno joj omogućiti da ima sveže začine kada joj zatrebaju. Izaberite neke od najpoznatijih začinskih biljaka, ali među njih svakako ubacite i neku neobičnu i manje poznatu biljku. Poklon će biti zanimljiviji, a izazov u spremanju hrane veći.

24. Cipele

Nema te žene koja ima dovoljno tašni i cipela pa verujemo da je i vaša jetrva takva. Verovatno vam je nedavno govorila o nekim cipelama koje je videla u izlogu i koje „zovu baš nju“. Ako je to ovde slučaj, raspitajte se o broju cipela vaše jetrve i pravac prodavnica obuće. Kupite svojoj jetrvi cipele koje želi imati i usrećite dragu ženu.

25. Stalak za laptop

Ukoliko imate jetrvu koja često koristi laptop i ostala tehnička pomagala, možete joj pokloniti neki od modela stalaka za laptop. Izaberite onaj koji najviše odgovara njenim potrebama, vodite računa o veličini i funkcionalnosti, a onda ga lepo upakujte i razveselite svoju jetrvu.

Nadamo se da smo vam svojim predlozima pomogli da izaberete pravi poklon za jetrvu jer ćete na taj način s njom graditi još bolje odnose.