Ideje za poklone za strinu

Ukoliko imate mlađu strinu, verovatno ste s njom dobri drugari. Ako je reč o starijoj osobi, onda vas ona sigurno često savetuje i skriva neke vaše nestašluke. U svakom slučaju, verujemo da  ponekad dolazite u situaciju da svoju strinu želite obradovati poklonom, bilo da je reč o rođendanu, nekoj godišnjici ili bilo kojem drugom povodu.

Moguće je da se tada nađete u dilemi šta da strini poklonite, a da se pokloni ne ponavljaju ili da ne budu sasvim obični. Zato smo vam mi pripremili mnogo ideja na tu temu i verujemo da ćete među tim idejama pronaći dobar poklon za svoju strinu.

1. Jastučić sa izmenjivom slikom

Putem interneta lako možete naručiti jastučić na kojem su male pločice čijim se pomeranjem menja slika jastuka. Po vašoj želji se može odštampati tekst na jastučiću, a već postojeći glasi: „Volimo te, strina“. Jastučić je dekorativan i lako se uklapa u bilo koji prostor, a sa nekoliko poteza rukom možete sakriti ili otkriti ovaj natpis.

2. Drvena kutija

Takođe, putem interneta možete naručiti dekorativne drvene kutije na kojima stoji natpis „Draga strina“. Kutije su višenamenske i u njima se mogu držati razne sitnice pa će sigurno naći svoje mesto u strininom životnom prostoru. Ovo je simpatičan poklon za bilo koju ženu, a vašu strinu će posebno obradovati natpis koji stoji na kutiji.

3. Kućica za ključeve

Ovo je još jedan simpatičan poklon koji će lako naći svoje mesto u domu strine i strica. Reč je o maloj drvenoj ploči u obliku kućice sa koje vise alke za ključeve. Ova mesta su izrezana u obliku muškarca i žene, a iznad njih piše: „stric i strina“. Verujemo da će se ovakav poklon dopasti vašoj strini i da će njime želeti ukrasiti svoj dom.

4. Ambijentalna lampa sa natpisom

Ambijentalne lampe su vrlo praktične kada je u pitanju menjanje osvetljenja prema trenutnom raspoloženju ili prema potrebi jer sadrže sedam izmenjivih boja svetla. Takođe su i lepog izgleda, a na onoj koja je zamišljena kao poklon strini stoji tekst „volim strinu“. Dakle, ovo je i lep i praktičan poklon kojim možete obradovati svoju strinu.

5. Majica sa natpisom

Majice sa raznim natpisima su vrlo česta pojava pa tako postoje i majice sa natpisima vezanim za strinu. Ukoliko odlučite da jednu takvu majicu odnesete na poklon svojoj strini, možete birati onu koja već ima odštampan natpis na sebi ili možete sami smisliti određeni tekst i dati da vam ga odštampaju. Ukoliko se odlučite za drugu varijantu, mi vam predlažemo tekst koji glasi: „Blago stricu što ima moju strinu:“

6. Privesak za ključeve

Kada je o privescima za ključeve reč, zaista je moguće nabaviti razne oblike i boje koje na najbolji način predstavljaju nešto što određena osoba voli. Ukoliko vaša strina ima neke hobije ili je posebno vezana za neku oblast u životu, birajte priveske koji će prikazivati nešto iz tih područja. Ako ne znate šta od toga da izaberete, uvek možete kupiti privesak u obliku medalje na kojem stoji natpis „Strina za medalju“ i takvim poklonom razveseliti svoju strinu.

7. Slatki paket

Verujemo da znate koji su omiljeni slatkiši vaše strine i šta je to čemu ona nikako ne može odoleti. Zato vam neće biti nikakav problem da kupite ili napravite baš ono što strina voli da jede pa da takvim stvarčicama lepo ispunite neku korpu. Sve zajedno ukusno zamotajte, napišite simpatičnu poruku za svoju strinu i obradujte je lepim poklonom.

8. Omiljeni parfem

Većina žena ima omiljeni parfem pa to nikako ne može biti pogrešan poklon. Takve stvari uvek dobro dođu i predstavljaju lep znak pažnje. Ovakav poklon može imati posebno veliku vrednost ako se radi o parfemu kojeg je teško nabaviti ili o onome koji mnogo košta pa nije nešto do čega strina lako može doći. U tom slučaju će vaša strina mnogo ceniti vaš trud.

9.  Poslužavnik

Izaberite jedan lep poslužavnik praktične veličine, možda neki koji je neobičnog izgleda, stavite na njega omiljenu kafu vaše strine pa dodajte i omiljenu čokoladu i sve lepo zapakujte. Ovakvim poklonom iznenadite vašu strinu i pokažite joj da mislite na nju.

10. Šolja za kafu s natpisom

S obzirom da je šolja za kafu nešto što se svakodnevno koristi, nema greške sa takvim poklonom. Izaberite šolju koja ima detalje iz neke oblasti koju vaša strina baš voli, a uvek možete birati onu šolju koja umesto ručke ima ruž za usne ili koja na sebi nosi natpis „Najbolja strina“.

11. Kozmetičko ogledalo

Svakoj ženi je potrebno praktično kozmetičko ogledalo koje iz više uglova prikazuje njeno lice. Kada to ogledalo ima ugrađeno i dodatno osvetljenje, onda je to super poklon. Zato izaberite jedno takvo veće kozmetičko ogledalo koje je namenjeno baš ženama i svojim poklonom prijatno iznenadite dragu strinu.

12. Mirisne sveće

Nema tog prostora koji ne izgleda lepše i prijatnije uz ukusno raspoređene i upaljene mirisne sveće. Bilo da se radi o dnevnom boravku ili o kupatilu, ove sveće popravljaju raspoloženje i mogu stvoriti posebnu atmosferu. Zato izaberite nekoliko manjih mirisnih sveća pa takvim kompletom obradujte svoju strinu.

13. Tašna

Mnogo puta smo već naglasili kako između žena i tašni postoji posebna veza. Verujemo da ni vaša strina nije izuzetak i da nikako ne bi ostala ravnodušna na poklon kakav je jedna lepa moderna tašna. Zato se nemojte ustručavati da joj poklonite tašnu koja će se odlično slagati uz cipele koje ima ili koje je baš juče videla u prodavnici.

14. Spavaćica

S obzirom da se radi o vašoj strini, a ne o nekoj poslovnoj saradnici, svakako joj možete pokloniti jednu simpatičnu i lepu spavaćicu. Ovisno o tome da li je reč o mlađoj ili starijoj strini, možete birati opušteniju ili ozbiljniju varijantu spavaćice. Ako mislite da bi joj se to dopalo, možete joj pokloniti i komplet koji čine spavaćica i pripadajući ogrtač.

15. Lančić, prsten, narukvica…

Kada je reč o nakitu za žene, zaista imate mnogo izbora. Na vama je da odlučite šta će to biti, ali svakako vodite računa o strininom ukusu. Možete izabrati lep lančić s priveskom, možda ogrlicu, neku narukvicu, prsten ili naušnice. Naravno, uvek možete izabrati broš u nekom lepom obliku. Za šta god da se odlučite, dajte da vam ugraviraju posvetu pa svojim poklonom usrećite dragu strinu.

16. Sat

Bilo da je reč o ručnom ili zidnom satu, to je poklon s kojim nećete pogrešiti. Ukoliko birate ručni sat, potrudite se da bude modernijeg izgleda. Ako je reč o zidnom satu, možete izabrati jedan od onih sa simpatičnim natpisima-porukama ili neki u zanimljivom obliku za koji znate da će se dopasti vašoj strini.

17. Kuhinjski aparat

Ukoliko znate da vaša strina priželjkuje neki kuhinjski aparat, a vi ste u mogućnosti da joj isti kupite, poklonite joj baš to što želi. U slučaju da nemate saznanja šta bi ona volela da ima od kuhinjskih aparata, možete joj pokloniti nešto za što znate da bi joj olakšalo rad u kuhinji, a što ona trenutno nema. Sigurno ćete je obradovati.

18. Stalak za začine

Na tržištu postoje vrlo simpatični stalci za začine. Neki od njih su izrađeni u vidu saća u koje se ulažu male teglice, dok su drugi konstruisani kao rotirajuće postolje na kojem su flašice sa začinima. Naravno, postoje i oni koji izgledaju kao polica sa teglicama. Izaberite onaj komplet za koji verujete da će se najviše dopasti vašoj strini i da će se najbolje uklopiti u njenu kuhinju pa je svojim poklonom iznenadite.

19. Kozmetički kofer

Ako je vaša strina osoba koja koristi mnogo kozmetike i koja se redovno šminka, možete joj na poklon doneti veći kozmetički kofer. Lako ćete pronaći kofere koji u svom sastavu imaju mnoge vrste kozmetičkih preparata za različite namene i koji su vrlo praktični za upotrebu. Zato nabavite jedan takav kofer i usrećite svoju strinu.

20. Ćebe za obući

Jutarnje ispijanje kafe ili popodnevno leškarenje uz knjigu su mnogo ugodniji kada ste pokriveni mekanim ćebetom. Posebno je to slučaj u hladnim zimskim danima. Zato vam mi predlažemo da svojoj strini poklonite ćebe koje joj neće spadati kada se okrene i koje će pokriti sve delove njenog tela. Reč je o ćebetu koje izgleda kao haljina i koje se oblači. Možete ga pronaći u raznim bojama pa vam neće biti problem da izaberete onu boju koju strina najviše voli.

21. Stolica za ljuljanje

Kada smo već kod ćebeta, ispijanja kafe i čitanja knjige, logično je da nastavimo sa stolicom za ljuljanje. Na taj način ćete zaokružiti celu priču vezanu za odmaranje i opuštanje. Dakle, svojoj strini možete pokloniti jednu lepu stolicu za ljuljanje i to bez obzira koliko strina ima godina. Sigurni smo da će u toj stolici baš uživati i da će vas se često setiti.

22. Dispanzer za žitarice

Praktičan i dekorativan detalj svake kuhinje je i dispanzer za žitarice. U njemu se mogu držati razne pahuljice i semenke pa je priprema zdravog obroka mnogo lakša. Verujemo da bi i vaša strina uživala u jednom takvom dispanzeru pa zato nema nikakvog razloga da je ne iznenadite baš takvim poklonom.

23. Bon za masažu

Bez obzira na kakvim poslovima vaša strina radi i čime se bavi, masaža je nešto što će joj sigurno dobro doći i što će je obradovati. Izaberite neku od ponuđenih vrsta masaže za koju mislite da bi najviše odgovarala vašoj strini pa je obradujte ovakvim svojim poklonom.

24. Kućna fontana

Na tržištu postoje razne simpatične kućne fontane koje veoma dekorativno deluju u svakom prostoru. Svojim izgledom mogu upotpuniti određenu prostoriju, a zvuk žubora vode deluju smirujuće na svaku osobu. Verujemo da bi se i vašoj strini dopala jedna ovakva fontana pa je možete iznenaditi takvim poklonom.

25. Šešir i pletena torba

Ukoliko tražite poklon za svoju strinu u letnjim mesecima, uvek joj možete pokloniti lep šešir i pletenu torbu. Bilo da ide na letovanje ili da ide u neku šetnju, možda do pijace i slično, šešir će je lepo zaštititi od jakog sunca, a torba će joj dobro doći za razne stvari.

26. Robot usisivač

Kada je reč o ovom poklonu, mislimo da nema potrebe detaljnije objašnjavati koje su njegove blagodeti. Svaka žena će biti oduševljena kada ga dobije na poklon jer će to automatski značiti da ona može odmarati dok usisivač sam radi. Sigurno se ni vaša strina neće buniti ako joj poklonite jedan robot usisivač.

27. Cveće i bombonjera

Ovo je vrlo klasičan poklon, ali i onaj koji nikada ne izlazi iz mode. Cveće je uvek lepo i razveseli svaku ženu, a slatkiši su detalj o kojem ne moramo posebno pričati. Zato naručite lep buket cveća, kupite kvalitetnu bombonjeru i obradujete svoju dragu strinu.

28. Drvce trešnje Magic Sakura

Ovo je simpatičan poklon za svaku ženu i predstavlja lep detalj u bilo kojem prostoru. Reč je o kartonskom drvcetu uz koje se dobije tečnost kojom se drvce zalije i čeka da počne cvetati. U roku 24 sata se to cvetanje i desi, a drvce tada dobije izgled bogato procvetale trešnje. Celi proces je vrlo zanimljiv, a sve zaista lepo izgleda. Dakle, nabavite putem interneta ovo drvo trešnje i iznenadite svoju strinu neobičnim poklonom.

29. USB grejač šolje

Ako vaša strina rado pije tople napitke dok nešto radi za računarom, možete joj pokloniti USB grejač šolje i omogućiti joj da vrlo dugo uživa u toploti svog omiljenog napitka. Ovaj grejač je moguće nabaviti u raznim oblicima, od onih u obliku glave mačke do onih u obliku bombe. Na vama je da odlučite koji oblik će se najviše svideti vašoj strini i da je takvim USB grejačem i obradujete.

30. Kišobran u boci

Poklonite svojoj strini kišobran u neobičnom pakovanju i iznenadite je takvim poklonom. Radi se o kišobranu čija ručka je izrađena u obliku vrata flaše, a sam kišobran se nosi u futroli koja predstavlja telo flaše. Dakle, na prvi pogled bi se reklo da u tašni imate bocu nekog pića, a vi u stvari imate kišobran. Zanimljiv i praktičan poklon s kojim nećete pogrešiti.

Zaista se nadamo da smo vam pomogli da izaberete najbolji poklon za svoju strinu i da je njime usrećite.