Pokloni za svastike – 30 IDEJA

Svastika je ženina sestra i tetka vaše dece pa ona sigurno zauzima važno mesto u vašem porodičnom životu. Postoje posebne prilike kada je želite razveseliti nekim poklonom, ali i one prilike kada joj svojim poklonom želite iskazati određeno poštovanje.

Ponekad je svastika dosta starija od vas i vaše žene pa su i pokloni za nju nešto ozbiljniji, ali postoje i oni slučajevi kada je svastika dosta mlađa i kada je poželjno da ti pokloni budu malo ležerniji i „otkačeniji“. Naravno, i sama prilika u kojoj nešto darujete diktira nivo ozbiljnosti poklona.

Mi smo vam ovde pripremili trideset ideja koje možete iskoristiti kao poklon za svoju svastiku i ubeđeni smo da ćete među njima pronaći nešto što će biti pun pogodak za nju.

1. Pretplata za fitnes

Bilo da se radi o mlađoj ili o starijoj svastici, fitnes je dobar način poboljšavanja zdravstvenog stanja. Za onu svastiku koja je već uveliko aktivna na tom polju, ova pretplata će dobro doći da olakša budžet, a za onu kojoj se nikako ne da da krene s vežbanjem, poklon u vidu ove pretplate će je potaknuti da konačno zađe u te vode. Dakle, dobar izbor poklona kako god da na to gledate.

2. Bon za masažu

Nakon fitnesa uvek dobro dođe opuštanje, a masaža je jedan od idealnih načina za to. Vaša svastika sigurno neće imati ništa protiv da uživa u masaži koju ste joj poklonili, pogotovo ako sama može izabrati vreme za nju. Zato uplatite masažu i ostavite otvoren termin da bi se vaša svastika mogla lepo organizovati i dogovoriti vreme koje joj najviše odgovara.

3. Cveće u saksiji

Ukoliko imate svastiku koja uživa u uzgoju saksijskog cveća, potrudite se da nabavite i poklonite joj neko cveće koje do sad nije imala ili neko koje posebno želi i o kojem duže vreme govori. Verujemo da će je ovaj poklon i iznenaditi i obradovati, a sigurni smo da će znati ceniti vašu pažnju i trud.

4. Korpa s voćem i slatkišima

Da biste nekome nešto poklonili, ne trebaju vam ni velika sredstva ni posebno vreme, dovoljno je samo da imate malo volje i želje da to uradite. Ovaj poklon je pravi primer ovoga što smo upravo napisali. Izaberite lepu korpu ili neku lepu gajbicu, a može i zdelu, pa je napunite voćem i slatkišima koje vaša svastika voli. Sve to ukusno zapakujte i takvim poklonom ulepšajte dan svojoj svastici.

5. Set za manikir

Svaka žena treba dobar set za manikir jer voli da ima negovane i lepe nokte. Bilo da se radi o mlađoj ili o starijoj svastici, a ovim poklonom nećete pogrešiti. Izaberite jedan od mnogobrojnih setova za manikir koji se nalaze na tržištu i takvim poklonom iznenadite i obradujte svoju svastiku.

6. Kozmetički ormarić

Nema te žene koja ne voli da bude negovana i koja se ne trudi da izgleda što lepše. U tome joj,  svakako, pomaže razna kozmetika, ali tu kozmetiku je potrebno negde i držati. Kako biste svojoj svastici pomogli da svu kozmetiku ima na dohvat ruke i na jednom posebnom mestu, poklonite joj veći kozmetički ormarić. Na taj način ćete rešiti određeni problem i usrećiti svoju svastiku.

7. Torba za kozmetiku

Praktična torba za kozmetiku ili neki kozmetički koferčić je dobar izbor poklona za svaku damu. Pomenuta torba je od velike pomoći na raznim putovanjima, bila ona kraća ili duža. Mnogo je lakše kada se kozmetika nalazi na jednom mestu i kada je lepo raspoređena po odeljcima. Zato izaberite odgovarajući kofer ili torbu za kozmetiku, prikladno ga zapakujte i obradujte svoju svastiku.

8. Set mekanih peškira

Lepih i mekanih peškira nikad dosta pa nikako nećete pogrešiti ako se odlučite upravo za njih prilikom izbora poklona za vašu svastiku. Vodite računa o omiljenoj boji vaše svastike pa birajte peškire baš u tim tonovima. Takav poklon će joj zasigurno ulepšati jutarnju ili večernju toaletu. Lepo ih upakujte, svežite veliku mašnu i iznenadite ženinu sestru.

9. Bademantil

Kada smo već kod kupanja, tuširanja,  jutarnjih i večernjih toaleta, jednostavno se nameće debeli i mekani bademantil kao logičan izbor poklona. Verujemo da nije od viška i da ne smeta imati još jedan bademantil u svom ormaru pa zato nećete pogrešiti ako takvo nešto izaberete kao poklon za vašu svastiku. Ukoliko je reč o mlađoj svastici, možete izabrati model sa luckastim detaljima, ali ako se radi o starijoj svastici, birajte klasične modele.

10. Omiljeni parfem

Ako niste sigurni koji parfem voli vaša svastika, a želite joj baš to dati na poklon, možete zamoliti svoju suprugu da vam pomogne. Ona sigurno dobro zna šta njena sestra voli i u kojim mirisima uživa pa će vam lako rešiti problem. Naravno da će se vaša svastika prijatno iznenaditi i obradovati ovom poklonu.

11. Kožna tašna

Nema te žene kojoj je viška cipela i tašni pa smo ubeđeni da ni vaša svastika nije izuzetak. Zato nikako nećete pogrešiti ako za svoju svastiku izaberete jednu modernu kožnu tašnu i iznenadite je ovakvim poklonom. Biće vam veoma zahvalna i sigurni smo da ćete joj tim poklonom ulepšati dan. Posebno ako se ta tašna bude slagala s nekim cipelama koje već ima.

12. Novčanik

Lep kožni novčanik je, takođe, dobar poklon i s njim nećete pogrešiti. Pri izboru se možete voditi modernijim izgledom ili praktičnošću samog novčanika. Pre nego što izaberete ovaj poklon, mogli biste malo „oslušnuti“ šta vaša svastika kaže o novčanicima i njihovom izgledu. Tako ćete moći izabrati baš onaj koji će joj se mnogo svideti. Naravno, i ovde vam može pripomoći vaša supruga.

13. Mirisne sveće i eterična ulja

Koliko god godina da ima vaša svastika, uvek joj možete pokloniti lepe mirisne sveće i eterična ulja. To je poklon koji odgovara u svakoj prilici i svakom životnom dobu. Zato potražite neki od simpatičnih setova koji se nalaze po prodavnicama ili sami iskombinujte set prema ukusu vaše svastike.

14. Ambijentalna lampa

Ova lampa se može birati u raznim oblicima i može se potpuno personalizovati. Već sama činjenica da pomenuta lampa ima mogućnost biranja osvetljenja prema trenutnom raspoloženju, čini ovaj poklon pravim pogotkom. Uz to je veliki plus što možete tražiti da na lampi ispišu poruku po želji ili da nešto iscrtaju. Ovo je lep i dekorativan poklon za koji verujemo da će se zaista dopasti vašoj svastici.

15. Šolje za kafu

Bilo da se odlučite za komplet šolja za kafu ili samo za jednu posebnu šolju, nikako nećete pogrešiti ako to izaberete kao poklon svojoj svastici. Ukoliko se radi o mlađoj osobi, na internetu joj možete izabrati zaista neobičnu šolju za kafu, sa raznim natpisima i dezenima i to u oblicima koji su za nju posebni. Ako je reč o ozbiljnijoj osobi, uvek se možete odlučiti za lep klasičan set porculanskih šolja za kafu i takvim svojim poklonom usrećiti ženinu sestru.

16. Stolnjak

Neobičan stolnjak sa „otkačenim“ detaljima je prikladan poklon mlađoj osobi pa i mlađoj svastici, ali ako je reč o nekome sa više godina i ozbiljnijeg shvatanja života, potrudite se da nabavite lep klasičan vezeni stolnjak, možda u retro stilu, i da njime obradujete svoju svastiku.

17. Poslužavnik i kafa

Izaberite jedan lep i neobičan poslužavnik, možda od drveta ili nekog drugog kvalitetnijeg materijala pa na njega stavite kafu koju voli vaša svastika, sve ukusno upakujte i takvim poklonom iznenadite ženinu sestru. Možete izabrati i dve veličine istog poslužavnika pa ga pokloniti kao set.

18. Kuhinjski aparat

Ukoliko imate saznanja da vaša svastika priželjkuje određeni kuhinjski aparat, a vaš budžet se tome ne protivi, možete joj pokloniti upravo jedno takvo pomagalo. Izaberite nešto od kuhinjskih aparata što će posebno obradovati vašu svastiku i takvim svojim poklonom iznenadite ženinu sestru.

19. Buket oslikanih medenjaka

Ako tražite poklon za neku sentimentalniju priliku, svojoj svastici možete pokloniti simpatičan buket oslikanih medenjaka. Ukoliko je reč o mlađoj osobi, ti medenjaci mogu biti u raznim oblicima koji će je razveseliti, a ako je reč o ozbiljnijoj osobi, onda medenjaci mogu imati oblik cveća i prikladnog natpisa na njima.

2o. Knjiga

Kada je o knjizi reč, to je bezvremeni poklon s kojim nikada ne možete pogrešiti. Čak i onda kada knjigu poklanjate osobama koje nisu sklone čitanju i druženju s ovim fantastičnim predmetom, nećete pogrešiti ako takvoj osobi poklonite, na primer, kuvar ili knjigu o baštovanstvu, možda o slavnim osobama ili neku knjigu o modi. Dakle, izaberite knjigu prema sklonostima vaše svastike, lepo napišite datum i posvetu pa takvim poklonom je iznenadite i obradujte.

21. Mobilni telefon

O ovom poklonu nema potrebe da bilo šta detaljnije pišemo. Bilo da je reč o mlađoj ili starijoj svastici, novi mobilni telefon je uvek dobrodošao, a posebno kada su baš mlade svastike u pitanju. Ukoliko vam vaše finansije to dopuštaju, izaberite novi model mobilnog telefona i njime obradujte ženinu sestru.

22. Podloga za laptop

Dobra podloga za laptop je od velike pomoći svima koji laptop koriste. Ako je to slučaj i sa vašom svastikom, poklonite joj odgovarajuću podlogu za taj uređaj i obradujte je svojim poklonom. Birajte onu podlogu na kojoj može držati i telefon i čašu ili onu na kojoj se može prilagođavati nagib jer to mnogo olakšava sam rad.

23. Bežične slušalice

Pretpostavljamo da je ovo poklon koji ćete pre izabrati za malo mlađu osobu, ali nije isključeno ni da će se takav poklon baš svideti i starijoj osobi. Kada se ta osoba uveri u praktičnost bežičnih slušalica, neće se žaliti na poklon koji je dobila. Dakle, izaberite dobre bežične slušalice i njima iznenadite svoju svastiku.

24. USB stik

Opšte je poznato kako je USB stik nasušna potreba naše današnjice i kako je u masovnoj upotrebi. Iz tog razloga ga lako možete nabaviti u najrazličitijim oblicima pa vam neće biti nikakav problem da za svoju svastiku izaberete jedan fensi USB stik ukrašen cirkonima i drugim modernim oznakama ženskog modela. Ima ih u obliku torbice, ruža za usne, olovke, a bogami i cipele. I to sve dodatno ulepšano roze bojom i svetlucavim cirkončićima. Verujemo da ćete je baš iznenaditi i obradovati ovim neobičnim poklonom.

25. Nakit

O nakitu nema nikakve potrebe da se naširoko govori. Jasno je da nećete pogrešiti ako za poklon izaberete lep lančić s priveskom, neku ogrlicu, narukvicu, prsten ili naušnice. Nećete pogrešiti ni ako taj poklon bude u obliku nekog lepog broša. Za šta god da se odlučite, vodite se ukusom vaše svastike i biće to pun pogodak.

26. Ručni sat

Evo još jednog vrlo klasičnog poklona s kojim nema greške. Satovi su oduvek izraz određenog poštovanja i ozbiljnosti pa zato izaberite moderan i lep ručni sat za svoju svastiku. Vodite računa o onome što joj se kod satova posebno sviđa i ulepšajte joj dan svojim vrednim poklonom.

27. Privesak za ključeve

Ako svojoj svastici želite pokloniti neki manji poklon, a da on ipak bude simpatičan, možete izabrati neobičan privesak za ključeve. Na tržištu postoji mnogo različitih modela privesaka za ključeve koji obeležavaju posebne teme pa vam nikako neće biti teško da za svastiku izaberete neki model koji ona baš voli. Može to biti oblik torbice, telefona, muzičkog instrumenta, komada šminke i još mnogo, mnogo toga.

28. Ulaznice za koncert ili predstavu

Ukoliko imate saznanja da vaša svastika želi posetiti neki koncert, predstavu ili bilo koji drugi događaj, možete joj pokloniti ulaznice za to dešavanje. Ako možete, potrudite se da joj nabavite dve ulaznice kako bi mogla na taj događaj ići u društvu. Ubeđeni smo da će vam biti veoma zahvalna za ovaj poklon.

29. Omiljena torta

Nekada je najbolji poklon omiljena hrana u kojoj možemo slobodno uživati. Ako vaša svastika posebno voli neku tortu, a ne jede je baš često, potrudite se da je obradujete i iznenadite upravo tom tortom. Možda to ne mora biti torta, mogu to biti posebni kolači ili neki drugi omiljeni slatkiši vaše svastike. Uglavnom, lepo ih upakujte i usrećite sestru svoje supruge.

30. Veliki buket cveća

Kada su pokloni u pitanju, ne moramo ih poklanjati samo kada imamo neki poseban povod. Drage ljude možemo i trebamo obradovati raznim sitnicama što češće i bez posebnog razloga. Dovoljno je to što ih volimo i što se nalaze u našem životu. E, upravo zbog toga, jedan veliki buket cveća će biti odličan poklon za vašu svastiku nekim običnim danom, uz poruku da ste joj zahvalni što postoji u životu vaše supruge i dece.

Nadamo se da su vam naše ideje dale ideju šta da poklonite svojoj dragoj svastici.