Velika lista šaljivih poklona

Sigurno ste se mnogo puta od srca nasmejali nekom šaljivom poklonu, bilo da ste ga dobili vi ili ste takav poklon videli kod nekoga drugog. Svakodnevnica je mnogo lakša i lepša kada je začinimo nekim luckastim stvarima i kada se vodimo onom parolom „ud’ri brigu na veselje“.

Naravno, ne možete svakome poklanjati luckaste poklone, a ni u svakoj situaciji, ali ako ste u bližim odnosima sa određenom osobom i ta osoba voli da se šali, nema nikakvog razloga da se ne prepustite duhovitom momentu koji će vaš poklon izazvati u prikladnim situacijama.

Ukoliko imate želju da nekome poklonite šaljiv poklon, ali ne znate koji da izaberete, pogledajte našu veliku listu šaljivih poklona i sigurni smo da ćete lako izabrati pravi.

1. Šaljive maske za spavanje

Ukoliko u svom okruženju imate neku osobu kojoj je spavanje „omiljeni sport“ i koju svi zezaju povodom toga, možete toj osobi pokloniti neku od maski za spavanje koje na sebi imaju šaljivi tekst. Natpisi su razni  pa možete birati između, na primer, „Ne prilazi, grizem“, „Samo još 5 minuta“, „Nisam ovde, samo ti se tako čini“, „Pao mi je mrak na oči“ i slično. Ovo su naši predlozi teksta, a vi uvek možete i sami smisliti neki šaljiv natpis, kupiti jednu masku za spavanje i odneti da vam na njoj odštampaju tekst po želji. Uostalom, može to biti i nekoliko maski sa različitim tekstom pa neka vaša „spavalica“ bira kada će koju staviti.

2. Šaljive kecelje

Ovo je poklon koji je moguće pronaći skoro za svako zanimanje i s kojim je zagarantovano izazivanje osmeha na lice. Ako vam ipak nije dovoljno to što postoje šaljive kecelje za kuvare, profesorice, medicinske sestre, momke iz teretane, policajce, vatrogasce, lekare, građevinare, zločeste devojke i slično, vi izaberite neku običnu kecelju i odnesite je na štampanje teksta i slike po želji. U svakom slučaju, nasmejaćete osobu kojoj taj poklon nosite, a i sve one koji ga budu videli.

3. Dijetalno prase za frižider

Evo jednog simpatičnog šaljivog poklona za sve one persone koje pokušavaju izgurati dijetu do kraja ili za one koje bi trebale, a nikako da započnu dijetalni režim. Dakle, radi se o maloj figuri praseta u roze boji koje ima senzore za svetlo i grokće bez prestanka svaki put kada otvorite vrata frižidera. Jasno je da time poručuje nešto u stilu „Odbij od hrane ako ne želiš izgledati kao ja“, ali to radi na simpatičan način. Ako s ovim prasetom dijeta ne uspe, stvarno ne znamo kako će.

4. Plišani Miško

Ukoliko želite nasmejati dragu prijateljicu i uneti dodatnu živost u žensku žurku, možete joj pokloniti velikog plišanog Miška. Ova šaljiva figura je izrađena od spužve i pliša, a predstavlja ogroman muški polni organ. Da bi vaša prijateljica uzela poklon od vas, mora ga zagrliti obema rukama, a to je već sasvim dovoljno da svi prisutni pucaju od smeha.

5. Intimni džemper za muškarce (navlaka za Đoku)

Nisu samo žene te koje treba zezati i nasmejavati, mogu to biti i muškarci. Naravno da je osnovni predmet muškog zezanja veličina njihovog „ponosa“ pa na tu temu postoje brojni šaljivi pokloni. Jedan od takvih je i ovaj intimni džemper koji možete nabaviti u raznim oblicima. Može to biti petlova kresta na vrhu, slonova surla sa ušima sa strane i slično, a poenta je u tome da „džemper“ ne može dobro stajati ako Đoka nije „u akciji“. U svakom slučaju, ovu navlaku za Đoku možete pokloniti svom ljubavnom partneru ili nekom bliskom prijatelju kao dobru zezalicu. Odličan je poklon i za momačko veče, posebno uz određene komentare na tu temu.

6. Jastuk „dude“

Kada vidite ovaj jastuk, jasno vam je koja je njegova svrha. Radi se isključivo o zezanju osoba muškog pola, bilo da im se hoće reći kako su mamini sinovi koji se ne mogu „odvojiti od sise“ ili da im se ovim jastukom pruža dobra zabava uz određene ženske atribute. Jastuk svakako smešno izgleda i sigurno će nasmejati i vašeg prijatelja.

7. Jastuk „dečko“

Naravno da žene moraju imati pandan muškim zezalicama pa je zato izmišljen jastuk u obliku dečka. Ova smešna figura ima ruku kojom „grli“ devojku dok se ona na njega naslanja i udobno namešta. Za sve one prijateljice koje pate za nekim dečkom ili koje ga još uvek nisu našle, ovo je odličan šaljivi poklon.

8. Toalet papir 100 evra

Luckast poklon nekome ko mnogo voli novac i juri ga na sve strane može biti upravo toalet papir na kojem je štampa u vidu novčanice od stotinu evra. S obzirom da postoje i drugačije šaljive štampe na toalet papiru, vi možete kupiti i neki drugi papir, na primer, onaj sa odštampanim brojem godina ili sudoku tabelama. Koji god da izaberete, sigurni smo da ćete njime nasmejati određenu osobu.

9. Majice sa šaljivim tekstom

Verovatno ne postoji profesija za koju već nije odštampan neki šaljivi tekst na pamučnoj majici. S obzirom na to, uopšte vam neće biti teško da pronađete odgovarajuću majicu i njome oraspoložite svoju dragu osobu. Naravno da i sami možete kupiti pamučnu majicu i osmisliti određeni šaljivi tekst koji će onda neka štamparija na njoj ispisati.

10. Sapun Dirty Bitch

S obzirom da nam je engleski jezik postao skoro kao maternji, lako je shvatiti šta znači natpis na ovom sapunu. Zato odaberite osobu koju želite nasmejati ovakvim poklonom i nabavite sapun o kojem govorimo.

11. Mašna za nevaljale

Ukoliko slavite devojačko veče, ovo je odličan šaljivi poklon za dragu buduću mladenku. Naime, radi se o dvodelnom kostimu koji izgleda kao ukrasna mašna i vrlo je provokativan. Dakle, idealno za medeni mesec. Ova mašna je crvene boje i spakovana je u ukrasnu kovertu, a veličina naramenica se može podešavati. Kada mladenka to jednom obuče, odnosno stavi na sebe, izgledaće kao da je ona sama poklon koji nudi svom dragom.

12. Alko kravata

Svi imaju barem jednog prijatelja koji se žali da mu žena zvoca zbog pića ili da mu je na poslu teško jer ne može ponekad gucnuti omiljeno piće. Kako biste nasmejali tog svog prijatelja, poklonite mu alko kravatu koja u svom sastavu ima male rezervoare za piće i slamku pomoću koje može piti. Sve se to nalazi sa zadnje strane kravate, pa je moguće da vaš prijatelj bude i uglađen i „nacvrcan“ istovremeno.

13. Torbica „pivski stomak“

Toliki muškarci pokušavaju smršati i rešiti se pivskog stomaka, ali ipak se nađe poneki koji se nikako ne može udebljati i koji potajno zavidi onima koji su otromboljili svoje stomake. Kako biste jednom takvom muškarcu ostvarili želju da ima bucmasti stomak, a uz to ga i dobro nasmejali, poklonite mu ovu torbicu sa slikom baš tog čupavog pivskog stomaka.

14. Pištolj za novac

Ko to još ne voli novac i ko ga rado ne bi imao koliko hoće? Međutim, postoje one osobe koje samo o novcu govore i samo o njemu razmišljaju. Ako želite pokloniti nešto šaljivo jednoj takvoj osobi, možete nabaviti ovaj pištolj za novac i tako je nasmejati. Radi se o plastičnom pištolju koji ispaljuje lažne novčanice i tako puni svaki novčanik.

15. Papuče „govance“ (Poo)

Ovo su smešne tople papuče i sigurno će nasmejati svakoga ko ih vidi. Zbog toga što su udobne i tople, mogu svima dobro doći u toku zime, ali je drugo pitanje da li neko želi „zagaziti u govance“. U svakom slučaju, poklon je šaljiv, luckast i neobičan.

16. Čarape kostur (rendgenske)

Ko god obuje čarape sa printom rendgenske slike stopala, mora nasmejati sve oko sebe. Pogled na ovakve noge je neočekivan i pomalo šokantan, ali najviše humorističan. Ukoliko imate prijatelje, radne kolege ili druge poznanike koji su spremni na šalu, slobodno im poklonite jedne ovakve čarape.

17. Kruna na naduvavanje

Za neke osobe kažemo da su kraljevi i kraljice zbog svog plemenitog karaktera, ali za neke druge mislimo da se ponašaju razmaženo kao da su iz kraljevske porodice i da bi im to na neki način trebalo naglasiti. I u prvom i u drugom slučaju možete iskoristiti ovu krunu na naduvavanje i na šaljiv način nekome „odati priznanje“ ili pokazati šta mislite o određenom ponašanju.

18. Poo šolja

Ovo je jedna šaljiva šolja kapaciteta dva i po decilitra, izrađena od keramike i ima poklopac. Ako želite nekoga nasmejati tako što ćete mu pokloniti „govance“, ovo je odličan izbor.

19. Špijunska UV olovka

Ovakva olovka je idealan šaljivi poklon za sve one koji nešto skrivaju, tajno se dopisuju i „muljaju“. Olovka radi na principu nevidljivog mastila, a tekst je moguće pročitati pod UV svetlom koje se nalazi na drugom delu olovke.  S ovom hemijskom možete proveravati i valjanost novčanica, ali je prvenstveno možete koristiti za neke zezancije i slanje „praznog“ papira nekome. Odličan je poklon za sve tinejdžere, ali i za one prijatelje koji imaju ljubavnice.

20. Tattoo rukavi

Evo odličnog šaljivog poklona za sve one momke koji žele biti „opasni“ kratko vreme i time zadiviti neku osobu. U paketu dolaze dva rukava sa printom iste tetovaže, a možete birati između nekoliko različitih tetovaža. Poklonite ove rukave onom prijatelju koji stalno priča o tome kako će uskoro uraditi tetovažu ili onome koji je strogi protivnik istih. Svi ćete se slatko smejati.

21. Borat kupaći (Mankini)

Naravno da je ovo urnebesno smešan kupaći kostim za muškarce i pravo je pitanje da li bi ga ijedan muškarac zaista nosio na plaži. Bez obzira na to, vi možete pokloniti ovakav kostim nekom drugu, prijatelju, ljubavniku, mužu ili dečku i zajedno s njim plakati od smeha kada ga bude isprobavao.

22. Afro perika

Perike su i inače neobične stvarčice, a kada se radi o jednoj čupavoj afro perici, onda je to sigurno šaljiv poklon. Ovakve poklone možete davati za neke luckaste žurke, one rođendanske ili momačke i devojačke večeri. Lako ih je naći u raznim bojama, od onih crnih do ljubičastih i zelenih.

23. Čarape „plaz“

Skroz „nedužan“ šaljivi poklon su čarape sa printom isplaženih jezika svud po njima. Takve čarape možete poklanjati i deci i odraslima, a sigurni smo da će ih jednako uveseljavati.

24. Modla za led „vrisak“

Zaista izgleda luckasto kada vam neko donese piće i u čaši ugledate komade leda koji „vrište“ na vas. Pogotovo ako ih je mnogo. Nabavite ove modle za led u obliku vriska i takvim poklonom nasmejite neku od dragih osoba. Ako im je do vrištanja, samo nek’ izvole.

25. Ledeni mozgovi

Još jedan smešan kalup za led je i onaj gumeni u obliku mozga. Ovakav poklon je posebno šaljiv kada ga poklanjate nekoj plavuši iz okruženja. Led koji izađe iz tog kalupa je vrlo realističnog izgleda ljudskog mozga samo je mnogo manji. Nekim ljudima sasvim dosta.

26. Četka za ćelave

Šta da vam kažemo o ovom luckastom poklonu? Sam naziv dovoljno govori o apsurdnosti četke za nekoga ko je ćelav, ali baš to i jeste namera. Svaki ćelavi muškarac će se nasmejati kada na poklon dobije četku bez zubaca i kada mu kažete da se tom četkom slobodno počešlja.

27. Zubi na navijanje

Luckast i smešan poklon su i plastični zubi koji cvokoću i skaču kada ih navijete. S ovakvom zubnom protezom se možete zabavljati u krugu prijatelja i radnih kolega na nekim opuštenim okupljanjima, a možete njima i uplašiti nekoga od prisutnih. Naravno da će ga taj strah vrlo brzo proći i da će se smejati zajedno s vama. Ovim poklonom se mogu zabavljati i veća deca.

28. Seks tajmer

Ljubavnička umeća su uvek predmet hvale, podsmeha i rasprava u krugovima odraslih osoba, a posebno muškaraca. Ako imate u svom okruženju neku osobu koja se posebno voli raspričati o ovoj temi, poklonite joj ovaj seks tajmer u obliku peščanog sata. Na njemu se nalaze podeljci kraj kojih piše koliko je veliko ljubavničko umeće određenog muškarca, a mera je vreme koje protekne dok pesak ne iscuri do pojedinog podeljka. Ukupno vreme tajmera je između 25 i 30 minuta. Najniža crtica ima natpis „nezadovoljavajuće umeće“, a kraj najviše crtice piše „divlji pastuv“.

29. Ustafon

Ovo je jedan šaljivi megafon pomoću kojeg možete menjati svoj glas u nekoliko različitih. Posebno je interesantan kao poklon za decu, ali će se i odrasli znati dobro zabaviti s njim. Pomoću ovog megafona velikih usta možete menjati glas u muški, ženski, u tri vrste veštičjeg smeha, a možete i snimati svoj glas. U svakom slučaju, ovo je jedan šaljivi poklon koji će obogatiti bilo koju zabavu.

30. Pijanometar

Nema te zabave koja neće „pucati“ od smeha kada se na njoj upotrebi spravica kao što je ovaj alkometar.  Na zadnjoj strani ove spravice se nalazi tajno dugme koje je potrebno pritisnuti kada neko dune u pijanometar. Sprava tada izgovara jednu od 15 smešnih fraza na engleskom jeziku, a sve one opisuju nivo pijanstva osobe koja je duvala u alkometar. Dakle, nema treznih, samo pijani i nasmejani.

31. Moja ulična tabla

Morate priznati da bi bilo baš smešno dobiti tablu za naziv ulice na kojoj piše vaše ime ili neki smešni naziv. Takvu tablu lako možete naručiti putem interneta, a tekst se štampa po vašoj želji. Ovaj šaljivi poklon izgleda kao prava plava limena tabla kakve viđamo na kućama s početka ulica, ali se na njemu nalazi neočekivan i šaljiv naziv.

32. Muvospič

Radi se o jednoj smešnoj plastičnoj spravici koja izgleda kao dve federom spojene lopatice. Drška im je plastični pištolj kojim „ispaljujete“ komandu da se lopatice sklope i spljošte muvu. Dakle, ovom napravom hvatate i mlatite muve kao što biste to radili sa dva dlana. Naravno, možete i komarce. Definitivno, osoba izgleda smešno dok to radi, a i sama se pri tome zabavlja.

33. Toalet šolja za kafu

Zaista je neobično i pomisliti da biste pili kafu iz toalet šolje, ali je vrlo smešno videti takvu šolju i držati je u svojoj ruci. Zato izaberite ovaj poklon za nekoga ko baš mnogo voli ispijanje kafe, a ume da se šali, pa ga razveselite ovako luckastim poklonom. Šolja na svom dnu ima tamnu masu koja pojačava ogavni utisak i sve čini još luckastijim.

34. Pljoska „prva pomoć“

Kada vidite ovu pljosku, potpuno vam je jasna njena simbolika i ne možete a da se ne nasmejete. Pljoska je izrađena od metala, bele je boje i na sebi ima oslikan znak crvenog krsta ispod kojeg piše „prva pomoć“. Za sve ucveljene i ranjene duše, nema boljeg leka.

35. Sikter šolja

Ovo je simpatičan i šaljiv poklon kojim možete zasmejati sve one osobe za koje znate da imaju dobar smisao za zezanciju. Nemojte kafu u ovakvoj šolju nikako nositi šefu ili ljutoj ženi, a svim dobrim drugarima slobodno možete. Šolja je bele boje i na svom dnu ima statuu šake sa ispruženim srednjim prstom. Rečito, zar ne?

36. Rubikova kocka za plavuše

Kocka izgleda potpuno isto kao i ona originalna, ali su joj sva polja izlepljena istom roze bojom. Takvu kocku bi trebalo da pokuša sastaviti jedna plavuša. Naravno da je to vrlo šaljiv poklon za neku dragu prijateljicu i da će se i ona sama šaliti na tu temu.

37. Jastuk prdavac

Šaljivi poklon poput ovog je najbolje iskoristiti na veselim zabavama, ali ga možete upotrebiti i da zezate drugare u školi, šefa i kolege na poslu, ako su dovoljno raspoloženi za to. Jastuk je osmišljen tako da ispušta zvukove prdavca kada se na njega sedne i najbolje funkcioniše kad osoba ne zna za to.

38. Flašica „mamin sin“

Radi se o smešnoj flašici izrađenoj od stakla koja na svom vrhu ima dve gumene sise. Podseća na flašicu za bebe, ali umesto klasične dude ima mini repliku ženskih grudi. Baš pravi poklon za nekog „maminog sina“.

39. Kravata s uputstvom za vezanje

Koliko puta ste samo čuli i videli kako muškarci ne znaju svezati kravatu i kako im to rade žene. Upravo zato je izmišljen ovaj šaljivi poklon koji na elegantnoj tamnoj kravati ima odštampano slikovno uputstvo za vezanje kravate. Dakle, dezen kravate je navedeno uputstvo. Luckasto.

40. Trepavice za farove automobila

Ukoliko imate prijateljicu koja mnogo voli svoj automobil, možete joj pokloniti trepavice koje se lepe na farove automobila i na taj način čine da automobil izgleda potpuno ženski, kao onaj iz crtanih filmova. Ove trepavice sigurno stoje na mestu i neće se odlepiti ni tokom pranja automobila u praonici, a izgledaju skroz luckasto.

Nadamo se da smo ovom šaljivom listom poklona uneli malo humora i u vaš dan i da smo vam pri tome pomogli da izaberete pravi poklon za neku dragu osobu koja uživa u šalama i druženju.